Cyber Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Kad ce biti raspored po danima dat? Ko svira kad? Sutra.
Stormlord Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Elderane, jel istina da dovodite Yngwie-a sa ni manje ni vise nego Ripper-om?!
oʞɾoƃ Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Prepade me, jebote! Taman sam se usrao da ćemo slušati tog smarača...
_powerslave_ Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa ono chuo sam da je zeshce smaranje na njegovim koncertima...
Bata Trokrilni Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ja bih voleo da ga vidim, jer je uz Halforda i Scheepers-a najbolji pevač u okviru tog stila pevanja. Može i sa Beyond Fear da dođe.
azal Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ja bih voleo da ga vidim, jer je uz Halforda i Scheepers-a najbolji pevač u okviru tog stila pevanja. Može i sa Beyond Fear da dođe. u okviru stila kopiranje halforda gledao sam yngwie-a dosta puta. jednom je svira 3 pesme iza svojih pojacala jer nije bio zadovoljan zvukom, onda se drao na tonca 30 minuta.
ZmYchE Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 hahahaha...jebiga, za to nisam znala... U svakom slucaju steta, ali opet nadamo se jos dobrim imenima!
SSJ_5 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ovo sranje sa sajtom ne uliva bas poverenje ... Ja ne kupujem kartu dok se ne uverim da nije ko onaj krkljanac u Zrenjaninu sto je bio tzv ... "Road Fest" ... Izvinite, ali jako sam sumnjichav kad su u pitanju nasi festivali XD
Buddha Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 zar je iko bio i sekundu pomislio da ce taj nesrecni Roadfest biti realnost?
SSJ_5 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 zar je iko bio i sekundu pomislio da ce taj nesrecni Roadfest biti realnost? Pa sad svi govore da niko nije verovao, a ono njih 1.000.000 kupilo karte ... Ja na srecu nisam XD
apocalypsetb Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Za Road Fest je tacno prodato 7 karata, ako nekoga bas interesuje. U svakom slucaju izvinjenje zbog sajta, pokusavamo da resimo sto prije taj problem.
azal Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa sad svi govore da niko nije verovao, a ono njih 1.000.000 kupilo karte ... Ja na srecu nisam XD a verovao si da su prodali milion karata
Apeiron Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ovo sranje sa sajtom ne uliva bas poverenje ... Ja ne kupujem kartu dok se ne uverim da nije ko onaj krkljanac u Zrenjaninu sto je bio tzv ... "Road Fest" ... Izvinite, ali jako sam sumnjichav kad su u pitanju nasi festivali XD Jebote, zar moze neko da se prepadne zbog gluposti oko virusa na sajtu? Sta ce ti sajt, idi na sajtove stranih bendova, i citaj potvrde. Ili jos bolje, razmisli ko bi ovoliko vremena i zivaca izgubio reklamirajuci nesto sto se nece odrzati... Samo ti kupi kartu, i nista ne brini
darthmoog Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 A kao treba da veruje na rech tipu koji drzi Grupu Bolero na avataru?
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 e pa ti kad si tako nepoverljiv cekaj pa onda plati kartu 6000... Stvarno ne mogu da te razumem, zna se koji olos je hteo da organizuje taj roud fest, a zna se sta je sve Terra Nostra organizovala do sada, koliko uspesnih koncerata za pamcenje, jedino im je onaj Smesni pumpkins otkazao, ali za to je bend kriv, a ne organizator... al dobro ti budi nepoverljiv, u stvari najbolje je da sacekas da vidis dal je sve dobro bilo ove godine, pa onda razmisli da odes mozda 2009 na Castle :)
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) Bice festa i 2009e osim ako Elderane i ekipa ne zavrse u CZ-u. Edited February 27, 2008 by enclave
SSJ_5 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 e pa ti kad si tako nepoverljiv cekaj pa onda plati kartu 6000... Stvarno ne mogu da te razumem, zna se koji olos je hteo da organizuje taj roud fest, a zna se sta je sve Terra Nostra organizovala do sada, koliko uspesnih koncerata za pamcenje, jedino im je onaj Smesni pumpkins otkazao, ali za to je bend kriv, a ne organizator... al dobro ti budi nepoverljiv, u stvari najbolje je da sacekas da vidis dal je sve dobro bilo ove godine, pa onda razmisli da odes mozda 2009 na Castle :) Pa vidi meni nije frka da platim i 10.000 za kartu ako je prava stvar
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa dobro mi cigani cemo da kupimo za manje pare.
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 @SuperSayen5: Pa jbg, ako si toliko pun kesha onda dobro, ti onda mozes i da cekas do zadnjeg dana, jbg... Ali iskreno, ovde vecina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem, a i pokusavamo da odemo na sto vise koncerata i na oba festivala ove godine, tako da mi je taj tvoj nacin razmisljanja naucna fantastika...
SSJ_5 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 @SuperSayen5: Pa jbg, ako si toliko pun kesha onda dobro, ti onda mozes i da cekas do zadnjeg dana, jbg... Ali iskreno, ovde vecina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem, a i pokusavamo da odemo na sto vise koncerata i na oba festivala ove godine, tako da mi je taj tvoj nacin razmisljanja naucna fantastika... Znam ljudi, jasna mi je situacija ... Chesto finansijski pomazem drugovima da kupe karte.
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 I want to be your friend pleeeeeeezzzz
SSJ_5 Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) I want to be your friend pleeeeeeezzzz LOL XD Videcemo se na castleu pa chastim pivu XD Edited February 27, 2008 by SSJ_5
Recommended Posts