oʞɾoƃ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ama, ko kaze da nam se ne isplate, majku mu? Bar 2 nasa clana, ako ne i svih 8 smatraju Flamese u top 3 prioriteta za vidjeti uzivo. A šta je onda problem? Sorry i ako si mi rekao, matoro pa senilno
Buddha Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pucam na slepo, al kapiram da nisu dostupni ove godine. nekim drugim festivalima je u interesu da im bend poput Flames-a bude ekskluziva da bi imali bolju posecenost...
jana03 Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Zivota van planete zemlje ima. Evo ja sam recimo sa Jupitera. Ali inteligencije nema! Ziveli
drekstazi Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 E ljudi gledajte ovo ali do kraja! Pa pozovite nju ako smete... http://www.youtube.com/watch?v=A-8Tus_tIbs
José Luis Chilavert Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Mislim da znam koji je headliner .... ali nista ne komentarisem dok se ne objavi ...
DBrave Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pa sto si onda napisao to, koja je poenta
José Luis Chilavert Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Poenta je da se malo hvalim ( iako nisam siguran ) .... a ne bih da komentarisem , necu da ispadnem glup
_powerslave_ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Aj Elderane objavljuj vishe neki bend....
Bata Trokrilni Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Zašto sajt festivala odavno nije update-ovan? Ja više nisam siguran koji su bendovi objavljeni - tamo ni Whitesnake i Def Leppard ne pišu, a ni onih nekoliko bendova iz regiona.
BeTeLgEuSe Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 (edited) Zato sto se pola tima, zajedno sa web masterom nalaze na pregovorima u Banja Luci... Ako je neko nesiguran, najredovniji update se nalazi na myspace strani: www.myspace.com/castlef Edited February 25, 2008 by BeTeLgEuSe
Hamsun Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 IN FLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMES
Apeiron Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Zato sto se pola tima, zajedno sa web masterom nalaze na pregovorima u Banja Luci... Ako je neko nesiguran, najredovniji update se nalazi na myspace strani: www.myspace.com/castlef A ako nekog zanima sta je webmaster pio veceras, mogu mu ja dati update Jedva se suzdrzasmo da ne popijemo pare namenjene za neki bend, slozili smo se da to bude Manticora, taman toliko bi nam trebalo da se iznapijamo do jutra, ali eto, profesionalizam je ipak prevladao Sutra ce covek kuci, cemu panika... A sajt je pun virusa, pa vi bez antivirusnog programa, pazljivo.
Elderane Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Manticora? U inat bi to otkazali Adagio ili Evergrey, u Manticoru mi ne diraj!
Belegurth Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Nego, jel ce budu neki barjaci po tvrdjavi Bas bi dalo smeka a i pored Dunava stalno duva
Elderane Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Bice svega i svacega. Ali sad nije zajebancija. Kad konacno objavimo lineup, tek onda pravi posao ceka.
Belegurth Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Mislio sam da posto imate mnogo bolji ambijent nego 99% festivala(livada+bina obicno ) iskoristite to do maximuma.Nocu baklje po zidovima itd. A vec vidim Judas Priest sa One shot at glory: "Let me hear the battle cry Calling on the wind Let me see the banners fly Before the storm begins" dok Halford pokazuje na barjake na tvrdjavi trip
Bata Trokrilni Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Dočekaćeš da sviraju tu pesmu... Nemaš pojma koliko bih ja voleo da mi se taj san ispuni. Hoće li festivalski prostor biti dovoljno veliki da ima gde da se provodi vreme dok sviraju bendovi koji nisu zanimljivi? I da, šta se dešava u slučaju kiše? Ne verujem da je moguće da 5 dana zaredom nijednom ne pada.
Elderane Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Zasto? Pa, Jul je u pitanju? U slucaju kise, bend svira, a ljudi kisnu, i svima vrh sto pada kisa jer ima 40 stepeni.
ReAmroth Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Mislim da ce kisa biti dobrodosla, u odredjenim kolicinama naravno..., siguran sam da ne bi nista pokvarila.
Bata Trokrilni Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Zavisi kakva je podloga. Nadam se da neće biti gola zemlja tamo gde budemo stajali.
enclave Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Dace Bog da padne kisa kad Whitesnake svira Crying in the rain...
DBrave Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 hahahhah a jeeeeeste, onako suvo sve, krene ta pesma i pocne kisa, i onda kad s zavrsi stane i kisa :) lol Mene uzasno brinu komarci nije sad da izvodim ali videcete
Cyber Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Manticora? U inat bi to otkazali Adagio ili Evergrey, u Manticoru mi ne diraj! Sve mo`s otkazati, al Adagio( sajbrid ) ni slucajno! :violent:
Recommended Posts