Black Diamond Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ocete deliti neke backstage ili kako se vec zove ulaznice ? eeeeeeeeeeeee zamisli kako bi to bilo najs
Metal Bloodshed Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 E aj dovedite neki dobar HC tipa Hatebreed, Terror, First blood!
enclave Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Kad kazes HC mislis...Agnostic Front ili Black Flag....Mada ni za ovaj noviji se ne bi bunio. Hatebreed pogotovo a Pro-Pain da ne pricam. Edited December 3, 2007 by enclave
enclave Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Hatebreed ne toliko koliko bi bilo izginicu da dodje Lamb of God.
enclave Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Bilo bi super kada bi neki hard-core ili NuMetal bend dosao na ovaj fest.
Sandman Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Bilo bi super kada bi neki hard-core ili NuMetal bend dosao na ovaj fest. A mozda ipak ne. Mislim,ja ne bih to voleo. Edited December 3, 2007 by Sandman
enclave Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) A sta fali?Jedan,dva benda nece da te ubije. Edited December 3, 2007 by enclave
niking Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) moj metal je jaci od tvog metala! edit: @enclave: koje ublazavanje :) Edited December 3, 2007 by ampersand
Sandman Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 To sto si ti ogranicen tvoja je stvar... Jbg ja jednostavno ne volim nu metal,mozda tek pokoji bend. Mada u pravu si da bi trebalo dovesti neku nu,radi raznovrsnosti publike. Svako treba da vidi shta voli.
VoivodBG Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Moze hc,punk i nu,i treba da bude raznih muzickih pravaca da bi se privukli ljudi.
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ma jebali vas nu metal i hc, heavy metal rules
Sandman Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Powerslave: No treba privuci raznovrsnu publiku. To je 5 dana tako da ce bit za svakog poneshto. Edited December 3, 2007 by Sandman
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Sad si lupio i osto ziv. Brate to je moje mishljenje i nemoj da se ljutish. Ne volim ta dva pravca muzike i to je to, uostalom svako ima pravo na svoje mishljenje.
enclave Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Brate sto bi se ljutio covece, nisam moron ali mora za svakog po nesto da bude....
DragonHeart Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Dosta vise s tom glupom raspravom! Cekajte cetvrtak i cutite!
crusader84 Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ali ako već bude te alternative, bilo bi fino da bude posebna bina za njih.
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) EDIT: Ovo se odnosilo na crusaderov post. Edited December 3, 2007 by -powerslave-
Elderane Posted December 3, 2007 Author Report Posted December 3, 2007 To je 5 dana tako da ce bit za svakog poneshto. Pa, nece biti bas za svakog po nesto, vec po malo vise... Sta znam, ne zavisi bas sve od nas. Ja samo garantujem da cete vidjeti neke od najvecih bendova koji su dostupni sledeceg ljeta. Neki prosto ne sviraju sledeceg ljeta, neki ne mogu da se uklope u datum... Ali, zato mnogi mogu, a uz danasnje novosti, mislim da ce biti predobar line up...
DragonHeart Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Evo direktnog linka za streaming: http://www.rts.co.yu/radio202.ram
oʞɾoƃ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Pa, nece biti bas za svakog po nesto, vec po malo vise... Sta znam, ne zavisi bas sve od nas. Ja samo garantujem da cete vidjeti neke od najvecih bendova koji su dostupni sledeceg ljeta. Neki prosto ne sviraju sledeceg ljeta, neki ne mogu da se uklope u datum... Ali, zato mnogi mogu, a uz danasnje novosti, mislim da ce biti predobar line up... Koliko ste nas napržili, bolje bi bilo da budu Dimmu i Emperor lično
Bata Trokrilni Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Jako mi je žao što Rage dolazi na Legacy festival, jer bi se ovde bolje uklopio, a i mogao bi da preskočim Ušće i štedim pare za Smederevo.
Recommended Posts