STARSHOOTER_SUPREME Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Ja nisam ljubitelj parfema i samo old spice koristim onako bash bash muski
tier_mfkr Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Kul. Verujem da cu ga uzeti uskoro, sam naziv mi onako "mirise" autoritativno
marcoman Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 (edited) LMAO @ double fire, meni se cini da je black xs malo jak za leto ali nemam pojma, nesto mi se cini da bi mu se onda svideo mozda ultraviolet od p. rabanna, nekad su ga masovno furali (kao otprilike black xs sada) ali sada verujem da ga manje koriste Edited June 12, 2011 by marcoman
Axeanosilas Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Obratiti paznju na natpis Олд Спајс је ранг црне Рексоне и зелене Малиције. Да простиш - сељачки. Боље је да користиш Брион или чувени "Покошено сено".
MissionVao Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 @marcoman: I taj ima Izgleda da mi ne gine pola sata njusenja po parfimeriji Smara me sto skoro sve mirise poznato. U inostranstvu, gde je veci izbor, mozes i da nadjes nesto originalno. Steta.
tier_mfkr Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Blek Iks Es je meni najbolji Pako Raban. I 1 Milion je super isto!
vudun Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 kakve crne preporuke , koji pravi muskarac je blesav da daje 50-100 eur za crni parfem propasti tvoje... ionako 90 % parfema ima prijatan miris , a ja po mirisu ne mogu da prepoznam koji je sa buvljaka a koji kosta boga oca... verujem da to ni vama ne polazi za njuhom. ja trenutno koristim neki olea deodorant , mnogo je lep , ne ostavlja fleke i moze se kupiti u idei za sitne pare. e , njega toplo preporucujem. 2 1
kuruz Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 kakve crne preporuke , koji pravi muskarac je blesav da daje 50-100 eur za crni parfem propasti tvoje... ionako 90 % parfema ima prijatan miris , a ja po mirisu ne mogu da prepoznam koji je sa buvljaka a koji kosta boga oca... verujem da to ni vama ne polazi za njuhom. ja trenutno koristim neki olea deodorant , mnogo je lep , ne ostavlja fleke i moze se kupiti u idei za sitne pare. e , njega toplo preporucujem. Apsolutno se slažem, onaj koji sam preporučio sam njušnuo kad sam išao s drugarom da kupi sebi parfem. Nikad izlasci i parfemi, uvek razularena, pijana i znojava masa.
vudun Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 sine , moj si covek. samo jos da se vratis starom zvezdinom jatu...
kuruz Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 sine , moj si covek. samo jos da se vratis starom zvezdinom jatu... Bože sačuvaj i sakloni.
Wolf child Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 njega koristim vec par godina,obozavam ga inace ne volim kad ljudi stave kilo parfema,ne moraju svi da osete,vec samo neko poseban na muskarcu volim axe chocollate ostao mi u lepom secanju,sta cu
ZheX Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) Sto se mene tice uglavnom samo 1 million: Edited July 24, 2011 by ZheX 1 2
sunessence Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Ко види где има да се купи Trussardi - Bianco, молим лепо, нека јави овде.
Recommended Posts