DragonHeart Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Vi ko indijanci prizivate kisu, tj. In Flames Ne bunim se
Elderane Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 Mene samo zanima sta vi svi tajnoviti znate, majke mi Mozda stvarno imate prave informacije, mozda malo prenaduvane... Mislim, jesu velika imena, ali neka me nagadjanja vec plase...
Tanya Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Mene samo zanima sta vi svi tajnoviti znate, majke mi Mozda stvarno imate prave informacije, mozda malo prenaduvane... Mislim, jesu velika imena, ali neka me nagadjanja vec plase... Niko nista ne zna, cekamo 6ti
DragonHeart Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 (edited) Sjecate li se sportskog komentatora Zvonka Mihajlovskog, koji je cesto znao da kaze: "Najljepse uzivanje je iscekivanje uzivanja" Edited December 2, 2007 by DragonHeart
Bata Trokrilni Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Sorry, evo neću više. Prosto mi bilo lakše da napišem gay nego da kucam "power, metalcore, nwobhm" itd. Nemoj mešati babe i žabe. Neko je rekao Manowar i Stratovarius. To se podrazumeva, toliko da i ne moram da ih pominjem kad nabrajam svoje želje.
Red Viper Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Sorry, evo neću više. Prosto mi bilo lakše da napišem gay nego da kucam "power, metalcore, nwobhm" itd. Tr00 Blacker has spoken... Obey to his will... :)
crusader84 Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Ако фестивал отварају ОНИ који сам чула од поузданијих људи да отварају.... То је то, после могу и демо бендове 4 дана да слушам Умрећу до четвртка... Šta, Judasi sviraju prvog dana?
oʞɾoƃ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Tr00 Blacker has spoken... Obey to his will... :) Da, toliko sam tr00 da imam kompletnu diskografiju In Flamesa Koji hoćemo na festu
Tanya Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Da, toliko sam tr00 da imam kompletnu diskografiju In Flamesa Koji hoćemo na festu Imas sve originale? Gde zivis?
Moody Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Svaka chast! Ovo smo trebali!!!! Hmmm neshto mi smrdi na Nightwish.... A koliko ce ljudi moci maximum da stane???
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Bem li ga ja se potajno nadam da ce svirati heavy legende koje bi trebalo da se sledece godine ponovo skupe i naprave reunion... e sad ko ce ga znati...
Duxa Deathroll Rising Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Zar ti ne ocekujes neki Bodom? Pa,naravno....ali to je van svake ocekivanje van svake konkurencije!
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Nego sad razmishljam... mogli ste nam dovesti W.A.S.P. da nam odsviraju ceo Crimson Idol... pa nek ide zivot... A koje cete nagrade deliti sad u chetvrtak ? Edited December 3, 2007 by LazaGNR
Sandman Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Balone i zastavice sa logom Castle Festa.
Elderane Posted December 3, 2007 Author Report Posted December 3, 2007 Nego sad razmishljam... mogli ste nam dovesti W.A.S.P. da nam odsviraju ceo Crimson Idol... pa nek ide zivot... A koje cete nagrade deliti sad u chetvrtak ? Vidices Pa, zasto stvarno insistirate svi da se sve otkrije. To je sve iznenadjenje.
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Vidices Pa, zasto stvarno insistirate svi da se sve otkrije. To je sve iznenadjenje. Ok vidim necesh da odgovorish za W.A.S.P. a i ja pitam glupo pitanje kad si milion puta rekao da necesh otkrivati nishta vezano za bendove.
furija Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Jel ti malo? Ne mislim čak da je i potrebno to.
ogisha007 Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Na ovo se obavezno dolazi, metal festival u Srbiji = win. A sada malo spama: Dovedite Nevermore!!!
syndrome-RS Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Neki In Flames!!! Svaka cast za organizaciju!!
Elderane Posted December 3, 2007 Author Report Posted December 3, 2007 Majko mila, sta se ovdje sve desava
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ocete deliti neke backstage ili kako se vec zove ulaznice ?
oʞɾoƃ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Imas sve originale? Gde zivis? Ne bi verovao koliko se uštedi kad se zaobiđe Mordor... Na Omega mailorderu mi je većina diskova upola jeftinija nego ovde u radnji.
Recommended Posts