Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
Zavisi kakva je podloga. Nadam se da neće biti gola zemlja tamo gde budemo stajali.

U celoj tvrđavi je trava, a postoji stazica koja skoro pa prati zidine... A ako nekom 11 hektara nije dovoljno za šetnju i odmaranje između bendova, onda ono, jbg... :evotigana:

Što se tiče kiše, ako padne na 40+ stepeni, ne verujem da će ikom smetati... Mene samo brine da se ne ponovi ovo:

db379c5b775d670f59a2e3d7ba9bf255.jpg

Zaboravih, po nekoj mojoj skromnoj proceni, bina će biti postavljena levo (po ovoj slici), kod ovog paviljona... Odatle do zidina ima nekih 300 metara, i samo jedno drvo u sredini... Ostatak tvrđave može da se koristi za bilo šta, ima gomila mesta...

Edited by Zeka_sd
Posted

Kisa....kisa....pa niste od secera....jeste ikada bili na svirci da pljusti kisa?Ja jesam - i super je filing..jos u julu - osvezavajuce stavise :) Gde moze da se vide neke informacije vezane za camp - posto planiram da ponesem sator,pa me interesuje da li treba da se rezervise,plati,overi i dogovori u napred...

Posted

Ma proracunali su to organizatori...znaju valjda sta rade...sto ste svi tako pesimisticni...bice - ako nista - vaterpolo,sto rece covek :D

Posted
Kisa....kisa....pa niste od secera....jeste ikada bili na svirci da pljusti kisa?Ja jesam - i super je filing..jos u julu - osvezavajuce stavise :)

Jul, 2005, Exit Fest, SLAYER

Priceless :veseli:

Posted
Jeste!!!To su one kucice unutra,al opustenmo male su sanse za to:)

Nikad se ne zna, ali ništa, ako počne da se diže nivo reke, napravićemo živi zid na spoljašnjoj strani. :)

Posted

ма дај ко ће после 10 пива да мари за кишу, поплаву, земљотрес неће нико ни да осети кад бендови почну да праше има да буде опако добро, :rockdevil::pivopije:

него нема нам организације нигде, лепо рече лазагнр млого су се нализали изгледа

ајде дајте вести из света сад је дневник навикли смо да чујемо новости у овом термину

Posted

она слика од малопре је са предходног феста      

пили људи пиво и ето шта се деси

Posted
Jul, 2005, Exit Fest, SLAYER

Priceless :veseli:

Na Slayer-u padala je kisa koja je napravila blatiste i svinjac ali nam je bilo mnogo lepo u prvom redu ispred King-a taman da su bombe padale... Bas je bilo u pravom smislu Raining ali ne blood kao na Still reigning DVD-u.

Ako sva organizacija protekne dobro nece nas spreciti par kapljica u sred Jula ako uopste i bude a tad obicno bude susha kao sto inace i najavljuju.

Nego mene zanima hoce li biti na kocertu standova za prodaju/kupovinu muzike i garderobe kao na ostalim svetskim festivalima?

Posted
Sto se tice tog cutanja organizatora...

Posle svakog zatisja..........

Znaci bice uskoro dosta objava? Tako treba :pivopije:

Posted
Ma proracunali su to organizatori...znaju valjda sta rade...sto ste svi tako pesimisticni...bice - ako nista - vaterpolo,sto rece covek :D

Imaju par meteorologa u TN-i ;) Momci su iskusni u predvidjanju elementarnih nepogoda i sluze se oprobanim metodama kao sto su:tumacenje snova, gledanje u pasulj i kokosje iznutrice, dojave baba Vange sa onoga sveta i opazanje promena u ponasanju zivotinja. Ne lupaj,svega ti, ne moze se poplava "proracunati."

pesimisticni...

...rece covek koji ima bar 10 postova o tome kako ce sv biti otkazano :):):)

Posted
Nego mene zanima hoce li biti na kocertu standova za prodaju/kupovinu muzike i garderobe kao na ostalim svetskim festivalima?

Postojace standovi sa jako puno stvari, izmedju ostalog garderoba i muzika. Hranu i pice ne moram pominjati, to se podrazumeva.

U svakom slucaju, trudimo se da obezbedimo bogat prateci program, a bice zaista sjajnih iznenadjenja koja mnogi verovatno i ne ocekuju.

Ono sto garantujemo svakako je to, da ako vas ne bude zanimao bend koji je na bini, imacete veliki izbor stvari da vam boravak u tvrdjavi bude

veoma zanimljiv.

Samo malo strpljenja, sve u svoje vreme... :opusteno::pivopije:

Guest Black Gruja
Posted

Neka pada kisa, ma neka pada i kamenje necu se pomeriti iz prvog reda na Judasima sigurno.

Posted
Postojace standovi sa jako puno stvari, izmedju ostalog garderoba i muzika. Hranu i pice ne moram pominjati, to se podrazumeva.

U svakom slucaju, trudimo se da obezbedimo bogat prateci program, a bice zaista sjajnih iznenadjenja koja mnogi verovatno i ne ocekuju.

Ono sto garantujemo svakako je to, da ako vas ne bude zanimao bend koji je na bini, imacete veliki izbor stvari da vam boravak u tvrdjavi bude

veoma zanimljiv.

Samo malo strpljenja, sve u svoje vreme... :opusteno::pivopije:

Hoce biti banjalucki cevapi? :wub: Bele vesalice, punjene pljeskavice... :wub:

Neka pada kisa, ma neka pada i kamenje necu se pomeriti iz prvog reda na Judasima sigurno.

E neka si im reko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...