STARSHOOTER_SUPREME Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Druzio sam se svojevremeno sa jednom Tanjom koja je koristila one stapice tamnjana po ceo dan u sobi,i posle je uvek mirisala na crkvu,meni je to tako eroticno\m/ p.s Ne znam zasto postujem na ovoj temi kad ja ne koristim parfeme:(
Kwlt Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 cenim da je i Vozdu tamjan jako erotichan ja ga ne volim,fuj
iron will Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Јеботе, куда иде овај свет кад и металци користе парфеме... Све је постало ГЕЈ, изгледа чак и метал (који лично сматрам бастионом борбе против геј лобија и осталих промотера хомосексуализма, љубави, толеранције и сличних којештарија)... Ал' неће они победити!
bezlichni Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 (edited) Druzio sam se svojevremeno sa jednom Tanjom koja je koristila one stapice tamnjana po ceo dan u sobi,i posle je uvek mirisala na crkvu,meni je to tako eroticno\m/ p.s Ne znam zasto postujem na ovoj temi kad ja ne koristim parfeme:( Jel si je prichestio? Јеботе, куда иде овај свет кад и металци користе парфеме... pa moras da imas neku substiticuiju za dugotrajno netusiranje. Jebo vladu. Edited December 24, 2009 by l3s26
José Luis Chilavert Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Aqua di Gio већ дуже време. Не волим да експериментишем.
Mustang Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Ja imam Zegna Extreeme 100 ml Body Kouros 50 ml Od skoro i Roberto Cavalli Black (do jaja je) 50 ml Mozda budem uzeo i armani code al kad se bude pristedelo
phantasm of the living Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Potrebna pomoc. Trazim "eau de toilette" marka nije vazna miris treba da se uklapa u sledeci opis - gorak - malo tezak ali svez - sa orijentalnom notom (nesto tipa sandal eventualno moshus) - nikako vanila i blossom fazoni - ili sa teskom notom ruze ... well ako neko zna sta ovako ili slicno mirishe molim neka kaze pa cu vec iskopati negde.... hmmmm... idealna kombinacija. perry ellis_reserve. mada, tesko ces da ga nadjes kod nas. ja ga nigde nisam videla. ako budes putovala preko, obrati paznju. Aqua di Gio већ дуже време. Не волим да експериментишем. mmmm...jedan od najlepsih muskih ikada.
Mustang Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 @ Myself Ne , armani za sad nema sanse... Evo mogu samo da kazem jednu stvar JOOP! THRILL 4 MAN. DO JAJA JE pravo da vam kazem, probao sam ga danas, i prosto isijava :)
phantasm of the living Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 dobar je. i ovaj je prejeben:
Dame fra drøm Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 @night's blood: ne samo muski, i zenski je prejeben... (ee, ljudi, je l' postoji ovde negde neka tema predstavi se ili opisi sebe ili nesto tako, malo mi je kretenski da prvi komentar ostavljam o parfemima )
Night's Blood Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Ne moras da se predstavljas, pokloni se i pocni.
In The Flesh Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Pa vec znamo da ti nije strano da budes samokriticna i nazoves svoje postupke kretenskim,imas dobar ukus kad su parfemi u pitanju i ne biras rijeci da se izrazis. To je vise nego dovoljno za prvi post,tako da ti sad ostaje samo da postujes svoju sliku na temi Slike Članova Foruma,koja se nalazi na istom ovom dijelu foruma.
In The Flesh Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Naravno,jedna slika hiljadu rijeci.
Dame fra drøm Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 haha, dogovoreno, evo, prva stvar koju cu uraditi kad ustanem je da postavim slike, trenutno kucam sa kevinog laptopa, pa ih nemam al evo, svim prisutnima, sanja speaking. osim pomenutog, damama predlazem i trenutno moj favorit
Night's Blood Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 (edited) ITF- Pa da. Edited January 30, 2010 by Night's Blood
In The Flesh Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Sanja,dobro nam došla. Ja sam ITF a ovo gore je NB. Na ovom forumu se ne oslovljavamo pravim imenima,jer jedan od moderatora insistira na tome. Valjda ima fobiju od ruznih imena,bukvalno poludi kad cuje ime tipa Radomir npr. i banuje pola foruma. Ti bi trebalo da si bezbjedna,ali ko ce mu ga znat.
MissionVao Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 (edited) Paco Rabanne Ultraviolet muski je krs Dok je zenski do jaja. Ista stvar, samo obrnuta, kao s Black XS (zenski ne valja). Ima neki novi Oriflame-ov Titanium, on ne mirise lose + kosta tipa 1100din. Sledece kupujem ili UV zenski ili Escada Ocean Lounge. Mada all time fav mi je parfem od mandarine, kupljen u Giverny-u. Totalno prirodna aroma http://www.durance.fr/catalog/homeperfumes-p-100.html Edited January 30, 2010 by MissionVao
Night's Blood Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Ja imam Oriflame "Divine" i meni potpuno odgovara. Malo je tezi pa ga leti ne koristim.
kuruz Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 (edited) Sanja,dobro nam došla. Ja sam ITF a ovo gore je NB. Na ovom forumu se ne oslovljavamo pravim imenima,jer jedan od moderatora insistira na tome. Valjda ima fobiju od ruznih imena,bukvalno poludi kad cuje ime tipa Radomir npr. i banuje pola foruma. Ti bi trebalo da si bezbjedna,ali ko ce mu ga znat. Izem ti šmekerisanje kroz ogovaranje drugih... Edited January 30, 2010 by Куруз
In The Flesh Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Nije to ogovaranje,nego prozivka. I to uspjela.
feyd Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 kurvanje se obavlja na random-u, za ubuduće, da svi gledamo&slišamo. trenutni favorit (trenutno = 3 godine). nikako da kupim novu dozu.
Dame fra drøm Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Sanja,dobro nam došla. Ja sam ITF a ovo gore je NB. Na ovom forumu se ne oslovljavamo pravim imenima,jer jedan od moderatora insistira na tome. Valjda ima fobiju od ruznih imena,bukvalno poludi kad cuje ime tipa Radomir npr. i banuje pola foruma. Ti bi trebalo da si bezbjedna,ali ko ce mu ga znat. hvala hvala:pivopije: haaaaa, sreca moja da se ne zovem Traktorka ili Milovanija... ovo je vec kult, iako ga mnogo ljudi ne podnosi (sladunjav)
Recommended Posts