Defunctus Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Jebo mater, terate devojku da psuje, al mi ne ide u glavu zasto potencirate iste pravce! Ok, nisam iskljuciva, stvarno nemam nista protiv blacka ni deatha, slusam mnogo toga i vas nije briga za to, al dajte neku industriju, Ministry vam pred nosom i niko nista ne spominje! A imam pravo da negodujem i pljujem i ima da bijem kad mi crkne osigurac jer sam kupila kartu! Pa prica se da je Ministry skoro sigurno na Exitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA otmite ih, potplatite ne zanima me! Jos na exit da idem, pa nema boga! uh... Nemam pare a i ne ide mi se na exit... Ma koga jos boli sta ja planiram... Dajte onda KMFDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 31, 2008 Author Report Share Posted January 31, 2008 Nije do nas za Ministry. Iskreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Vec polako gubim nadu za Brutal i Technical Death Metal...nadam se da ce biti bar em 1 "pravi" bend tog zanra...Naravno kao sto sam vec rekao, ja sigurno dolazim. Ovo je najveci Metal Fest do sada i treba ga podrzati, kao sto cu i uciniti. Ali stvarno ne bi bilo loze videti neki Spawn Of Possession, Deadborn, Obscura, Necropghagist, Defeated Sanity... The Shattering :смајликојибалави: Ljudi moji, pa ne mozemo bas svaki podzanric da pokrijemo... brutal, technical, melodic... Pa sta je Blood Red Throne? Za vece ime od Judasa, to nikada nismo ni rekli, to je bas trac. Jedino Maiden ili Metallica su veci, slabo ko jos da ima, eventualno Slayer. Прво се наведе Metallica, па тек онда Maiden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 E svaka cast ! Jedan od mojih omiljenih bendova ! Moraju svirati Children of the dead lake ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 A D A G I O !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Za vece ime od Judasa, to nikada nismo ni rekli, to je bas trac. Jedino Maiden ili Metallica su veci, slabo ko jos da ima, eventualno Slayer. Dobro se sećam da sam pročitao intervju u kome je neko izjavio da će biti imena većih od Judas Priest. I want my money back!!! Zezam se... Ali još se nadam nekim velikim bendovima, tipa Megadeth, DT ili Dio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 svi pominju dia, al ja se ne secam da sam negde procitao da ce tako skoro, do leta, raditi neki cert sa bendom dio. sa h&h ce izgleda opet na tour, al za dio nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ma može i Elf reunion, samo nek peva Dio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 a jos neka threserica da uleti konacno ........ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ma ja se pitam jel ce biti zenskih izvodjaca na ovom festu ili ce to biti jos jedno macho proseravanje.Sovinizam!!!!Sramota!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ljudi nema nishta od Dio solo koncerta ove godine, treba da radi novi album sa H&H pa ce na turneju sa njima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ma ja se pitam jel ce biti zenskih izvodjaca na ovom festu ili ce to biti jos jedno macho proseravanje.Sovinizam!!!!Sramota!!! E stvarno, mogli bi Lacuna Coil/Epica/Tristania i tako to da ulete... Neko je pustio buvu za Nightwish, ima li sta od toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Potvrdjen jos jedan bend. Sad ce i update sajta, pa mozete vidjeti o cemu se radi... Bice postavljeno i vise podataka o bendovima objavljenim u poslednjoj objavi. Kako uticu ove kritike, pa to nema nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ljudi moji, pa ne mozemo bas svaki podzanric da pokrijemo... brutal, technical, melodic... Pa sta je Blood Red Throne? Za vece ime od Judasa, to nikada nismo ni rekli, to je bas trac. Jedino Maiden ili Metallica su veci, slabo ko jos da ima, eventualno Slayer. http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=17196 - Zasad mogu da kažem samo to da ćemo imati imena i jača od Judas priest - ističe Vujinović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 (edited) E stvarno, mogli bi Lacuna Coil/Epica/Tristania i tako to da ulete... Neko je pustio buvu za Nightwish, ima li sta od toga? Mogli bi, nije da ne bi. Ako bude bilo sanse za neki od nabrojanih, po normalnim uslovima, moze da se desi... Nightwish ne komentarisem, buve su bacene za sve od Pera Deformera do Metalike A za 24 sata znam, samo sam vec na nekoliko mjesta rekao da je to greska. Takve stvari bi samo ludak obecavao. Edited February 1, 2008 by Elderane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ma može i Elf reunion, samo nek peva Dio. Hoću da Blackmore i Dio aktiviraju Rainbow i da gledamo u Smederevu Man on the Silver Mountain, Gates of Babylon, Kill the King, Still I'm Sad, Long LIve R 'n' R... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ih brate pa de bi nam bio kraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 kapiram da su ti likovi iz Elf ili vec uveliko mrtvi ili u nekom starackom domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Jel' ima iko nešto od njih uopšte? A ako Dio nije u staračkom domu, zašto bi bili i drugi iz benda? Valjda su tu negde generacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 - Zasad mogu da kažem samo to da ćemo imati imena i jača od Judas priest - ističe Vujinović. Zar postoje vec imena od JP-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 To je taj citat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Koji je pogresan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Zar postoje vec imena od JP-a postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts