_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 3 sata svirke Queensrychea sunce ti... http://www.bang-your-head.de/english/ehome.php
vladream Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 p' da, oba Mindcrimea + 4-5 pesama na bisu, i sve to u Smederevu
_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Al samo shto ce da bude zeshce smaranje na drugom delu OM... shto ga uopshte izvode.... ok znam da je to nastavak priche al jbg... bolje da ga izbace...
vladream Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 bice dobro za odmor, kao sto rekoh na nekoj od prethodnih strana, pish pauza, hrana, pice, i povratak na bis
José Luis Chilavert Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 E opet neki trojanci na sajtu festa ! Koristim Operu i Nod 2.7 .....
Bata Trokrilni Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Dobro, ako će svi bendovi da budu objavljeni do kraja meseca, da li to znači da ih ukupno neće biti 70, kako je najavljivano u početku?
Archibald Reiss Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Aman oce li neko da potvrdi Whitesnake?
LazaGNR Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 ne znam dal si bio na Tasu, ali DA LI ZNAS KOLIKO JE TESKO ZAUZETI I SACUVATI PRVI RED NA WHITESNAKEU ?!?!?! :) Bio sam na tom koncertu - nista posebno... sve gore i gore Ne lupaj. Ove komentare za rock ne komentarisem. Ako se do sada nikome nismo dokazali za thrash i death metal na festu, necemo nikad. LJudima se nikad ne moze udovoljiti Queensryche bi odlicno seo, al od tog hammerfalla mi se kenja cak i kad ih neko pomene, tesko da postoji vece govno od benda. Ne lupaj. ...ovde, a Karpatijane i Neguru ne slusaju svi. Zasto ne probate jos nekke od legendi tipa Immortal? Ili pak Dimmu Borgir iako verujem da je malo nemogucje... Malo su skupi... Aman oce li neko da potvrdi Whitesnake? Sumnjas u to?
Elderane Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 A sta tacno da uradim da se potvrdi Whitesnake? Da svaki minut pisem da sviraju na Castle Festivalu? Sto se tice Immortal i Dimmu Borgir, ne vjerujem da ce ih biti ove godine. Ne zato sto su skupi, ili ne, vec prosto nisu bili dostupni ove godine.
Alx_WS Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 A sta tacno da uradim da se potvrdi Whitesnake? Da svaki minut pisem da sviraju na Castle Festivalu? Samo okacite njihovo ime na siteu tamo gde su ostali potvrdjeni bandovi...Mslm Whitesnake i Judasi su vam tu najjaci benf i vi sada ni da ih postavite tamo....nema bas logike :\
Elderane Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Mozemo. Hakovan nam je sajt bio juce.
DBrave Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 ja imam jedan predlog, mislim da bi jednog dana trebalo da se organizuje projekcija filma "Tenacious D - Pick Of Destiny"... Ne znam dal ima metalca da ne gotivi taj film :) To bi bilo extra na festivalu
Bata Trokrilni Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ako se produže ovi neredi zbog Kosova, nisam siguran za budućnost ijedne međunarodne manifestacije u našoj zemlji. Ovi bendovi moraju biti ili hrabri ili ludi da bi došli u zemlju u kojoj kreteni ruše sopstvene gradove, a policija to mirno posmatra.
_powerslave_ Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Slazem se... bash sam danas neshto razmishljao o buducnosti ovih koncerata...
Tanya Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Daleko su koncerti, a stanje mora da se smiri uskoro... Nadam se
Bata Trokrilni Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 To što su daleko koncerti nema veze. Kad su ubili Đinđića bio je mart mesec, a koncert Rolling Stones koji je bio najavljen za jul, automatski je otkazan.
Elderane Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Mislim da su te 2 stvari apsolutno neuporedive.
djuk Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) ma smirice se, nemojte da mracite organizatore. inace organizacija stonesa je nesto malo jednostavnija od organizacije olimpijade. Edited February 18, 2008 by djuk
Totamealand Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ako se produže ovi neredi zbog Kosova, nisam siguran za budućnost ijedne međunarodne manifestacije u našoj zemlji. Ovi bendovi moraju biti ili hrabri ili ludi da bi došli u zemlju u kojoj kreteni ruše sopstvene gradove, a policija to mirno posmatra. Nemaju šta bendovi da brinu. Imaju svoje obezbeđenje, njihovo je samo da se popnu na binu i praše. Boli ih uvo i za politiku Srbije i Kosovo.
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Pa pazi niko ne zeli da bude ubijen, pogotovo ne u stranoj zemlji
Elderane Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Ama, o cemu vi pricate? Sad zasad problema nema. Ako ih bude, tesko da ce uopste iko i da razmislja o bilo kakvom festivalu, prvo mi iz Srbije, i publika i organizatori, pa tek onda stranci.
Alx_WS Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ama, o cemu vi pricate? Sad zasad problema nema. Ako ih bude, tesko da ce uopste iko i da razmislja o bilo kakvom festivalu, prvo mi iz Srbije, i publika i organizatori, pa tek onda stranci. Ma sta bude bice,sta sad da spamujemo sa tom Kosovomanijom....Nego - sad vam ok taj site,ili i dalje lupa gluposti???
Zeka_sd Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) Pa proveri... ako smeš Edited February 18, 2008 by Zeka_sd
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ja jos cekam obavestenje da li ce biti karata za posebne dane i koliko ce kostati. Takodje, da li mozes da potujes ko ce svirati koj dan?
DBrave Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 ja imam jedan predlog, mislim da bi jednog dana trebalo da se organizuje projekcija filma "Tenacious D - Pick Of Destiny"... Ne znam dal ima metalca da ne gotivi taj film :) To bi bilo extra na festivalu Zar se nikome ne svidja ovaj predlog
Recommended Posts