kuruz Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Na Slayer-u padala je kisa koja je napravila blatiste i svinjac ali nam je bilo mnogo lepo u prvom redu ispred King-a taman da su bombe padale... Bas je bilo u pravom smislu Raining ali ne blood kao na Still reigning DVD-u. Ako sva organizacija protekne dobro nece nas spreciti par kapljica u sred Jula ako uopste i bude a tad obicno bude susha kao sto inace i najavljuju. Nego mene zanima hoce li biti na kocertu standova za prodaju/kupovinu muzike i garderobe kao na ostalim svetskim festivalima? Киша је стала током друге песме, није падала за време остатка концерта.
Tanya Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Hoce biti banjalucki cevapi? Bele vesalice, punjene pljeskavice... Aaaa cuti sad sam gladna
Bata Trokrilni Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Postojace standovi sa jako puno stvari, izmedju ostalog garderoba i muzika. Hranu i pice ne moram pominjati, to se podrazumeva. U svakom slucaju, trudimo se da obezbedimo bogat prateci program, a bice zaista sjajnih iznenadjenja koja mnogi verovatno i ne ocekuju. Ono sto garantujemo svakako je to, da ako vas ne bude zanimao bend koji je na bini, imacete veliki izbor stvari da vam boravak u tvrdjavi bude veoma zanimljiv. Samo malo strpljenja, sve u svoje vreme... Postavite i jedan besomer, trebaće nam.
LazaGNR Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Zavisi kakva je podloga. Nadam se da neće biti gola zemlja tamo gde budemo stajali. E da... Ne bi valjala bas 'suva' zemlja zbog prasine (cenim da ce biti divljanja na koncertu,a kad se digne prasina... Mene uzasno brinu komarci nije sad da izvodim ali videcete Valjda se opstina Smederevo brine o tome (?) nadamo se da necemo biti baksuzi da nam kisha pokwaqri dogadjaj... Sto kaze covek - nisi valjda od secera? Hahaha, možemo da igramo vaterpolo? него нема нам организације нигде, лепо рече лазагнр млого су се нализали изгледа Doci ce Nego,ako mi vec pises nick pisi ga il' latinicom il' barem sa velikim slovima Neobican mi je ovako...
metallicus Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Hoce li biti jos bendova koji kostaju i koji mogu da okupe publike kao Judas,W-snake i D.Lepard ?
Elderane Posted February 26, 2008 Author Report Posted February 26, 2008 Zavisi. Ta 3 benda nemaju ni slicnu cijenu jedan sa drugim, tako da je pitanje bas nedefinisano. U svakom slucaju, nece biti vise hard rocka, i heavy metala.
Sleaze Glammer Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Sta znaci sve odsada neki extremni pravci... imo bedak Kad ce biti raspored po danima dat? Ko svira kad?
jana03 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Nego,ako mi vec pises nick pisi ga il' latinicom il' barem sa velikim slovima Neobican mi je ovako... nadoknadicu ti latinichnim pivom u tvrdjavi organizacijo a exodus?????? el on moze da udje u program,a?
metallicus Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Zavisi. Ta 3 benda nemaju ni slicnu cijenu jedan sa drugim, tako da je pitanje bas nedefinisano. U svakom slucaju, nece biti vise hard rocka, i heavy metala. Receno je jos prije objave Whitesnake-a da ce biti na festu jos jedan bend koji kosta kao Judas Priest. Sta je sa tim bendom? WS je objavljen naknadno posto su otkazali koncert u BL.
enclave Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Jel si ti lud ili ti smrde noge? Ljudi su demantovali tu celu pricu...
Verbat Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Danas potvrdjen nastup ICED EARTH-a na Metal Camp-u.
hypnos Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 bash bzw shto nece biti josh neki bend poput WS ILI D. LEPPARD....
Elderane Posted February 26, 2008 Author Report Posted February 26, 2008 Nema sanse. I to je previse, zaista. Vrijeme je da se okrene malo drugaciji list, sto ne znaci da su sve ekstremni bendovi, cak sta vise.
jana03 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 samo ti mudro cuti i nista nam ne pricaj
crusader84 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Realno je očekivati neke od ovih sa Metal Campa...
Elderane Posted February 26, 2008 Author Report Posted February 26, 2008 Ne bas. Mudro cutati sve do prve potvrde.
Totamealand Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 I kada će biti ta potvrda? Nema ni vesti već duže vreme...
Faustus Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Nisam mogla a da ne ispraznim svoje frustracije... Oprosteno je sto Ministry roka na Exitu, pomirila sam se s cinjenicom i sad je ok. Sve je super, jedva cekam fest u SD-u, ovi sto spamuju mogu da sisaju palac, ovo je ipak prva godina i nadam se da ce svaki sledeci fest biti sve bolji i bolji jer cu se pretplatiti Bas sam zadovoljna
oʞɾoƃ Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Nema sanse. I to je previse, zaista. Vrijeme je da se okrene malo drugaciji list, sto ne znaci da su sve ekstremni bendovi, cak sta vise. Ne znači da su sve, ali jesu bar 50%
ZmYchE Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Svaka cast momci Pogotovo za buduce objave.
PuPaK Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 HEyy sto si bre takva pa ako vec znas ko su sledeci bendovi mogla si da cutis pa tek kad ih obeloforume da im cestiras!! UBIJA ME ZNATIZELJA!!
SSJ_5 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 bash bzw shto nece biti josh neki bend poput WS ILI D. LEPPARD.... Same here ... Prilichno razocharavajuce...
Grobodan Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Dajte bre Morbid Angel, eno ih na Metal Campu, nemojte Fegzit da ih pokupi!
azal Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 najbolje da exit juri morbid angel da zgrabi
Recommended Posts