Talvi Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Vrhunac '98.? Yeeeah, right... Samo su najbolji album izdali 5 godina pre toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 To sto su izdali 1993. Bloody Kisses ne znaci da su tada bili na vrhuncu karijere a po meni je October Rust josh bolji , a 1998 su imali neverovatnu turneju , ispravi me ako gresim zato i kazem da im je to bila tacka najveceg uspona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Pa, meni je "October" fin album ali "Bloody Kisses" ipak ostaje neprevazidjen, pa bih stoga vise voleo da sam ih gledao u vreme kada je taj album bio aktuelan, mada se, naravno, ne bih bunio ni za paket iz '98. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Mislim da ne mogu se odlucim izmedju Bloody Kisses i October Rusta , to bi bila isuvishe bolna odluka. Ne mogu da izaberem favorita , oba albuma su odlicna ....... mislim , black no1 , christian woman , too late -frozen , cant' loose you , summer breeze i love you to death , cinnamon girl ( lepa obrada ) my girlfriend's girlfriend , wolf moon , in praise of bachus , burnt flowers fallen , die with me , red water , green man .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Pa, meni je "October" fin album ali "Bloody Kisses" ipak ostaje neprevazidjen, pa bih stoga vise voleo da sam ih gledao u vreme kada je taj album bio aktuelan, mada se, naravno, ne bih bunio ni za paket iz '98. Uh slazem se u potpunosti. Jedino bih dodala da mi je omiljena stvar od TON-a sa October Rust. http://www.yumetal.net/forum/user/12076-nights-blood/ EDIT: Ja sam imala ispit kad su dolazili, tako da sam ostala uskracena i za raspalog Pitera. Edited October 26, 2009 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Uh slazem se u potpunosti. Jedino bih dodala da mi je omiljena stvar od TON-a sa October Rust. http://www.yumetal.net/forum/user/12076-nights-blood/ EDIT: Ja sam imala ispit kad su dolazili, tako da sam ostala uskracena i za raspalog Pitera. Luzeri !!! Ja sam bio a vi niste , umrite , nja njanjanjnanja XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Dobra je bila svirka pre par godina. Ima neko video zapis možda? Nisam se toga još dokopala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Mislim da ja mogu da nabavim neke lose snimke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ja nisam bio zadovoljan sa Setlistom kada sam uporedio setlistu koju su radili na 2. delu turjene skenjao sam se. Bili su sve hitovi sa October Rusta , Bloody Kisses , World Coming Down dok su u beogradu bili par hitova i dosta pesama sa Slow Deep and Hard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Meni se sviđa štagod da sviraju, i išla bih još koji put jer kao što si rekao izgleda da baš "mešetare" sa setlistama, što je meni okej. Mislim, bilo bi jako dosadno kada bi stalno vrteli jedne iste pesme, a takav je bend da se svim ljudima neka druga pesma specijalno sviđa, a nije realno očekivati ceo njihov opus @Nights Blood: ne samo da sam ti dužna Kuvar i ne samo da se izgleda ne vidimo u subotu, nego sad moram još i da smišljam šta da ti pribavim za video snimke koncerta Nevaljalice . Edited October 26, 2009 by Ајлин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 @Ajlin , kao da si imala priliku da cujes same hitove uzivo da mozes tako da kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 slike od 20. oktobra. peter se kanda skinuo sa droge, i navukao na sladoled. http://s129.photobucket.com/albums/p233/reneeray0915/type%20o%20negative/ kakva ljudina.. setih se onog njegovog gostovanja kod Dzeri Springera,gde ga je Dzeri pitao "are you happy to be here?" a on mu odgovori "i'm less miserable" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 @Nights Blood: ne samo da sam ti dužna Kuvar i ne samo da se izgleda ne vidimo u subotu, nego sad moram još i da smišljam šta da ti pribavim za video snimke koncerta Nevaljalice . Dovoljno bi mi bilo da mozaes da dodjes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Da, taj "I'm less miserable" odgovor je tako piterovski... @Night's Blood - došlo je do nekog pomeranja na koje nažalost ne mogu da utičem.. jedino neke čini časkom da bacim večeras, al' ne verujem da bi pomoglo ni to, samtajmz its mor fizibl tu muv a mauntin. Edit @Kvrag: tek sad videh tvoj post. Vidi, to što sam napisala je moje mišljenje. I ne mora uopšte da bude tačno. I ne moraš čak ni da se složiš sa mnom. Jesmo okej? Edited October 26, 2009 by Ајлин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Edit @Kvrag: tek sad videh tvoj post. Vidi, to što sam napisala je moje mišljenje. I ne mora uopšte da bude tačno. I ne moraš čak ni da se složiš sa mnom. Jesmo okej? Uvek , uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ahaha,Peri porasle obrve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 i sise mu porasle.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Bio je to fin cert sem sto su oni izgledali kao da istovarivali kamione To Pera doduse,ostatak ekipe je bio cool,najvece razocarenje je sto nisu svirali nista cini mi se sa October Rust I Petar cini mi se pije neko vino tj pio je na certovima-kada je zalio publiku oseca se na tak nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Kako bre, zar nisu svirali In Praise of Bacchus? De su mi ti snimci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Kako bre, zar nisu svirali In Praise of Bacchus? De su mi ti snimci... Nisu svirali sta ti je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Au jbt. Sam ja bila na tom koncertu Otkopaću te vrljave snimke sa mobilnog, ma nemoguće da je Rust ostao nasušan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Bio je to fin cert sem sto su oni izgledali kao da istovarivali kamione To Pera doduse,ostatak ekipe je bio cool,najvece razocarenje je sto nisu svirali nista cini mi se sa October Rust I Petar cini mi se pije neko vino tj pio je na certovima-kada je zalio publiku oseca se na tak nesto svirali su love you to death. vise nego dosta october rust-a, ako mene pitas. also: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Srecnice!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) sećam se ove cure sa kosom do kolena... edit... jel mogu negde da se pogledaju ostale slike (ako ih ima još), možda spazim negde i sjebe Edited October 26, 2009 by johnnyzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts