Ајлин Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Odličan je intervju. Piter, trezan. Pa samo to je vredno gledanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Da ali nema vishe Josh Silvera. A on je pisao 90 % tekstova i radio produkciju , bas me zanima ako snime album bez njega na sta ce zvucati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Aaaaa Josh... a na sta ce liciti album-na sranje :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 (edited) Ne verujem , Peter je sada prosvetljen covek , sa izrazito dobrim baratanjem vokabulara u pesnickom ,filozofskom,sarkasticnom i humoristickom smislu. A tu je i Kenny Hickey , koji je sigurno dobar tekstopisac ,ne znam , ne zna se da li je Josh zauvek otisao ili je uzeo pauzu ali mislim da mogu oni i bez njega da naprave album (dobar ) Edited November 6, 2009 by Kvrag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 (edited) Mozda ce album i biti nesto, ali Josh je ipak davao posebnu esenciju... Jeste Peter sada dosta drugaciji, ali ta njegova nova filiozofija mislim da nece moci da zameni Josha i njegove urenebesne ispade koji su davali tu humoristicku notu TON-u Kad bi trebao da izadje album? Edited November 6, 2009 by Black Label Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Nem pojma , ne pricaju o tome niti planiraju da ga sad prave. Kenny i Johnny su valjda josh na turneji sa Seventh Void-om Mada , malo mi je sumljivo da ce on izdrzati tu novu terapiju , ipak je sam rekao da ne pije tek DVA MESECA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Videćemo... Znam da u crkvu ide svaki dan, eto mu terapije brainwash xpress Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Videćemo... Znam da u crkvu ide svaki dan, eto mu terapije brainwash xpress I u crkvi ga jure za autogram To je rekao u nekom prethodnom intervjuu, da mu je bas neprijatno kad se to desi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100253850 gospoda johnyy & kenny btw, Josh je u bendu, samo mu se nije dalo da ide na turneju. DON'T PANIC!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Ma neće se oni tako tek lako razići. A i Danzig snima novi materijal, treba naći vremena za sve. Piter je sad trezan i ne pravi sranja pa mu dosadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 (edited) sad ce verovatno da opali i kratki tour sa carnivore-om, cini mi se da im svima jako treba kinta, kako svi sviraju svuda. Joshua, naravno, ima zalihe Edited November 7, 2009 by feyd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Uze mi reč iz usta I bio bi red, malo neka nosi crveno, da se aktivira crveni bend. Videla sam im prošli put kad su bili bus, baš skromno putuju, kapiram da im glavna kinta jedino otud i kaplje... šta li on radi i od čega živi, ko će ga znati, za ove ostale mi je manje više jasno, al za Pitera baš ... znam samo da nosi taj jedan jedini mučeni sat digitronac već jedno dva'es godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 jeb'o bend ciji fanovi raspravljaju o tome od cega ce bend da zivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Jeb'o ga ja, evo i ja kažem Slušah pre neki dan Kill All The White People u izvođenju Pantere. Kako ja volim tu pesmu, nenormalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 ja najcesce slusam "out of the fire", posto mi je to ringtone na telefonu. :TONgeek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Uff, meni je ringtone na privatnom dugo bio Motorbreath, zatim I Love RnR, pa jedno vreme Haljinica boje lila... morala sam to izmotavanje da ukinem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Uff, meni je ringtone na privatnom dugo bio Motorbreath, zatim I Love RnR, pa jedno vreme Haljinica boje lila... morala sam to izmotavanje da ukinem. i ja sam bila namestila 'Mile voli disko' kao licni ringtone za jednu drugaricu, ali par puta mi je bilo baaas neprijatno kad mi je tako zvonio telefon A sto se tice TON, pre nego sto su dosli u SKC ja sam bila sigurna da mogu da napune bar Tasmajdan. A onda je ispalo da je i u SKC bilo karata i u toku koncerta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Voleo bih ponovo da ih gledam, ali ovako trezne sa Petrom, jer mi je beogradski koncert ostao u jako losem secanju, bio sam poprilicno razocaran celim nastupom, i njima kao ljudima (eto zato ne treba od muzicara praviti idole vec ih tretirati kao svakog normalnog coveka, jedino je bradonja Josh, bio opusten i prizeman...) Ne znam zasto kukate sto je Josh napustio bend, kada nije covek se samo posvetio necemu sto mu je trenutno zanimljivo, plus u intervjuima lepo kazu da ce sa njim da snime album, kada im se sredi situacija sa SPV (izdavacka kuca) koja je bankrotirala ove godine... Sto se tice njihove zarade snalaze se kako umeju i mogu, nece im se nikada ponoviti zlatana period Bloody Kisses i October Rust-a, jer su se tada rasturali od koncerata i isli na mega turneje sa Panterom i slicnim bendovima. Hm, secam se kada je Josh kukao kada je procureo na net World coming down ili bese to Life is killing me, novinarima i kako oni zbog toga gube dosta novca, zbog tog ispada izgubili su i dosta fanova, zato verovatno danas ne palamudi toliko o tome jer je shvatio da neke stvari se menjaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 @taniusha Heh, to što mi znamo da je T0N odličan bend, jedan u milion, i što ih mnogo volimo, ne znači da svi zaista imaju stomak za njihov pojam zabave. SKC velika sala je sasvim realan scenario. @Voivod Baš sam o tome razmišljala i čini se da se sad otvara neki prostor za side projekte i ostale aktivnosti vezane za muziku ali ne direktno za T0N. Koliko god mi to želeli da priznamo ili ne, jedan dobar deo njihovog imidža činio je Peter svojom pojavom i porukama koje je slao kroz tekstove - osim toga, ne vidim šta bi novo oni mogli da ponude, osim još dobre zajebancije, ali novo u muzičkom smislu - ne. Voleće ih i dalje fanovi koje sada imaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 ^to. da su hteli, mogli su da snime jos 10 october rust-ova i da ubace peter-a svakog meseca u playgirl. ali "we follow our hearts and penises", tako da su umesto october rust-a izasli sa WCD, koji je sjajan album, ali ga je nemoguce prodati kao OR ili BK. a posle WCD su potpuno zanemarili komercijalni efekat svoje muzike i prihvatili cinjenicu da ce nastupati pred istim broj ljudi i u brooklyn-u i u beogradu. a propos voivodovog izlaganja o tome kakvi su clanovi benda ljudi, imam da izjavim toliko da su nam (ekipi sa slika sa prethodne strane) platili 3-4 ture pica tu noc, koju smo proveli raspravljajuci o istoriji srbije i balkana i o tome koji je nama bio kurac da 10 godina medjusobno ratujemo nakon sto smo 50 godina ziveli u istoj drzavi. nije da je to mera dobrote ili ne-dobrote, ali nije ih niko na to terao. o backstage passovima za celu ekipu necu ni da govorim - nisam ih trazila, pa sam ih opet dobila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Voleo bih ponovo da ih gledam, ali ovako trezne sa Petrom, jer mi je beogradski koncert ostao u jako losem secanju, bio sam poprilicno razocaran celim nastupom, i njima kao ljudima (eto zato ne treba od muzicara praviti idole vec ih tretirati kao svakog normalnog coveka, jedino je bradonja Josh, bio opusten i prizeman...) Ne slazem se sa tobom , Johhny je bio isto odlican na bini , bio je iznenadjen publikom , cak je i izvadio kameru i snimao nas. I Kenny je bio ok , i pre koncerta , i za vreme i posle. Jbg, Peter je takav kakav je , neraspolozen , nadrkan , sarkastican. Cak i da su ljudi sacekali petera ispred busa da pricaju sa njim ne bi ja zeleo da sam na njihovom mestu jer kapiram da ga toliko boli kurac da bi ga pokopao u sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Istina, istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Ne slazem se sa tobom , Johhny je bio isto odlican na bini , bio je iznenadjen publikom , cak je i izvadio kameru i snimao nas. A šta je to, merilo kvaliteta koncerta? Jesu bili malo raštimovani, sigurno da su Piterove boce vina našle put do pojačala. Ali dobro, sve je to rokenrol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 @kVrag ovo sto je Ajlin rekla iznad napisala. @feyd, hej pa to je super sto su vam tako izasli u susret, ali ono sto sam video posle koncerta pogotov Kenny-eve i Kelly-evo ponasanje sa fanovima nimalo mi se nije dopalo, bolje je da su rekli ljudi nema slikanja i potpisivanja dosta je bilo price odosmo da odmaramo u busu, nego da se ponasaju kao drkosi i glume tu neko ludilo. Slazem se da su mogli da urade oni jos ihaha takvih albuma, ali pametnije je sto nisu, meni je World coming down je odlican album, tezak i sa veoma licnom tematikom clanova benda, verovatno se zato i nije bogzna kako proslavio, i mislim da nikada nisu prezentovali taj album publici sem sto su nekolicinu puta svirali naslovnu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Da, WCD je odličan album... A to za slikanje, pa jbg fali ti par sisa Šalim se. Nisam nešto luda za tim meet&greet-om, tako da uvek preskačem... ali lepo s njihove strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts