VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 mi nemamo pare za dior... Dobro nije bas da i ja mogu da se razbacujem sa 3, 500 na svakih ne znam koliko, zato cu ga cediti koliko god mogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Dobro nije bas da i ja mogu da se razbacujem sa 3, 500 na svakih ne znam koliko, zato cu ga cediti koliko god mogu Vrhunska im je sva Dior kozmetika! Ja sam jedan period koristila Lancome puder koji je kostao isto tako nekih 35-40 eura,ali je bio e x t r a Za dobar puder i maskaru ne treba nikad zalit para. I parfem,naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ja ne patim od marke,ali kada su u pitanju parfem i maskara,iskljuchivo i jedino markirano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ja ne patim od marke Бондиџ фери, ај не сери... "Не патим од марке" - каква реченица!!! @Сигал Јеси ли ти намерно (за сликање) аранжирао ову колекцију или оно онако стоји увек? Парфеми - већ сам рекао раније на теми, али поновићу - Sculpture и ниње и присно и во вјеки вјеков (и ниједан други ме не интересује нити ће ме интересовати докле год се овај производи). Од дезодоранАса било који без мириса, било спреј, било стик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 @Сигал Јеси ли ти намерно (за сликање) аранжирао ову колекцију или оно онако стоји увек? Uvek tako stoji,sve pod konac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 za kozmetiku ide dosta kesa. (~1500 za maskaru, ~800 za ajlajner, ~700 za karmin... xD) uvek. miracle je divan, imala sam ga. kupila sam just cavalli her. i preleeeeeeeeeep jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 E jeste, ja sam ga evo sad skoro istrosila Treba da kupim Armani CODE verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 E jeste, ja sam ga evo sad skoro istrosila Treba da kupim Armani CODE verovatno Armani Code je savrshen,imala sam ga ranije <3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 I jel se neka cica or baya sa foruma prska nečim ovakvim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 I jel se neka cica or baya sa foruma prska nečim ovakvim? Hmmm...zasto imam osjecaj da je jak i ne tako prijatan i mladalachki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 za kozmetiku ide dosta kesa. (~1500 za maskaru, ~800 za ajlajner, ~700 za karmin... xD) uvek. kupila sam just cavalli her. same here. samo shto ja ne dajem za ajlajner i karmin, nego za maskaru, senke i sl. A Just Cavalli Her je ubedljivo najlepshi parfem! Obozhavam ga!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 prelep je ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Je l' mogu da onjušim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 izvoli *pruza vrat* xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Da li vam se svidja stari, klasicni Poison Christian Dior? Po meni je to parfem za sva vremena. Za prolece idealan. Za jesen i zimu volim Dolce vita, svez i sa notama agruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 izvoli *pruza vrat* xD Njuuuuuuš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ovaj mi je najgori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ni ja ga ne volim, miris mi je nekako prljav i tezak. Ali ne mirise na svakoj kozi isto. Npr. mojoj mami je to omiljeni parfem i na njenoj kozi je sladunjav i blag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ni ja ga ne volim, miris mi je nekako prljav i tezak. Ali ne mirise na svakoj kozi isto. Npr. mojoj mami je to omiljeni parfem i na njenoj kozi je sladunjav i blag. I mojoj isto!!Staaalno ga koristi i sva joj garderoba mirise na njega ma koliko je prala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 To je slucaj sa parfemima L'Erbolario, prodaju se po apotekama i super su zato sto je dovoljno staviti ih u minimalnim kolicinama. Jedino sto sam se ja zeznula, pa sam poslednji put umesto uobicajenog Vaniglia e Zenzero kupila Iris, pa ce po svemu sudeci zavrsiti kod mame, kao i neka vockasta Escada, koja na meni mirise kiselo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Trenutno je ovo moj omiljeni parfem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 @Shamand- Da, Pure Poison ja mnogo volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 A da nije malo prejak i namjenjen starijim zenama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Парфеми су дивна ствар, али ми је коментарисање истих (на начин на који се рекламирају) смешно. Мислим на оне фазоне - дискретна нота агрума за јаку и самосвесну жену, за снажног мушкарца - мирис кедровине... Мислим, то ми је толико одбојно да ми би било боље да говоре - цветна нота курца или пролећни, младалачки мирис вагиналног секрета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ja se poptuno slazem sa pravoslavcem, ali ne i sa njegovim pravoslavnim recnikom. Nekada je iz njega izvirala blagoglagoljivost, sada samo vulgarnost. Ako smem da pitam populaciju, da li se parfemisu zbog sebe ili zbog drugih. Opste je poznato da se culo mirisa, akomodira na miris posle (okvirno) pet minuta, sto znaci da covek vise ne oseca miris, onako kako treba da oseca. To u prevodu znaci da osoba koja nastrca parfem ujutru, oko podne nije bas najbolje svesna, kako on mirise i u kojoj meri. Hocu da kazem da miris, mogu samo adekvatno da primete drugi, prolaznici, ljubavnici (i oni su prolazni naravno)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts