Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted
Hoce! Upravo su potvrdjeni, dakle, gledamo i Max-a i Igora u tandemu. Mozda je Max i svirao dosta puta u Srbiji, ali ovako nije. Bice to pravi haos.

Do jaja!!! Samo se nadam da nece da sviraju ceo album koji su napravili, nego da ce malo i da opale Sepulture!?Svi znamo da je Maxu taj period veliki greh, i da stvari (diskove, dukseve, majce, postere....) od sepulture nece da potpisuje....

Ma do jaja sto ce da ih vidimo!

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

HVALA VAM ZA CAVALERE HVALA VAM :rockdevil:

+ samo ne znam koji tje vam kurac ovi pederashi iz boneyarda...toliko od mene...

---

METALIKAAAAAAAAAAAAA

Edited by kIDd
Posted

aj sad malo ozbiljno...

od ovoga:

Yes, there WILL be more big names & headliners, as well as some smaller bands... Many great artists are in the game, so stay tuned:

je pocelo opasno da mi se pegla... tu recenicu slusam od kad je festival najavljen bez ijednog benda... a narocito u poslednjih par nedelja... a objave su na nivou ceskih underground pagan folk bendova... kad ih ima...

Posted

Do pre godinu dana svi su kukali kako nema koncerata , a sada dolaze judasi , avantasia , helloween , atg , sodom , ... svi na jedno mesto , sa , za ovake bendove , minimalnom cenom , a narod opet sere . I da je dzabe , uz besplatan prevoz , hranu , pice , dve moldavke ... narod bi opet srao . Dolazak nije obavezan , a nije ni uslov za dobijanje akcija javnih preduzeca .

Posted
Do pre godinu dana svi su kukali kako nema koncerata , a sada dolaze judasi , avantasia , helloween , atg , sodom , ... svi na jedno mesto , sa , za ovake bendove , minimalnom cenom , a narod opet sere . I da je dzabe , uz besplatan prevoz , hranu , pice , dve moldavke ... narod bi opet srao . Dolazak nije obavezan , a nije ni uslov za dobijanje akcija javnih preduzeca .

Chuck za predcednika srbije :pivopije:

Osnovno je u ljudskoj psihi da je nezadovoljan svime sto mu se ponudi kao i ona izreka sto kaze "grass is always greener on the other side"

Evo npr mene samo zanima cavalera conspiracy i at the gates...Vecinu stranih bendova nisam ni preslusao posteno ali opet idem na festival ljudovi...ajmo bre mjetal ovo ono :rockdevil:

Posted
E da, dobro me podseti Chuck.

Oće biti nekih oficijelnih Moldavki?

Oficijelno i Moldavke nikad nije islo zajedno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...