Novelja Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ok, evo ga jedan od mojih nazovi projekata, pa posto smo snimili neku pesmitzu, a u toku je snimanje demoa, da nas malo izreklamiram... Da ne smaram sa uvodom, koji cete imati prilike da citate cim "drugi deo" projekta nesto snimi, pocecu od momenta kada je nastala Neurotica, a to je trenutak kada se meni (Novelja - klavijatura, gitara, programming, komponovanje i produkcija) prikljucila i moja devojka (Ivana - Vokali, tekstovi, klavijatura). Posle nekog vremena snimljena je i prva pesma sa nazivom Delicate Fantasy, koja je na neki nacin i izdefinisala nas pravac. Dakle, ideja je bila da to bude atmosfericna muzika srednjeg tempa, sa textovima inspirisanim erotikom, sexom, fetishima, SM fantazijama, snovima itd... Vise o nama mozete pronaci na nasoj MySpace stranici (linkovi su na kraju ovog posta). Oficijalni sajt je u pripremi, i verovatno ce biti online zajedno sa nasim demoom. Dakle, na nasoj MySpace stranici mozete takodje i poslusati za sada jedinu pesmu ukoliko imate MS profil. Za one koji nemaju, evo jedan link za nasu showcaseyourmusic.com stranicu, na kojoj mozete poslusati pesmu kao obicni smrtnici... Za kraj, nas E-mail je [email protected], ako vam treba bilo kakva dodatna informacija ili kontakt sa bendom. Unapred hvala za komentare bilo koje vrste! Quote
banedeathmetal Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Total support !!! Extra cool muzika !!! Pozdrav za ne umornog Novelju i njegovu zenu !!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Dakle, ideja je bila da to bude atmosfericna muzika srednjeg tempa, sa textovima inspirisanim erotikom, sexom, fetishima, SM fantazijama, snovima itd... Vise o nama mozete pronaci na nasoj MySpace stranici (linkovi su na kraju ovog posta). Oficijalni sajt je u pripremi, i verovatno ce biti online zajedno sa nasim demoom. Egzibicionisti a? Quote
Novelja Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 Egzibicionisti a? Heh... sto da ne...)) Quote
Recommended Posts