Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Moji omljeni-Dior addict 2,Kenzo flower i Noa..!!Naravno,sva tri posedujem...predobri su! <3

najjachi zenski parfemi su mi bili moschino love i gucci rush...al je svaka druga devojka imala jedan od ta dva... :razz:

Gucci rush smrdi,Gucci rush 2,vec ne. :D

Edited by NoMouse
Posted

Кад смо већ код њих двојице, мене је веома заинтересовао овај нови Flora by Gucci. Након Gucci нисам баш нешто превише очекивала, али овај цветни назив обећава нешто свеже, мада и сами кажу да су га наменили млађим потрошачима... Јел' неко пробао?

Posted

Za razliku od ovogodisnjih letnjih parfema koje su izbacili brojni proizvodjaci, Flora mi se najmanje dopada. Cvetni jer, ali ima neku tezinu i gorcinu u sebi, tako da bih radije izabrala Eternity Summer od C.K. ako zelim cvetnu notu.

Pravi hit ovog leta je Escada Lounge

escada-123404_L.jpg

Ko preko leta voli laganije parfeme, sa blagim vocnim notama, moja preporuka je DKNY Red Delicious

0a1fb5d86f6a333e11ce.jpg

Posted

Хммм... Рекоше ми да има пачули у бази - можда отуда та тежина?

Што се Escada парфема тиче - ја имам баш лоша искуства. :( Island Kiss, Pacific Paradise, Sunseat Heat - све сам их имала и буквално обожавала, али ниједан није био постојан на мојој кожи. После те тројице лепотана сам решила да престанем да се дружим са Ескадиним парфемима. Нећу да патим, кад знам да нестану у року од одма'. :( Сећам се да нису били баш ни јефтини, као и већина тих "хитичних" парфема.

Posted

Мени Magnetism није баш нешто "легао" - није ми препознатљив, нема пуно тога аутентичног... Све време сам покушавала да провалим на који ме то други парфем подсећа. Наравно, мирис као мирис је сасвим фин и немам шта да му замерим, осим што се, опет, на мојој кожи није задржао пуно... :(

А што се тиче Thierry Mugler - Innocent - феноменалан парфем! Обавезно јављај ако нађеш неку добру цену! Ја сам се дуго двоумила између њега и "Alien", па сам ипак одабрала овај други, јер ми је у том тренутку требао неки моћан, елегантан парфем који није за сваки дан... Сад скупљам парице за Innocent.

Posted (edited)

or42dl.jpg

Skoro mi ga je nestalo, a u ovoj propaloj zabiti gdje se trenutacno nalazim ga, ocito, nemaju :(

Ipak, od svih muskih parfema, ovaj najvise volim. Hugo Boss In Motion.

Edited by *Nameless*
Guest HEFEST
Posted

Ja koristim trenutno ove i zadovoljan sam. Pogotovo ovaj drugi mi je lep.

antoniobanderas-diavolo-m5001.jpg

hugo-boss-energise-edt1.jpg

Posted
А што се тиче Thierry Mugler - Innocent - феноменалан парфем! Обавезно јављај ако нађеш неку добру цену! Ја сам се дуго двоумила између њега и "Alien", па сам ипак одабрала овај други, јер ми је у том тренутку требао неки моћан, елегантан парфем који није за сваки дан... Сад скупљам парице за Innocent.

Ja cu Innocent da uzmem odavde: http://www.fragrancex.com/products/_lid_A-...__products.html (32 dolara za 0.85 oz tj. 25 ml), mada bih radije ceo set sa losionom za telo (ako pristanu da mi napisu na FraganceX manji iznos na paketu).

Alien je jedan od najmocnijih parfema koje sam pomirisala ikad :mrgreen: sto znaci da bih mogla da ga nosim jednom ili dva puta godisnje :) A Innocent mi mirise na... detinjstvo :cool::mrgreen: Za Angel nisam pametna - potrosila sam tester i cak dobila par komplimenata za njega ali u principu je jak i sladak i muchan na momente, cas mi se svidja a cas mi je muka od njega.. A kod sva tri je dobra strana sto traju na kozi. Losa strana je sto su u Srbiji nenormalno skupi.

Posted

Moracu to da pogledam...Vidim da imaju i skincare, mozda se i nesto isplati. Mada, zbog specificnosti mog novog posla, mogu da pazarim kod nas sve proizvode sa 20% popusta.

Posted (edited)

U beogradskim parfimerijama se snabdevam, a u onim bolje opremljenim moze i da se naruci parfem, to je najmanji problem.

Edited by Montenegrina
Posted

Ok nova Escada Ocean Lounge je super! Vockasta :D ali ne na I Love Love nacin, koji podseca na znoj.

sad vidim da se Shamandaile slaze :D

Ne znam dal da kupim kod nas ili da porucujem... verovatno prvo.

Mislim da je bio Givenchy, jedan muski parfem koji sam nanjushila u free shop-u u Frankfurtu, idem da ga iskopam. Bio je tako... nov :D

Uvek biram parfeme koji su karakteristicni, bojkotujem nove koji lice na nesto sto sam vec osetila. Znaci kultovi su mi Emporio Armani, D&G Light Blue, Bvlgari Amethyst, Cacharel bilo koji, prastara verzija Rome (negde oko '94-'96) koja ne znam da li ima uopste da se nabavi...

Posted (edited)

Mene je definitivno osvojio zenski parfem Prada Milano. Od sledece nedelje pojavice se kod nas summer verzije DKNY muski i zenski, ne znam jos uvek kakvi su jer nisam dobila testere. Inace, od jeseni se pojavljuju i novi parfemi D&G, ne znam kakvi ce biti, nadam se nesto inovativniji, jer ove stare, imam utisak da niko vise ne kupuje.

Pomenuta Escada je postala pravi hit, a Armani Code summer takodje je veoma trazen, posto te summer varijante imaju veoma povoljne cene u odnosu na standardne parfeme.

Edited by Shamandalie
Posted

Cavali-HER (ujedno i moj omiljeni)

Versace- Crystal Noir (prestala sam da ga koristim, jer ga gomila devojka ima, a zaista e predivan :( )

Givenchy- Very Irrésistible

Muški- Paco Rabanne Ultraviolet ^^

Posted
Versace- Crystal Noir (prestala sam da ga koristim, jer ga gomila devojka ima, a zaista e predivan :( )

Za moj rođendan 2007. moji nisu imali pojma šta da mi kupe, pa su se srećno setili i zabranili mi da uzimam kartu za Gardijane da bi mi oni nabavili. Začudo, iako su znali da ne mož' biti bolji poklon od toga, smislili su da to ipak nije dovoljno, te je keva vršljala po gradu u potrazi za nečim što bi mi se svidelo, setila se koliko se oduševljavam svojom kolekcijom parfemčića i zaustavila prvu gotičarku na koju je naletela (citiram - Jednu od onih tvojih, znaš, darkerki, u crnom, martinkama i suknji, čudnog pogleda :)) i ova joj je preporučila upravo Crystal Noir. Ovu priliku koristim da joj se zahvalim za to (u slučaju da je na forumu, naravno) jer mi se parfem istinski dopao. :wub:

Posted

:) Jeste totalno gotičarski!

Razmišljam da ga kupim ponovo, ljudi su me zaustavljali da pitaju koji mi je to parfem. :) Predivan je... Ali se odmah iznerviram kad recimo u liftu naiđem na devojku koja ga ima. Rrrrr...

• 3 weeks later...
Posted
Ako neko slucajno vidi u Beogradu da ima da se kupi Burberry Summer Men neka javi ovde! Hvala! :D

Ovako izgleda bochica

Burberry_Summer_2009EDT_M.jpg

Imam ga! :D I dalje ga nema u Beogradu. Kupila mi ortakinja na Rodosu.

Mnogo je dobar samo sto nije preterano postojan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...