Srlandand Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Ja koristim GF Ferre Bluemusk, Shaman Arno Orel pour le homme () i jos jedan Mexx-ov...
NoMouse Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) Moji omljeni-Dior addict 2,Kenzo flower i Noa..!!Naravno,sva tri posedujem...predobri su! <3 najjachi zenski parfemi su mi bili moschino love i gucci rush...al je svaka druga devojka imala jedan od ta dva... Gucci rush smrdi,Gucci rush 2,vec ne. Edited July 12, 2009 by NoMouse
sunessence Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Кад смо већ код њих двојице, мене је веома заинтересовао овај нови Flora by Gucci. Након Gucci нисам баш нешто превише очекивала, али овај цветни назив обећава нешто свеже, мада и сами кажу да су га наменили млађим потрошачима... Јел' неко пробао?
Shamandalie Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Za razliku od ovogodisnjih letnjih parfema koje su izbacili brojni proizvodjaci, Flora mi se najmanje dopada. Cvetni jer, ali ima neku tezinu i gorcinu u sebi, tako da bih radije izabrala Eternity Summer od C.K. ako zelim cvetnu notu. Pravi hit ovog leta je Escada Lounge Ko preko leta voli laganije parfeme, sa blagim vocnim notama, moja preporuka je DKNY Red Delicious
sunessence Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Хммм... Рекоше ми да има пачули у бази - можда отуда та тежина? Што се Escada парфема тиче - ја имам баш лоша искуства. Island Kiss, Pacific Paradise, Sunseat Heat - све сам их имала и буквално обожавала, али ниједан није био постојан на мојој кожи. После те тројице лепотана сам решила да престанем да се дружим са Ескадиним парфемима. Нећу да патим, кад знам да нестану у року од одма'. Сећам се да нису били баш ни јефтини, као и већина тих "хитичних" парфема.
Baba Dzonga Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Kazu da je dobar onaj Escada Magnetism... Na fragrancex.com moze da se nadje po ok cenama. Ja hocu da uzmem Thierry Mugler Innocent 25 ml
sunessence Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Мени Magnetism није баш нешто "легао" - није ми препознатљив, нема пуно тога аутентичног... Све време сам покушавала да провалим на који ме то други парфем подсећа. Наравно, мирис као мирис је сасвим фин и немам шта да му замерим, осим што се, опет, на мојој кожи није задржао пуно... А што се тиче Thierry Mugler - Innocent - феноменалан парфем! Обавезно јављај ако нађеш неку добру цену! Ја сам се дуго двоумила између њега и "Alien", па сам ипак одабрала овај други, јер ми је у том тренутку требао неки моћан, елегантан парфем који није за сваки дан... Сад скупљам парице за Innocent.
*Nameless* Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) Skoro mi ga je nestalo, a u ovoj propaloj zabiti gdje se trenutacno nalazim ga, ocito, nemaju Ipak, od svih muskih parfema, ovaj najvise volim. Hugo Boss In Motion. Edited July 16, 2009 by *Nameless*
Guest HEFEST Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Ja koristim trenutno ove i zadovoljan sam. Pogotovo ovaj drugi mi je lep.
Baba Dzonga Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 А што се тиче Thierry Mugler - Innocent - феноменалан парфем! Обавезно јављај ако нађеш неку добру цену! Ја сам се дуго двоумила између њега и "Alien", па сам ипак одабрала овај други, јер ми је у том тренутку требао неки моћан, елегантан парфем који није за сваки дан... Сад скупљам парице за Innocent. Ja cu Innocent da uzmem odavde: http://www.fragrancex.com/products/_lid_A-...__products.html (32 dolara za 0.85 oz tj. 25 ml), mada bih radije ceo set sa losionom za telo (ako pristanu da mi napisu na FraganceX manji iznos na paketu). Alien je jedan od najmocnijih parfema koje sam pomirisala ikad sto znaci da bih mogla da ga nosim jednom ili dva puta godisnje A Innocent mi mirise na... detinjstvo Za Angel nisam pametna - potrosila sam tester i cak dobila par komplimenata za njega ali u principu je jak i sladak i muchan na momente, cas mi se svidja a cas mi je muka od njega.. A kod sva tri je dobra strana sto traju na kozi. Losa strana je sto su u Srbiji nenormalno skupi.
Shamandalie Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Koliko kostaju troskovi dostave? Da li je moguce da su i sa narucivanjem jeftiniji nego kod nas?
Shamandalie Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Moracu to da pogledam...Vidim da imaju i skincare, mozda se i nesto isplati. Mada, zbog specificnosti mog novog posla, mogu da pazarim kod nas sve proizvode sa 20% popusta.
*Nameless* Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Odlicna stranica. Kad legne lova, mozda si i budem narucio svoj. Mada u biti nije mnogo jeftinije nego u dućanima...
Amphitritê Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 (edited) U beogradskim parfimerijama se snabdevam, a u onim bolje opremljenim moze i da se naruci parfem, to je najmanji problem. Edited July 17, 2009 by Montenegrina
MissionVao Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Ok nova Escada Ocean Lounge je super! Vockasta ali ne na I Love Love nacin, koji podseca na znoj. sad vidim da se Shamandaile slaze Ne znam dal da kupim kod nas ili da porucujem... verovatno prvo. Mislim da je bio Givenchy, jedan muski parfem koji sam nanjushila u free shop-u u Frankfurtu, idem da ga iskopam. Bio je tako... nov Uvek biram parfeme koji su karakteristicni, bojkotujem nove koji lice na nesto sto sam vec osetila. Znaci kultovi su mi Emporio Armani, D&G Light Blue, Bvlgari Amethyst, Cacharel bilo koji, prastara verzija Rome (negde oko '94-'96) koja ne znam da li ima uopste da se nabavi...
Shamandalie Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 (edited) Mene je definitivno osvojio zenski parfem Prada Milano. Od sledece nedelje pojavice se kod nas summer verzije DKNY muski i zenski, ne znam jos uvek kakvi su jer nisam dobila testere. Inace, od jeseni se pojavljuju i novi parfemi D&G, ne znam kakvi ce biti, nadam se nesto inovativniji, jer ove stare, imam utisak da niko vise ne kupuje. Pomenuta Escada je postala pravi hit, a Armani Code summer takodje je veoma trazen, posto te summer varijante imaju veoma povoljne cene u odnosu na standardne parfeme. Edited July 18, 2009 by Shamandalie
phantasm of the living Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Ovaj upravo je postao jedan mojih omiljenih.
Litthia Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Cavali-HER (ujedno i moj omiljeni) Versace- Crystal Noir (prestala sam da ga koristim, jer ga gomila devojka ima, a zaista e predivan ) Givenchy- Very Irrésistible Muški- Paco Rabanne Ultraviolet ^^
Azaralena Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Versace- Crystal Noir (prestala sam da ga koristim, jer ga gomila devojka ima, a zaista e predivan ) Za moj rođendan 2007. moji nisu imali pojma šta da mi kupe, pa su se srećno setili i zabranili mi da uzimam kartu za Gardijane da bi mi oni nabavili. Začudo, iako su znali da ne mož' biti bolji poklon od toga, smislili su da to ipak nije dovoljno, te je keva vršljala po gradu u potrazi za nečim što bi mi se svidelo, setila se koliko se oduševljavam svojom kolekcijom parfemčića i zaustavila prvu gotičarku na koju je naletela (citiram - Jednu od onih tvojih, znaš, darkerki, u crnom, martinkama i suknji, čudnog pogleda ) i ova joj je preporučila upravo Crystal Noir. Ovu priliku koristim da joj se zahvalim za to (u slučaju da je na forumu, naravno) jer mi se parfem istinski dopao.
Litthia Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Jeste totalno gotičarski! Razmišljam da ga kupim ponovo, ljudi su me zaustavljali da pitaju koji mi je to parfem. Predivan je... Ali se odmah iznerviram kad recimo u liftu naiđem na devojku koja ga ima. Rrrrr...
Sinstrel Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ako neko slucajno vidi u Beogradu da ima da se kupi Burberry Summer Men neka javi ovde! Hvala! Ovako izgleda bochica Imam ga! I dalje ga nema u Beogradu. Kupila mi ortakinja na Rodosu. Mnogo je dobar samo sto nije preterano postojan.
vainglory Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 ONAJ PINJO SILVESTRE I GOTOVO!!!!! NAJBOLJI JE JER PUNO SMRDI!!!!!! strong je....nema sta :) :da:
Recommended Posts