Jump to content

Recommended Posts

Posted
celokupno gledano bend je...onako...

jako dobar-atipichan i jedinstven...

(posto si ti bio slobodan da proglasish da ti ja dugujem pivo,cega se uopste ne secam icon_sad.gif -mada ces svejedno dobiti-ja sam bila slobodna da zavrsim tvoju rechenicu onako kako je ti verovatno ne bi zavrsio... icon_biggrin.gif )

Posted

odlican bend..

moje omiljene pesme:life is killing me,everything dies,bloody kisses,black no.1,everyone i love is deaa,die with me,my girlfriend's girlfriend,cinnnamon girl,christian woman..

skoro sve su dobre.. icon_redface.gif

Posted

a odmah posle slikanja za playgirl pokajao se jer 80% casopisa citaju gayevi,a on nije razmisljao o tome..pa su ga smarali.. icon_twisted.gif

a to da je pete feget.. pukeface.gif

covek je divan..i glasom i stasom..i obdaren glasom i stasom.. icon_da.gifbiggrin.gifa icon_da.gif

Posted

Jedan od onih bendova za koji je dovoljan Best off......

To je prava stvar sto se tice ToN-a...

Petar_Pera je lik,ali malo ide na ganglije iz razloga:

S jedne strane osecajan i pazljiv i td..(u pesmama),

A najgori bolesnik(privatno)...

Nekako mi je......Ne znam.....Foliranje?

Inace su ql.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted
Jedan od onih bendova za koji je dovoljan Best off......

To je prava stvar sto se tice ToN-a...

Petar_Pera je lik,ali malo ide na ganglije iz razloga:

S jedne strane osecajan i pazljiv i td..(u pesmama),

A najgori bolesnik(privatno)...

Nekako mi je......Ne znam.....Foliranje?

Inace su ql.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifpivopije.gifpivopije.gif

pa ti onda slusaj the least worst of kompilaciju i uzivaj.. musik20.gif

• 3 weeks later...
Posted

Volim svima da rezem totalno zaje*antsku emisiju After dark (Bruklin nigas, Keni sa problemima opstipacije, bebice koje su posejali u pauzama izmedju turneja, bubnjar sa ambicijom uzgajanja ovaca po Montani , 'vitamini' koje Piter uzima...kako kaze,, legal but expensive supst. " ma ima svashta) i da, nekoliko spotova... i intervjuisanje totalno debilne publike (their music is so deep ...wtf?!) ja vidim uglavnom vedru stranu njihove muzike, ne baca me toliko u razmishljanja ili bedak ili ne znam shta..

biggrin.gif

Posted

apsolutno ne baca u razmisljanje. mada ima par stvari koje su dosta tripozne. u glavnom su duhoviti i perverzni. i to je cool.

Posted

Pa da, bubnjar je najpozitivniji. On kaze da je vishe tip za selo (zato ide instr.pratnja u pozadini) a kao devojka bi mu popizdela da to cuje ili tako neshto...

Mada, oduvek komentarishemo na temu posete njihovim koncertima, cime bi nas polili i sl.

.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ......

Posted
On kaze da je vishe tip za selo (zato ide instr.pratnja u pozadini) a kao devojka bi mu popizdela da to cuje ili tako neshto...

icon_da.gificon_smile.gif Bubnjar je genije. A tek kad sviraju onako smoreni icon_smile.gif