Fallen Angels Posted June 23, 2002 Report Posted June 23, 2002 Sta mislite o ovom Gothic bendu? Najbolji album? Ja imam samo Chaotic Beauty i mislim da album jebe kevu! pa da cujemo i vase misljenje.... Quote
Turin Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Opaki su, ali ovo nije gothic. Ima nekih goth elemenata kao i kod Dark Tranquillity, medjutim to je neki melodic death/black (kako god hoces da okarakterises vokale). Chaotic Beauty je super, a treba da preslusam i Virgin And A Whore za koji kazu da je najprogresivniji i najmelodicniji. Quote
Thule Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Da prebacujem ja ovo onda na black ili na death ako se slazete? Quote
Fallen Angels Posted June 26, 2002 Author Report Posted June 26, 2002 Ma prebaci slobodno.... gde god mislish da treba da bude. Ja sam temu postavila ovde, jer sam mislila da su Gothic, ali valjda Priestovi znaju bolje.... to je ionako njihov pos'o Quote
Thule Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Pa tesko da znam bolje jer kad bi ja znao u koji pravac spada svaka grupa verovatno bi bio bog . Quote
Fallen Angels Posted June 26, 2002 Author Report Posted June 26, 2002 onda svejedno... ostavi je ovde Quote
Thule Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Ma sta znam ..... prebacicu ja na black ako se priestovi sa tog foruma slazu (prihvatam i precutno odobravanje ) Quote
Fallen Angels Posted June 27, 2002 Author Report Posted June 27, 2002 Dobro ajde oce jos neko da komentarise ovaj bend ili.... niko nije cuo nista od njih, ili za njih... :? Quote
Bloody_Mary Posted June 27, 2002 Report Posted June 27, 2002 Ova ista tema postoji i na 'ostali pravci' tako da mozete da procitate i tamo sta pise.Inace ja sam cula samo dve stvari od njih i zvuce zanimljivo i svidja mi se prelaz u pesmi Autumn's Grief.. Quote
The Inquisitor Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 Prvo:Bend treba da ostane ovde. a: Drugo:Neizmerno hvala FALLEN ANGELS za njihov cd-e. Trece:bend odlicno spaja black i gothic,fantasticni su.Poslusajte uvod u pesmu "Shattered Soul",i bice vam sve jasno.(misli se na one koji ih jos nisu culi.) a: Cetvrto:mislim da sam sve rekao. Quote
Apeiron Posted September 10, 2002 Report Posted September 10, 2002 Ma prosto VELICANSTVENO !!! Virgin and the Whore je nevidjen album, prepun prog elemenata. Clean vokali su savrseno legli. Mada sam ih ja voleo i pre (Chaotic Beauty period), sad su mnogo bolji! Quote
Aleara Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 Ne znam kako nisam ranije videla ovu temu. Obozavam EToS. Jedna mi je od omiljenih grupa, i ozbiljno pretenduje da bude na trecem mestu, posto ce prvo i drugo biti vecno zauzeti. Imam C. Beauty i A virgin and a whore, a ostala dva albuma ne mogu nigde da nadjem, izgleda da cu morati da ih skidam sa neta. P.S. pogledajte moj potpis (blood of faith stains my hands - EToS) Quote
Apeiron Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Ne znam kako nisam ranije videla ovu temu. Obozavam EToS. Jedna mi je od omiljenih grupa, i ozbiljno pretenduje da bude na trecem mestu, posto ce prvo i drugo biti vecno zauzeti. Imam C. Beauty i A virgin and a whore, a ostala dva albuma ne mogu nigde da nadjem, izgleda da cu morati da ih skidam sa neta. P.S. pogledajte moj potpis (blood of faith stains my hands - EToS) A koja dva benda su ti na prvom i drugom mestu? Quote
Aleara Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 A koja dva benda su ti na prvom i drugom mestu? Metallica (iskljucivo prva cetiri albuma) i Running Wild. Quote
Apeiron Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 A koja dva benda su ti na prvom i drugom mestu? Metallica (iskljucivo prva cetiri albuma) i Running Wild. Running Wild??? Brinem se za tebe Quote
Aleara Posted September 15, 2002 Report Posted September 15, 2002 Running Wild??? Brinem se za tebe RUNNING WILD NE DIRATI!!!!!! Quote
Aleara Posted October 20, 2002 Report Posted October 20, 2002 Ajde da ozivim temu! I dalje smatram da je Chaotic beauty bolji jedno milion puta od A virgin and a whore... Ovaj drugi je toliko progresivan da to vec prelazi u neukus... Quote
The Inquisitor Posted October 21, 2002 Report Posted October 21, 2002 Chaotic Beauty je fantastican album. a: a: a: a: Quote
Dani Posted December 9, 2002 Report Posted December 9, 2002 Trece:bend odlicno spaja black i gothic,fantasticni su.Poslusajte uvod u pesmu \"Shattered Soul\",i bice vam sve jasno.(misli se na one koji ih jos nisu culi.) a: Ovo si dobro rekao,svidela mi se pesma,a ni vokal nije los...pokusacu naci jos nesto od njih... a: Quote
The Inquisitor Posted December 9, 2002 Report Posted December 9, 2002 Trece:bend odlicno spaja black i gothic,fantasticni su.Poslusajte uvod u pesmu "Shattered Soul",i bice vam sve jasno.(misli se na one koji ih jos nisu culi.) a: Ovo si dobro rekao,svidela mi se pesma,a ni vokal nije los...pokusacu naci jos nesto od njih... Ja bih trebalo uskoro da dobijem jos tri albuma.Uh,jedva cekam. Kad cujem pocetak pesme "Shattered Soul",vrati mi se osmeh na lice. Quote
Dani Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 Kad cujem pocetak pesme "Shattered Soul",vrati mi se osmeh na lice. Evo slusam je sada,dobra je stvarno...muzika pogotovo(dize mi raspolozenje ) a i vokal rastura!!! Quote
The Inquisitor Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 Kad cujem pocetak pesme "Shattered Soul",vrati mi se osmeh na lice. Evo slusam je sada,dobra je stvarno...muzika pogotovo(dize mi raspolozenje ) a i vokal rastura!!! Pesma razbija. a: a: a: a: a: a: Quote
scissors Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 ja imam samo "Vilda Mannu" od njih, mada uskoro trebam da nabavim ovaj novi "A Virgin And A Whore"... neka su mješavina između black i doom metala, barem meni na to liči... pomalo me podsjeti na October tide, kao pjesma "Burning Flames' Embrace", a s druge strane imaju i melodic blacka dosta u sebi kao "Seita" koja mi liči na... hmmm... Arcturus možda sve u svemu vrlo dobar album a: Quote
Hexe Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Nisam nista cula od njih,ali bih htela. Gde moze da se nabavi nesto? Quote
Recommended Posts