Ајлин Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Čekaju da prođe godina... ili će biti nekih reizdanja, možda..? &then call it a day... Msm ko može ovaj bend bez Pjotra Čelika da zamisli... Sa druge strane, moraće svi da se posvete svojim lateralnim bendovima (to želim da se nadam da je ton svima bio primarni bend) Pa ni Carnivore se nisu oglasili, zar ne? Quote
Samhain Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 moguće.... a možda rade na onom nedovršenom albumu koji je Peter radio prije smrti. tko zna... Quote
feyd Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 moguće.... a možda rade na onom nedovršenom albumu koji je Peter radio prije smrti. tko zna... peter je, prema onome sto ja znam, tek trebalo da pocne da radi na pesmama za novi album, neposredno pred smrt. drugim recima, ako ima materijala, nisam sigurna da li je dovoljno da se bez njega to zavrsi. Quote
Samhain Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 e jebiga onda... ono što smo čuli, čuli smo. sve iduće će očito biti mužnja već mrtve krave:icon_ne: Quote
Anilinoe Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Ne verujem da ce nastaviti bend. Quote
Guest Administrator Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Polako , sacekajte da prodje malo vremena.Mozda uzdaju dvd sa poslednje turneje kada je bio Dead Again ( secate se da je Johhny snimao nas kamerom ). Mozda naprave neku kompilaciju nekih ludarija i zvanicno prekinu. Quote
Anilinoe Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Ma svi su oni gladni para. Mozda budu pametni i iskoriste Pitovu smrt. Quote
Guest Administrator Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Znam da nisu gladni para , iako se bojim Josha posto je on Jevrej Mislim da bi fanovima bilo posebno drago ako bi objavili neke snimke sa poslednje turneje , naravno da im ne novac ne bi bio motiv , nego ljubav prema Peri Quote
Anilinoe Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Haha,Pera je sam rekao da sve radi radi para,tako da ocekuj koncert u slavu Pere,pa onda dvd,pa dvd dvd-ija,pa majice s' likom. Nece oni to odmah ali kad ih muka pritera. Quote
Guest Administrator Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Haha,Pera je sam rekao da sve radi radi para,tako da ocekuj koncert u slavu Pere,pa onda dvd,pa dvd dvd-ija,pa majice s' likom. Nece oni to odmah ali kad ih muka pritera. Pa to je Pera rekao , a Pera nije ziv da bossuje Quote
Guest Administrator Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 (edited) Veceras je noc vestica , oni koji su ostali kuci neka uzivaju uz , po meni , himnu Halloweena Edited October 30, 2010 by Administrator Quote
Talvi Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Noć veštica je sutra (tj. danas) naveče. Quote
Guest Administrator Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Zasto si morao sad da mi upropastis dan ? Ti samo pratis ljude na forumu i ispravljas ih ? Jel si ti neki diplomirani ispravljac gramatike , kalendara , crkvenih slava i dogadjaja ? Jesus ! 1 Quote
Lou Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 To je kao na jednom forumu na koji svraćam - prisutan je profesor istorije, sa usmerenošću ka Srednjem veku (što povlači ogromno znanje o religijama, njihovom razvitku, svim događajima vezanim za istu i sl.), a uz to izučava magiju, okultno, obrede... Ne dao ti nečastivi da zucneš nešto pogrešno, jer ćeš prisustvovati dobroj i opširnoj lekciji. Quote
druželjub Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 sinstrel beše napisao na temi o koncertu u bg-u Za vikend cu se potruditi da okacim na youtube snimak bisa, sniman digitalnom kamerom. A bootlegichari koji ste snimali koncert (videh dva komada), ostavite ovde neki kontakt i cenu za kopiju snimka! okači taj snimak npr. ovog vikenda a ostali ako se nađu prozvanim neka i oni okače nešto pošto sa ovog koncerta nema ni jedan normalan audio ili video snimak Quote
Guest Administrator Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 (edited) sjajna pesma Edited November 17, 2010 by Administrator Quote
Prometheus Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Hej, ako neko ima dobar HD snimak ToN-a iz BG-a, neka postavi za skidanje. Quote
feyd Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 TON interview, post mortem 1 TON interview, post mortem 2 TON interview, post mortem 3 TON interview, post mortem 4 TON interview, post mortem 5 intervju sa zivim clanovima benda, o peteru, objavljen u revolver magazinu proslog meseca. nas prijatelj blackmetal virus sa TON forum je bio dovoljno ljubazan da skenira strane magazina, da bimo i mi, foreigners, mogli da procitamo. rip peter, i srecan rodjendan. Quote
Chicken Little 420 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Brooklyn, New York native Sal Abruscato — who played drums on three TYPE O NEGATIVE albums ("Slow, Deep & Hard", "Origin Of The Feces", "Bloody Kisses"), as well as four LIFE OF AGONY releases ("River Runs Red", "Ugly", "River Runs Again", "Broken Valley") — is now the singer, songwriter and guitarist for A PALE HORSE NAMED DEATH. Abruscato has recruited Johnny Kelly from TYPE O NEGATIVE, Bobby Hambel from BIOHAZARD and Steve Zing from DANZIG to round out A PALE HORSE NAMED DEATH's touring lineup, which will make its live debut on February 20 at the Starland Ballroom in Sayreville, New Jersey as the support act for MONSTER MAGNET and SEVENTH VOID. Although Johnny, Steve and Bobby are not confirmed as official A PALE HORSE NAMED DEATH members, it is suspected this could be the solid lineup moving forward. A PALE HORSE NAMED DEATH lineup for Sayreville show: * Sal Abruscato (LIFE OF AGONY, TYPE O NEGATIVE) - Vocals, Guitar * Matt Brown (SEVENTH VOID) - Guitar * Bobby Hambel (BIOHAZARD) - Guitar * Johnny Kelly (TYPE O NEGATIVE, SEVENTH VOID) - Drums * Steve Zing (DANZIG) - Bass Abruscato previously stated about A PALE HORSE NAMED DEATH's debut CD, "This is my first album where I composed and play all instruments, including vocals. Along with co-producer/guitarist Matt Brown (SEVENTH VOID), we have accomplished a very fresh sound and it includes guest appearances by Bobby Hambel (BIOHAZARD), Keith Caputo (LIFE OF AGONY) and Ulrich Krieger (LOU REED). "It is the darkest music I have ever written and recorded in my life, back to my sinister roots and I believe the fans will learn a completely different side of me." LINK ZA ALBUM: http://www.4shared.com/file/qZTgK3sY/A_Pale_Horse_Named_Death_-_And.htm?aff=7637829 1 Quote
Milan Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Konačno link, to sam vrebao već duže vreme, hvala. Quote
Chicken Little 420 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 kopao sam i ja bas dosta. i skidao mi je 3 sata, ali uspeo sam. Quote
VoivodBG Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 prodajem majicu ton-a za 1000 dindzi, slike su par postova pozadi... Quote
Recommended Posts