feyd Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 sedeli smo celu noc preko puta SKC-a, napolju (ne znam kako se zove mesto, pored je lokal s pljeskavicama koji radi 0-24), ko god je prišao stolu je dobio autogram/slikanje (Josh, Johnny i Kenny su sedeli s nama). Ja sam tek nekih mesec dana posle koncerta videla opaske sa ovog foruma kako su loši ljudi i kurac-palac. nemam pojma otkud sve to, al dobro. Quote
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 možda su samo bili nervozni posle svirke tj hteli da speru znoj sa leđa najpre. Quote
druželjub Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 kenny je dosta vremena izdvojio za fanove ispred busa nakon koncerta, a bilo je tu i dosta šala.. znam i da je johhny bio jako ljubazan kada su drugari naleteli na njega u toku dana Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Bogami se Pera vratio u formu Izgleda kudikamo bolje u ovom intervijuu nego u onom drugom intervijuu od pre godinu-dve gde ima obrijane obrve-tu je bio bas raspad Quote
Kvrag Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 (edited) Mislis na ovaj intervju ? Hehe , sad znam odakle potice pesma Summer Breeze Edited November 11, 2009 by Kvrag Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 (edited) Nije taj Imas nekoliko strana iza onaj gde je bez obrva,ima uvezanu kosu neki backstage i ima ovaj novi gde prica da je postao hriscanin Edited November 11, 2009 by Full_Metal_Yakuza Quote
Dr Alex Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ja sam se slikao sa svima osim sa Piterom, pre koncera sam dugo prichao sa Dzhoshom, a nedaleko od mene je bio Keni koji je drndao neshto na laptop-u, prishao sam da ga potam par stvari i bash je bio ljubazan... Ja nemam zamerke, osim na listu pesama. ...i da! WCD je genijalan album!! Quote
Kvrag Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 (edited) aahahahahahah http://www.youtube.com/watch?v=uaIGoPax2-s kako ga lema.... :D Edited November 19, 2009 by Kvrag Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Dobra je scena sa onog dvd-a,Sympathy for the devil bese kada Keni ili Dzoni iznerviran skoci sa stola u kaficu i krene da lema onog iritatnog debelog celavog lika naocigled svih-taj celavi je onaj koji vodi dobar deo price na dvd-u(dal im je groupie ili koji kc nemam pojma ) Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=B6ak_f8fxdk O kako je ovo do yaya stvar 1 Quote
Ајлин Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Što reče neko, Piter svira bas kao gitaru Quote
feyd Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Dobra je scena sa onog dvd-a,Sympathy for the devil bese kada Keni ili Dzoni iznerviran skoci sa stola u kaficu i krene da lema onog iritatnog debelog celavog lika naocigled svih-taj celavi je onaj koji vodi dobar deo price na dvd-u(dal im je groupie ili koji kc nemam pojma ) slitzy, on je light director i mega-lik. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Suspended In Dusk je tako mocna stvar al' i ne toliko slusana Al' nece je nigde i nikada svirati uzivo Quote
feyd Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 jer ne znaju da je odsviraju, bas kao ni "haunted". Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 De,de...Naucice do smrti da osviraju makar prvu strofu,a refren u sledecoj reinkarnaciji... Quote
feyd Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 nove slike najdražeg na peter-a, koji je sad u jednoj bud spencer fazi života maTčka: THIS IS (NOT SPARTAAAAA) VINNLAND: ceo set: ovde Quote
Night's Blood Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Macke su kul, Piter ima sise! Zasto si mi to ucinila? I jos link ostavila, meni ovako radoznaloj. Quote
feyd Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 jerbo sam zla dobar je peter. bio. Quote
Night's Blood Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Bez brade me podseca na neku babu. jerbo sam zla Quote
taniusha Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 (edited) A kol'ki krst gaji na ziduuuuu A, sad vidim, nije njegov zid:D Edited February 21, 2010 by taniusha Quote
Denny Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Ima 48 godina i proživeo je sve poroke. Ima pravo da ima sise. Quote
Recommended Posts