Prisoner of Dreams Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Не знају људи шта ваља Ја их заволео с Chaotic Beauty, признајем да нису они ништа претерано спектакуларни, ал ето... Quote
Prisoner of Dreams Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 нану му, албум има финих ствари Quote
Telcontar Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Hm pa Chaotic Beauty je fenomenalan album, a i Virgin & Whore je poprilicno jebicast. A interesovanje je malo uglavnom zato sto metalci kod nas slusaju po 4 benda i sve preko toga je `smor` cast izuzecima D: Quote
Guest Bleakeyes Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 ahhaaahah jebicast tachno tako :] Quote
Telcontar Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Uuuuuuuu. Novi album je kidanje. Mnogo mnogo bolji od "Before the Bleeding Sun", i tu negde u rangu, mozda malo slabiji od "Device/Kurve" i "Haosne Lepote" stvarno odlican album, melodicno i jako, udara totalno, i dalje onako melanholican na trenutke, a opet nekada kida koliko razvaljuje. Quote
TopOfTheMorning Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Au, definitivno su mi jedni od omiljenih bendova ( ako izuzmemo krem metala ), pominjani Chaotic Beauty je genijalan album. Odmah skidam, nisam ochekivao josh novi album, mislio sam da ce tek za mesechak-dva. Skida se odmah ... Quote
WindrideR Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Sad videh da je procureo album.. Skida se! Ona jedna stvar koju sam cuo obecava. Quote
Telcontar Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 `Children of Dark Waters` i `Skyforger` = <3 <3 <3 vrte se svaki dan pola dana. Ubijaju oba albuma. Quote
Apeiron Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Muzika je cool, nema sta, sve je na svom mestu, ali glavni vokal je odvratan, siguran sam da bi duplo bolji album bio da je neko drugi otpevao. Quote
Milan Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Bas sad zavrsio sa preslusavanjem po drugi put, i mnogo mi se svidja, dobro su izvukli ovaj album pratim ih od chaotic beauty (neverovatan album za mene) ali mi oni prethodni nisu nesto ostali "u uvu" svidja mi se zvuk, produkcija na ovom albumu, a vokal sasvim ok ,to je ETOS, ja tu nista ne bi dir'o Quote
WindrideR Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Jes' vala.. Ljudi imaju svoj zvuk i tako i teraju. Ne moze svako stici dotle! Album je ok. Doduse, i ja bih menjao vokal, ali dobro, nije strashno.. Quote
Apeiron Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Clean je super, ali onaj polugrowl, sta li je vec, bas los. Quote
TopOfTheMorning Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Da, to je oduvek bila odlika EToS-a - losh vokal. Bukvalno kao da peva zhivotinja na nekim pesmama. Na ovom albumu je chak ok vokal kakav je umeo pre da bude. Quote
Josif Visarionovič Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 uvod na prvoj pesmi je nesto najjezivije sto sam ja cuo u metalu,uspeo sam da isecem taj deo i tako mi zvoni mob sad Quote
Zazidar Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 :/ ne kapiram... zashto im je growl losh? mozhda vam samo treba vremena da se naviknete... Quote
devil's plaything Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 a zashto su eternal tears i ovde i na death&grind? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Zato sto se yum moderise svake prestupne godine Edited December 6, 2009 by Full_Metal_Yakuza Quote
Zazidar Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Mislim da jedan ovakav bend i zasluzhuje da ima dve teme Da sam moderator otvorio bi im josh jednu! Quote
Aces High Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Preslusao sam album i mogu vam reci da je zarazan do bola... Angelheart, Ravenheart (Act II Children of the Dark Waters), Tears Of Autumn Rain, Sea Of Whispers, Diary Of Demonic Dreams... Stvarno vrhunske stvari... Angelheart - strasan intro, koji kida fensere iz air patika. Tears - zarazan refren kao i atmosfera Sea - odlicna za jadikovanje Diary - jaooo samo kad cujem onaj vrisak, zaledim se... To su mi favoriti, al' album razbija... Quote
Aces High Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) Uuu kakve su stvari Nocturne Thule i When The Darkest Night Falls, skoro sam ih svario... Razbija album definitivno, i sa Death Magic Doom-om (Candlemass) bori se za album godine (po mom ukusu)... Edited December 14, 2009 by Aces High Quote
devil's plaything Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=56867 Quote
Night Prowler Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Children Of The Dark Waters je genijalan album Osim When The Darkest Night Falls sve pesme su mi podjednako odlicne. Mislim da bi clean vokal trebao da se pojavljuje u svakoj pesmi, jer lik ima bas super glas. Growl je OK, mada moze bolje naravno. Evo jedne setliste: http://www.setlist.fm/setlist/eternal-tears-of-sorrow/2010/arctica-club-saint-petersburg-russia-73d5d6f5.html Sviraju ceo novi album... Kako bi bilo do jaja to cuti uzivo Quote
Mysterion Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 "We are proud to present our seventh album, named Saivon Lapsi. It will be released early next year. Before that, the brand new single (as well as the music video) "Swan Saivo" will be released." Quote
Recommended Posts