Jump to content

Recommended Posts

Posted

Torrent je projekat koji su osnovali Akhenaten (Judas Iscariot) i Kanwulf (Nargaroth). Izdali su jedan EP 2004 koji se zove Between the stones. Brzo, sirovo, prljava produkcija, sve u svemu odlican bend. Jel neko slusao?

Posted

Nemojte da serete ako nemate nista da kazete za ovaj bend. Jeste sad je jako bitno kakvo je ime. I uopste nije glupo ime. Torrent na engleskom znaci bujica, gorski potok, pljusak, sto pretpostavljam niko od vas nije znao. Ima mnogo mnogo gorih imena. Dakle ako ima neko nesto reci o bendu bilo bi lepo.

Posted

Ime je jedan od glavnih sastojaka svakog benda i zato smatram da se i ono može legitimno komentarisati. Ništa manje od muzike, ideologije ili privatnog života članova tog benda...

Zašto smatram da je ime glupo, dakle? Prosto zato što je Torrent! Ja znam da je Akhenaten oldschool momak, ali nije valjda zadnje tri godine živeo u bunaru... A ime može da znači i "visok vodostaj" na Svahili jeziku, ali će i dalje biti glupo...

A sad komentarišite muziku, ionako se tema svede na "sviđa mi se"/"ne sviđa mi se" komentare...

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

JEBALO VAS IME DOWNLOAD MANIJACI!

niko da spomene 'between th stones'' mracan ep u picku materinu, 'fucked by death' to je inspirativna stvar.

judas iscariot,nego sta!

Posted

http://rapidshare.com/files/145559523/Torrent_-_Between_The_Stones_2004_by_Thou_Art_Schwarz.rar

Pass: bunalti.com

Valjda valja. Zivi bili.