sale 3sm Larry Flynt Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Kad sam bio mali,nije mi bilo jasno sta je unutra,posto mi je licilo na flasu mleka iz crtaca,a uvek je bila u kupatilu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ta flaša je suvi kvlt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Kod nas imaju samo žuti i zeleni da se kupe, baš boh volio da probam te ostale. Braon probaj obavezno , a za pino generation ti treba i malo muzickog ukusa tipa Helloween Od kad me riba ostavila duvac sam za pino , sve sam popio . Jednom prilikom mi je cak i kupila paket neki nadrkani , dobijes sampon , penu za brijanje , after shave i fudbalsku loptu ! Kolko sam dobro jebao , htela je da mi kupi i onu veliku promotivnu flajku pina , od 5 litara , ali tukara , nije na prodaju . Samo lep sam osto sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 danas sam posle sto godina ponovo met'uo davidoff adventure, i neverovatno je kako dobro ide uz ovakvo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNurse Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Obozavam euphoriu,ali samo ovu iz 2005. one varijacije mi se ne dopadaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Hmm lepo izgleda ova eupohoria, onako jebacki.. Daj neke specifikacije jel osvezava ili je vise sladjunjav, jel mosus, cimet ili nesto trece, na sta podseca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 davidoff adventure, i neverovatno je kako dobro ide uz ovakvo vreme O'ličan je, emotivno sam vezan sa njega. Za rođendan sam svojoj kolekciji pridružio i Pal Zileri Classic, u ovih par dana mi se sve više sviđa, kontam da će biti zahvalan za letnje noći... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Kul je Zileri, imam, ali ovo jebe, imam još lapo. I Body Kouros, kačio sam pre neku stranu. Edited April 15, 2012 by Jabba the Hutt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Nije Versaci , nije Armani , to dres je Zvezde vi manekeni !!! http://www.youtube.com/watch?v=F3af4YZhxAo Sreta i Baja su muskarcine ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Kul je Zileri, imam, ali ovo jebe, imam još lapo. I Body Kouros, kačio sam pre neku stranu. jao, meni je taj parfem preodvratan uzasno tezak i taj miris mi deluje kao da dolazi iz pretproslog veka ukusi, jbg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Nja, meni je ful, al' š'o kažeš, ukusi, dobivam pohvale za isti na sve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 malo radosti za mnogo para, al vredi ^^ i jos jedan, drugi omiljeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ovaj prvi je "capi me" zonfa , koristila bivsa ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ovaj prvi je do jaja, u svakom smislu, obozavam ga mada je jos neko imao komentar tog tipa.xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Trenutno ova dva koristim, odlicni su Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Samo klasika: Edited April 17, 2012 by lemmy sixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Muski: Pino, Black XS, Davidoff Cool Water. Zenski: Avon Eternal Magic, B.U. Fantasy, Vampire's Love. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNurse Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Hmm lepo izgleda ova eupohoria, onako jebacki.. Daj neke specifikacije jel osvezava ili je vise sladjunjav, jel mosus, cimet ili nesto trece, na sta podseca ? Sto,si zainteresovan za koriscenje? mozda bi bilo zanimljivo,ko zna http://www.punmiris.com/parfem/Calvin-Klein/Euphoria-253.html Ne znam kako mogu da pomognu ovi opisi,al ajde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mona Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Jean paul gaultier i mosus obozavam, ali retko koristim jake parfeme. Takodje volim ultravolet i apsolutno sve njegove kopije i sto lici na njega. Za sada najcesce - avon surreal i tesori d' oriente jasmin. Volim dezodoranse bez parabena i antiperspiranata, npr. nivea. Za pos'o iskljucivo to, dok ne nadjem neku "muskastiju" varijantu. sta mi vredi da njuskam parfeme kad na mojoj kzoi svaki mirise potpuno drugacije jedina osoba koja ume da mi kupi parfem na nevidjeno je moj cjale, nikad ne omasi Isto pravilo kao i za karmin, maltene svakome drugacije stoji. Dobro me podseti na caleta, taj ne masi ni odecu ni parfeme kada poklanja. Kupio mi je vanderbilt - ekstra je Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 svi su mi rekli da mirisem kao prehrambeni proizvod, al meni je do jaja ovaj parfem.xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Сестра ми донела из Швабије Лондон Плејбој дезодоранс. Болесно је добар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 (edited) i ja sam imao neki playboy dezodorans pre jedno 13 god dok sam jos koristio ta sranja i bio je mnogo dobar, kupio ga u sremskoj na nekoj tezgi (dok su jos postojale) ali nikad ga ponovo nisam video Edited January 19, 2013 by marcoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ja furam ovo u poslednje vreme, samo fensi samo bahato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Da li je neko video u skorije vreme Ronhill Shock? Moja zena ga mrzi, ja obozavam, pa da je obradujem! Parfem je zenski, da me ne jebete bez veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 је л' виђао неко ове дезодорансе по Србији? сестра узела зимус кад била у Швабији, а девојци се свидео, па да видим има ли где код нас да се нађе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts