Jump to content

Recommended Posts

Posted

Može li neko da mi preporuči neki muški parfem, al' da nije slatkast (recimo, dobio sam preporke za Versace - Black Code, a vidim i ovaj The Dreamer - oba su sladunjava, ili mi se čini(?!))?

Takođe, ne bih ni neku suviše...kako da se izrazim...sportsku varijantu... :blink:

Mislim, kontam ja da je najbolje da na licinom mestu sam potražim parfem koji mi se sviđa, ali nekako se tamo osećam neprijatno... I imam osećaj da one tete provaljuju da sam potpuno neiskusan :blush: (što ne bi bio problem da su spremne da pokažu razumevanje, a ne da me gledaju tako strogo :huh: )...

Posted (edited)
Može li neko da mi preporuči neki muški parfem, al' da nije slatkast (recimo, dobio sam preporke za Versace - Black Code, a vidim i ovaj The Dreamer - oba su sladunjava, ili mi se čini(?!))?

Takođe, ne bih ni neku suviše...kako da se izrazim...sportsku varijantu... :blink:

Mislim, kontam ja da je najbolje da na licinom mestu sam potražim parfem koji mi se sviđa, ali nekako se tamo osećam neprijatno... I imam osećaj da one tete provaljuju da sam potpuno neiskusan :blush: (što ne bi bio problem da su spremne da pokažu razumevanje, a ne da me gledaju tako strogo :huh: )...

Drug,

Nemoj te sramota. Ne idesh da ih kresnesh nego da kupish parfem. Trazhi da pomirishesh svaki bez mnogo blama i uzmi onaj koji ti se svidja. Niko se nije rodio nauchen.

edit: ja jakogotivim mushki pleasures...este lauder, valjda. a slatkast je.

Edited by matatrtaDgrejt
Posted

Imaš u Delta City-ju parfimeriju Sephora koja ima veliki izbor parfema (zamisli!). Niko te ne gleda, možeš da probaš koji god hoćeš, da se zadržiš koliko god hoćeš... apsolutna privatnost! Imaš i cijene ispod svakog tako da nema potrebe da ostvaruješ bilo kakvu komunikaciju :)

Posted

Znaci volis jake :da: Svaka cast!

Calvin Klein CK IN2U ----- Him

Givenchy ------ Blue

Trussardi ----- Inside

Calvin Klein ----- Truth

Aman covece :) :) :) pa trebas i da probas parfem na licu mesta, bar da vidis kako ti stoji, nemoj da ti daje one tupave papirice nego neka ti stave na dlan.

A sto se tice sportske varijante, opet mozes naci neki koji dobro mirise na tvojoj kozi.

Posted

Hehe, hvala svima na odgovorima... mislim, da pojasnim malo - nemam ja problema u komunikaciji, već se nekako ne snalazim u kupovini baš najbolje, posebno kada naletim na prodav(аči)ce koji se postave kao da sam ja tu zbog njih, a ne oni zbog mene...

E sad, svestan sam ja svega toga, al' u nekim (sreća retkim) situacijama me spopadne neko čudo nalik panici, nekako se postidim, postane mi izuzetno toplo i onda, ni kriv ni dužan, kupim neko čudo koje sam razgledao/probao bez da sam to stvarno i hteo :)...

A parfeme sam ionako retko probavao, plus poslednji put kad sam bio u jednoj parfimeriji u PA, sam sam ih isprobavao, prskao na dlan, pa kad je ponestalo mesta - do lakata, a kad je i tu ponestalo mesta, ja još zbunjeniji i neodlučniji (da l' da nastavim dalje :mhihi: ), pokupih se i pobegoh, no da su hteli, mogli su me slediti po kakofoniji mirisa... :ph34r:

Ovako, hvala na savetima, sad znam bar otprilike gde i šta da tražim... :pivopije:

Posted
posto mi je Emporio na kraju resila sam da sl uzmem:

bs_00050_burberry_beat__07836.jpg

totalno je :wub:

Dobar je jel? Ja trazio muski ali rekli mi u par parfimerija da to jos nije stiglo kod nas. :(

Versace - Black Code

Armani -Black Code ;)

Posted
Armani -Black Code ;)

:redface: Taj...

Nego, imao sam preporuke i za Euphoria by HugoBoss i Elements by CK, al' nešto ih nisam nigde spazio da onjušim, doduše ne da sam ih posebno i tražio...

Posted
Dobar je jel? Ja trazio muski ali rekli mi u par parfimerija da to jos nije stiglo kod nas. :(

meni se bas svidja. ^_^

mada, za muski ne znam... zenski je izasao jos prosle godine...

Posted

Evo, da se pohvalim, danas sam se ponovio sledećim zadovoljstvom:

o.408.jpg

Uzeh ga u Sephori (hvala Kokopelli na tip.u :razz: )... Gledao sam i njušio svakojake preporučene i poznate parfeme, al' ovaj me je jednostavno dobio - jeste čak i malo slatkast, al' kad ga stavih na kožu, kao da sam ga upotpunio, ili on mene :rolleyes::) ... enihu, ja zadovoljan, samo da vidimo je l' postojan i da nije slučajno "stidljiv"... :zeleni:

Posted
Da li iko zna moze li da se nadje jos uvek ovaj parfem???? HELP!!!

NAOMI_CAMPBELL_EXULT_W.jpg

Више се не производи, као што вероватно знаш. :(

Ипак, скоро ми је једна познаница рекла да га је, уз остале парфеме мејд бај Наоми :), видела у једној парфимерији у "Пирамиди". Само можеш да изгубиш мало времена. Срећно!

Posted

Не могу да верујем. :( Armani-јев "Lei" је ништа друго до мало мање постојан "Naomagic". А ја му се толико радовала када сам чула да ћу га добити... Туга голема. :(

Posted
Више се не производи, као што вероватно знаш. :(

Ипак, скоро ми је једна познаница рекла да га је, уз остале парфеме мејд бај Наоми :), видела у једној парфимерији у "Пирамиди". Само можеш да изгубиш мало времена. Срећно!

Znam da se ne proizvodi ali mi je neko rekao da ga ima jos po BG-u...Hvala za info. :):pivopije:

Posted

Сад кад мало боље размислим, стварно сам волела тај парфем. Мени је некако ишао "руку под руку" са Naomagic - први тако нежан и топао, а други уз неке наглашене реске, готово дрске ноте. Користила сам оба током скоро целог гимназијског школовања, па ми се смучио. Немој ме погрешно схватити, мириси су и ми и даље феноменално лепи, али развило се емоционално условљавање: како оњушим неки од та два лепотана, пред очима ми је моја клупа, папир на њој и ретард од професора хемије који звижди неку иритантну мелодију док смишља шта ће следеће да ме пита... Није ми јасно зашто би ико престао да производи тако леп парфем. :(

Иначе, ја сам се заљубила. Зове се Givenchy - Ange ou Demon. :wub: Људи моји, како је то леп парфем...!

o.701.jpg

Guest 36_bulletz
Posted

Ubedljivo najbolji miris za muskarce je davidoff cool water!!

• 1 month later...
Posted

Paco Rabanne - 1 Million

7587.jpg

Prvo sam pomislio da je neko sranje jer su ga mnogo reklamirali a onda sam ga pomirisao i odmah kupio. Odlican! :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...