Jump to content

Recommended Posts

Posted
jbt..nisam znala da je bio u zatvoru.. :cry:

Oni su jos vise zreli za ludnicu. Procitaj sto kazu organizatori koncerta, pa ces da vidis da gori ljudi jos nisu krochili u SKC od njih.

Posted
Oni su jos vise zreli za ludnicu.

Pa to je ono sto svako voli kod TON-a-sto su ludi :mhihi:

Procitaj sto kazu organizatori koncerta, pa ces da vidis da gori ljudi jos nisu krochili u SKC od njih.

Hoce,hoce ne brini nista-one matore pedercine iz Saxona sa sve koznom opremom :)

Posted

Ljudi zar je moguce da se onolika strmina od coveka onako osusila. Bio je odvaljen od alkohola. Postali su mi mlaki. Ali to je definitivno bend koji ima dobru muziku sa najglupljim teksom ikada napisanim. Uzaas......

Posted

Ma da je bio trezan ne bi nam pustao Gorge of the jungle.........

Mogo je koncert i bolje da prodje, opet oni su takav bend,,,

Barem da su odsvirali one pesme po kojima ih svi pamte....

Posted

haha nema on druga posla nego ce da sedi pored cd plejera i to da pusta.

to je pustao njihov tonac. i to ne samo kod nas, jer mi nismo nikakav izuzetak - to pustaju na celoj turneji pred svirke.

Posted
zapravo, i Cradle su u slicnom crnohumornom fazonu. :)

Vaistinu jest. Cradle Of Fear je komeNdija. A sam TON je u fazonu "sex and drugs an r'n'r, tam-tam-tan-ta-ra-taaaaaaa"... SVOCI SE SA ISTINOM!!!

• 3 weeks later...
Guest Kriki
Posted (edited)

Super koncert je bio, iako je Pete izgledao i otpevao ocajno, drago mi je da sam ih video pre raspadanja grupe....

Edited by Kriki
Posted

da se pohvalim,sinoc sam bio u studiu na snimanju spota Type O Negative ala sve vreme piju pivo,dobro se drze..bilo je extra slusati i gledati uzivo :rockdevil: bolje nego na koncertu..za koji dan kacim ekskluzivne fotke sa snimanja :D