Jump to content

Recommended Posts

Posted
Meni Steele uopste nije TOLIKO dobar baja. Mislim, nije los, ali opste padanje gacica kad se on pojavi ipak ne mogu da razumem,

Nije uopste. icon_smile.gif Jes' da ima DOBAR glas, al' opet... manje vise. icon_smile.gif

• 3 weeks later...
Posted

Oprostite devojke...ali Steele ima samo dobar glas..a jedan je od najruznijih mushkaraca koje sam dosad videla..... ph34r.gif Shto jes' jes'...Type o Negative je najbolji Gothic Metal Bend svih vremena..... musik29.gif

Posted
Oprostite devojke...ali Steele ima samo dobar glas..a jedan je od najruznijih mushkaraca koje sam dosad videla..... ph34r.gif Shto jes' jes'...Type o Negative je najbolji Gothic Metal Bend svih vremena..... musik29.gif

Ok je to, ali vidis, ja ga vidim kao baju! ph34r.gificon_da.gif

Posted
Ok je to, ali vidis, ja ga vidim kao baju! ph34r.gificon_da.gif

Takodje icon_da.gif Daleko da me on privlaci icon_mrtav.gif ali kada str8 muskarac prizna za nekog drugog da je baja e onda je taj baja 100%.

Posted (edited)

Pa da (hvala)!

Pazi, on mozda ima neku cudnu facu, ali ovako je bas muzevan, velik i ima svoj neki karakter... ne znam, meni se kao drugi covek sviDZa, iako malo lajem za njega, ali ono... totalno je cova O-K!

I licno mislim da bi ga sve volele, kada bi ga barem probale (ovo se vise odnosi na one koje ga odbijaju, i naravno da ne mislim na 100% sve zenske.. i ostale muske)... ph34r.gif

233.gif

Edited by Ivan_Creed
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...