Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jel mozemo da znamo koliko otprilike vremenski sviraju hedlajneri??

Sigurno kad ste sklapali ugovor to mora da se precizira, nadam se da nije manje od 1,5h

Posted

Potvrdjen jos jedan bend. Sad ce i update sajta, pa mozete vidjeti o cemu se radi... Bice postavljeno i vise podataka o bendovima objavljenim u poslednjoj objavi.

Posted

Jes'

I odmah da kazem, iz licnog aspekta, koji ne odrazava cjelokupno misljenje Terra Nostre, ako ne budu svirali From My Sleep... To Someone Else, bice svasta. :)

Posted (edited)

edit: ma bice dobro u svakom slucaju

Mene bas zanima kakav ce im biti sledeci album, trebalo bi uskoro valjda da izadje

Edited by DBraveZ
Posted

e narode da vas pitam kada ce te objaviti koji ce bend kada da svira(mislim koji dan) posto neverujem da cu moci da ubem svih 5 dana :/ :meshuggah:

Posted
Lepo, svidja mi se.

Samo jos da vidimo da nedavno spomenuta imena koja su veca od Judas Priest...

A možda su mislili na brojčano veći bend od Judas Priest! :)

Posted
A možda su mislili na brojčano veći bend od Judas Priest! :)

ako je po zbiru godina, tesko ce ih neko prejebati. :twisted:

Posted

Ajoj ljudi svaka vam cast! :pivopije:

Adagio, pa stvatno ne mogu da verujem!!!

Bice ovo najlepsa godina mog zivota, vidim ja :)

Posted

Posto je sad ova objava bacila senku na moje pitanje moram da ga ponovim jer me uzasno zanima :)

Jel mozemo da znamo koliko otprilike vremenski sviraju hedlajneri??

Sigurno kad ste sklapali ugovor to mora da se precizira, nadam se da nije manje od 1,5h

Posted (edited)

Vec polako gubim nadu za Brutal i Technical Death Metal...nadam se da ce biti bar em 1 "pravi" bend tog zanra...Naravno kao sto sam vec rekao, ja sigurno dolazim. Ovo je najveci Metal Fest do sada i treba ga podrzati, kao sto cu i uciniti. Ali stvarno ne bi bilo loze videti neki Spawn Of Possession, Deadborn, Obscura, Necropghagist, Defeated Sanity...

Edited by banedeathmetal
Posted

Sve je to lepo, drago mi je, ima zadovoljnih i super je to, aj cu da spamujem pa brisite!

Jebo mater, terate devojku da psuje, al mi ne ide u glavu zasto potencirate iste pravce! Ok, nisam iskljuciva, stvarno nemam nista protiv blacka ni deatha, slusam mnogo toga i vas nije briga za to, al dajte neku industriju, Ministry vam pred nosom i niko nista ne spominje! A imam pravo da negodujem i pljujem i ima da bijem kad mi crkne osigurac jer sam kupila kartu!

Aj uzdravlje i da su svima zubi na broju!

Posted

Ljudi moji, pa ne mozemo bas svaki podzanric da pokrijemo... brutal, technical, melodic... Pa sta je Blood Red Throne?

Za vece ime od Judasa, to nikada nismo ni rekli, to je bas trac. Jedino Maiden ili Metallica su veci, slabo ko jos da ima, eventualno Slayer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...