Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mene samo zanima sta vi svi tajnoviti znate, majke mi :) Mozda stvarno imate prave informacije, mozda malo prenaduvane... Mislim, jesu velika imena, ali neka me nagadjanja vec plase...

Posted
Mene samo zanima sta vi svi tajnoviti znate, majke mi :) Mozda stvarno imate prave informacije, mozda malo prenaduvane... Mislim, jesu velika imena, ali neka me nagadjanja vec plase...

Niko nista ne zna, cekamo 6ti :lol:

Posted (edited)

Sjecate li se sportskog komentatora Zvonka Mihajlovskog, koji je cesto znao da kaze: "Najljepse uzivanje je iscekivanje uzivanja" :)

Edited by DragonHeart
Posted
Sorry, evo neću više. Prosto mi bilo lakše da napišem gay nego da kucam "power, metalcore, nwobhm" itd.

Nemoj mešati babe i žabe.

Neko je rekao Manowar i Stratovarius. To se podrazumeva, toliko da i ne moram da ih pominjem kad nabrajam svoje želje. :rockdevil:

Posted
Sorry, evo neću više. Prosto mi bilo lakše da napišem gay nego da kucam "power, metalcore, nwobhm" itd.

Tr00 Blacker has spoken... Obey to his will... :) :)

Posted
Ако фестивал отварају ОНИ који сам чула од поузданијих људи да отварају.... То је то, после могу и демо бендове 4 дана да слушам :)

Умрећу до четвртка... :)

Šta, Judasi sviraju prvog dana?

Posted
Da, toliko sam tr00 da imam kompletnu diskografiju In Flamesa ;) Koji hoćemo na festu :)

Imas sve originale?

Gde zivis? :ph34r:

:)

Posted

Svaka chast! Ovo smo trebali!!!! Hmmm neshto mi smrdi na Nightwish.... A koliko ce ljudi moci maximum da stane???

Posted (edited)

Nego sad razmishljam... mogli ste nam dovesti W.A.S.P. da nam odsviraju ceo Crimson Idol... pa nek ide zivot...

A koje cete nagrade deliti sad u chetvrtak ?

Edited by LazaGNR
Posted
Nego sad razmishljam... mogli ste nam dovesti W.A.S.P. da nam odsviraju ceo Crimson Idol... pa nek ide zivot...

A koje cete nagrade deliti sad u chetvrtak ?

Vidices :) Pa, zasto stvarno insistirate svi da se sve otkrije. To je sve iznenadjenje.

Posted
Vidices :) Pa, zasto stvarno insistirate svi da se sve otkrije. To je sve iznenadjenje.

Ok vidim necesh da odgovorish za W.A.S.P. a i ja pitam glupo pitanje kad si milion puta rekao da necesh otkrivati nishta vezano za bendove.

Posted
Imas sve originale?

Gde zivis? :ph34r:

:)

Ne bi verovao koliko se uštedi kad se zaobiđe Mordor... Na Omega mailorderu mi je većina diskova upola jeftinija nego ovde u radnji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...