Southern_Marshall Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Shta vam dobar grb xaxaxxaxax
DBrave Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 ajde dajte link za grb u nekoj velikoj rezoluciji, ocu da ga drzim malo na desktopu...
Elderane Posted February 5, 2008 Author Report Posted February 5, 2008 Puno spama... 'Aj da malo osvjezim temu, potvrdjen je viking/folk metal bend TYR! A i hrvatske snage Usud, kao i nase, Alister i Boneyard. Nadam se da cemo sutra ostaviti vise informacija i na sajtu. Vjerovatno zanimljiva informacija za ljubitelje viking/folk metala, TYR je stvarno dobar bend. Vise o njima mozete naci i na http://en.wikipedia.org/wiki/T%C3%BDr_(band), a i na njihovom myspace-u http://www.myspace.com/tyr1 Oni su i ucesnici Pagan Fest turneje, tako da ce Castle Festival, osim Ensiferuma, imati cast da ugosti i TYR. Vise objava uskoro, nadam se da cemo u skorije vrijeme kompletirati i line up, a i dati konacne informacije o maksimalnim cijenama karata i sve ostalo.
Bata Trokrilni Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Davno to beše kad sam se raspitivao o bendu Tyr. Mislim da na njihovom sajtu ima nekih spotova za skidanje, tako je barem bilo negde u 2006.
Elderane Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=90103
ALISTER Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Alister ce 20. 02. (sreda) odrzati prvi od niza koncerata u okviru Castle Fest Warm-up turneje. "Livingroom" SKC, 20.02.2008. ALISTER Specijalni gosti: HETERA Ulaz 150 dinara Pocetak u 21h P.S. Elderane, nadam se da ovaj post nije protiv pravila. Ako jeste, sorry i obrisi.
oʞɾoƃ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Hetera, to ono sranje sa klavijaturama što je sviralo prošle godine pre May Resulta na Exitu? Gay Metalcore...
BeTeLgEuSe Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Samo jos malo strpljenja i mozda se dese neke veoma neocekivane stvari... Edited February 6, 2008 by BeTeLgEuSe
niking Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Realno, naguzio vas je Legacy sa ovim PoS, tako da te "neocekivane stvari" i "bice iznenadjenja" bi mogle malo da se ubrzaju
José Luis Chilavert Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Ma ljudi , sta vi mislite da legacy i terra nostra mrze jedni druge i pokusavju da sjebu ove druge . Ja stvarno vas ne razumem ! Btw. Ako je to iznenadjenje podela besplatnih karata , dajte odmah meni , da ne krece spam po temi .
vladream Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Realno, naguzio vas je Legacy sa ovim PoS, tako da te "neocekivane stvari" i "bice iznenadjenja" bi mogle malo da se ubrzaju i say realno, pre sam ocekivao PoS u Smederevu, zbog celokupnog lineupa, pa ono
East Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ja isto ocekujem brzo neke objave!!!!! ocu da mi ne bude krivo sto ne idem na legasi !!! ocu megadet ,iced earth i anihilator ))))))
DragonHeart Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ja isto ocekujem brzo neke objave!!!!! ocu da mi ne bude krivo sto ne idem na legasi !!! ocu megadet ,iced earth i anihilator )))))) Receno je da nece svirati Megadeth.
azal Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 haha jes vam lupio prstenac sa Pain of Salvation-om. To kao kad bi ja organizovao festival i neko bukirao Meshuggu pre mene, bas bih plakao i sranja. Sanjine, jel si plakao?
Buddha Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 taj fazon. sad samo WASP i Opeth mogu da vas izvade
Bata Trokrilni Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Dovoljan je Primal Fear da bude tačka na i. Mada, sada kad znam da Jon Oliva's Pain i Circle II Circle idu na turneju sa Manticora-om...
Tanya Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Dovoljan je Primal Fear da bude tačka na i. Mada, sada kad znam da Jon Oliva's Pain i Circle II Circle idu na turneju sa Manticora-om... Da ali to je valjda USA tour tako nesto... Odusevio me bulletin na spejsu kad sam videla, jbt kad bi oni svi svirali ovde... ZLO!
vladream Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 zasto bi neko pored JP hteo da gleda PF? zato sto je PF bolji?
darthmoog Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 To ti je ko da kazesh da je trivium bolji od metallice...
Elderane Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 Jebote, kakvi ste, jos cemo uzeti puske, pa na Frubija... Nismo mi ni u kakvom ratu, bendova je toliko da ih za 50 festivala ne bi bar po jednom doveli. Bolje da svi fino budemo zadovoljni sto imamo 2 festa, razlicito orijentisana, i poprilicno jeftina za evropske uslove. U svakom slucaju, nas line up ce, nadam se, uskoro biti u potpunosti zavrsen.
azal Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 nismo rekli da ste u ratu, ali ono, posto znam kolko ljudi iz TN vole PoS...mora da boli. jedini pravi potez je da sad vi bukirate Morbid Angel.
Recommended Posts