Hexe Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Nisam nista cula od njih,ali bih htela. Gde moze da se nabavi nesto? Quote
scissors Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Nisam nista cula od njih,ali bih htela. Gde moze da se nabavi nesto? skini program winmx, www.winmx.com ili kazaa, www.kazaa.com Quote
scissors Posted December 26, 2002 Report Posted December 26, 2002 nabavio sam konačno i "A Virgin And A Whore" a: a: produkcija je bolja za dvije klase, a zvuk im se isto promjenio... nekako mi lični na Covenant (The Kovenant) iz "Nexus Polaris" perioda... gitare i klavijature baš vuku na njih... album je vrlo dobro odrađen, a svaka pjesma je priča za sebe a: a: koliko sam primjetio zakoračili su malo (malo više) u gothic vode :? Quote
scissors Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 žalosna vijest... Eternal Tears of Sorrow su prekinuli sa radom 7. januara 2003. godine bend je oficijelno mrtav Quote
Turin Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 žalosna vijest... Eternal Tears of Sorrow su prekinuli sa radom 7. januara 2003. godine bend je oficijelno mrtav Sta ces, bozic je vreme preispitivanja i donosenja vaznih odluka. Quote
scissors Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 baš u zadnje vrijeme sam se ponovo bacio u proučavanje benda i sada kad sam kompletirao diskografiju, definitivno dajem glas za "Chaotic Beauty" album a: perfektan! od doom, gothic, preko goth/black, melodic death do thrash elemenata... ženski vokali su fantastični... ona riba što im je pjevala ima anđeoski glas... zaista se ne zna koja je pjesma bolja od koje... "tar of chaos", "bride of the crimson sea", "autumns grief", "nocturnal strains"... dojajano a: a: Quote
Aleara Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Ta "riba" je Kimberly Goss (Sinergy i Ancient). Quote
solicitor Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Bend je prava perfekcija ... da se ja pitam, kao sto se ne pitam, svi bi trebalo tako da zvuce a: Ko nije slusao nek pocne u roku od odma' !!! Quote
Aleara Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ma, odlicni su! Samo sto su na Sinner's serenade malo pokrali In Flames. Quote
Grifon Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 fantastican bend! meni se jeko svidja obrada "As I Die" od Paradise Lost-a Quote
mai Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 sad sam tek nasla ovu temu - bravo za mene od etos sam chula a virgin and a whore i taj album mi je fenomenalan! klavijature su steta sto su se raspali .. Quote
fiction Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Imam samo A Virgin And A Whore.Fin album.U pojedinim trenucima podsjecaju na CoB,s tim sto su kompleksniji i ozbiljniji band.Ima dosta prog elemenata.najbolja pjesma je Sick,Dirty And Mean i acoustic The River flows frozen. Moracu nabaviti komplet diskografiju za potpuniji utisak. Quote
Telcontar Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 A ja jos nista nisam nabavio, iako ih jurim vec godinu dana... Quote
marcoman Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 TheBlackGoddess, smem li da pitam sta znaci ovo kad ides po temama i samo ispises naziv odredjene pesme ili albuma?? Ne kapiram... Quote
TheBlackGoddess Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 smor mi je pisati..uvati me ponekad.. Quote
Jester 666 Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Odlican bend, krivo mi je sto vise ne postoje. Autumn`s Grief je zakon, a dobra im je i Edge Of Sanity obrada Black Tears. Svirali su, ako se dobro secam 2000 u Budimpesti, kao predgrupa Nightwish-u (kao i Sinnergy - eto odakle kasnija saradnja), i odrase kako je bilo dobro. Quote
Kent Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Odlican bend, krivo mi je sto vise ne postoje. Autumn`s Grief je zakon, a dobra im je i Edge Of Sanity obrada Black Tears. Svirali su, ako se dobro secam 2000 u Budimpesti, kao predgrupa Nightwish-u (kao i Sinnergy - eto odakle kasnija saradnja), i odrase kako je bilo dobro. meni je ta obrada ocajna, original je sa svim onim ispadanjem bubnja na kraju daleko bolji... no, taj album je vrhunski i jedan od najjacih u zvuku... Quote
Jester 666 Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 U principu, retko je da obrada bude bolja od originala, a EoS je ipak kultni bend. Meni je dobra zbog energije, ono - krtako i jebitachno. Quote
Kent Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Pa, takva je pesma - kratka i jebitacna i uvek ju je dobro cuti zanimljiva igra - naci obrade koje su bolje od originala... ja znam par sigurno... Quote
diluvium Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 "Yes, it is true, Eternal Tears of Sorrow have come back! We're currently in middle of the song writing & rehearsing process for our fifth album. The new material sounds damn great, we definitely think the songs are stronger than ever... The title, the song list and the release date of the album will be announced later. We've got a couple of new members: Janne (known from his work with the legendary Finnish heavy metal band Tarot) and Risto (who is also involved with the Oulu based heavy metal band Scyron). So, the current line-up is: Altti Veteläinen - bass, vocals Jarmo Puolakanaho - guitar Risto Ruuth - guitar Janne Tolsa - keyboards Petri Sankala - drums " Quote
SGNL>05 Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Toooooooooo!!! Najbolja vest koja sam čuo u poslednjih godinu dana /me happy Quote
Recommended Posts