bogsvarog Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Battle Flag-Return of the white wolf http://files-upload.com/files/450984/Battle%20Flag.rar EDIT: цео албум сам запаковао winrar-ом.Иначе ово је наш најбољи РАЦ метал бенд! Уживајте. Quote
Apeiron Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Da, da, jak je album, ima dosta svetlih momenata (Beli Vuk pre svega, ili onaj uvodni instrumental). Samo ne znam koliko bi se clanovi benda slozili da im ovde stoji ceo album za download? Jesi li ih pitao za dozvolu, ili si sam uploadovao? Quote
APOHAKC Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Требало је питати за дозволу! У сваком случају ЈЕБЕН бенд, један од наших најбољих, Раме уз Раме, Бели Вук, Дигни Заставу су фантастичне песме! Чује се завијање у шуми Он зна да више није сам Јер са њим напред маршира Српска дивизија Крв и Част!! Quote
Feniks . Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Uh, reinstalirao sam komp i nemam vise ovaj album Moram ponovo kod kolege i to prebaciti, sto pre! Da, Beli vuk je najbolja pesma na albumu, razbija! Svaka cast za bend, nadam se da ce izdati novi album. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Stvarno super bend.Svaka cast. Quote
darthmoog Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 To je taj jelen pivo font...genijalnost srpskih dizajnera..stavljash font iz microsoft paint-a na poznati brend..vrh Quote
theDude Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Interesantno da se neko setio da otvori ovaj topic. Na zalost bend nije aktivan vec par godina, inace ovo izdanje je vec sada dosta staro, mislim jedno 4-5god Pored ovog albuma, koji je izdat u Poljskoj, bili su deo jos jedne kompilacije domacih bendova, iz istog perioda. Poslednja prica je bila da se izda drugi album pre jedno 2 god ali je polako nestajalo motivacije u novoj postavi i bend se gasio Komsije smo i dobri su mi prijatelji pa imam te informacije Iskreno se nadam da ih ovakvi komentari po forumima povrate u zivot jer su svi tu samo treba neko da ih mrdne! Pozdrav Quote
boargutgrinder Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 RAC=Rock Against Communism Quote
bogsvarog Posted December 7, 2007 Author Report Posted December 7, 2007 (edited) Samo ne znam koliko bi se clanovi benda slozili da im ovde stoji ceo album za download? Jesi li ih pitao za dozvolu, ili si sam uploadovao?Link se lako pronadje kada ukucaš BF u google.Neko je pre mene već to uradio.Hehe svaka mu čast,inače cd imam kod kuće uredno plaćen Interesantno da se neko setio da otvori ovaj topic. Na zalost bend nije aktivan vec par godina, inace ovo izdanje je vec sada dosta staro, mislim jedno 4-5god Pored ovog albuma, koji je izdat u Poljskoj, bili su deo jos jedne kompilacije domacih bendova, iz istog perioda. Poslednja prica je bila da se izda drugi album pre jedno 2 god ali je polako nestajalo motivacije u novoj postavi i bend se gasio Komsije smo i dobri su mi prijatelji pa imam te informacije Iskreno se nadam da ih ovakvi komentari po forumima povrate u zivot jer su svi tu samo treba neko da ih mrdne! Pozdrav Žao mi je zbog ovog,u svakom slučaju komšija hvala na informacijama. Edited December 11, 2007 by Apeiron Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Onaj link za skidanje je mrtav...Jel ima neko drugi? Quote
Apeiron Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Pobrisacu ovaj bespotrebni deo rasprave, od Kreator teksta, to nema smisla da stoji ovde. Drzite se teme o bendu, ko voli, neka ostane, ostali bolje trosite vreme na ono sto vas interesuje. Quote
Invictus Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Odlicna svirka. Imao sam priliku da par dana pijem sa bubnjarem. Odlicna njuska. Quote
Мајор Гашпар Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Valjda su menjali bubnjara... Quote
Шöне Мики Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Odlican bend...beli vuk jeste najbolja pesma,ali meni je i 46 years of pain takodje predobra stvar! a tekst "za tebe zivot pocinje sad" je vrh 1 Quote
bogsvarog Posted December 12, 2007 Author Report Posted December 12, 2007 (edited) Onaj link za skidanje je mrtav...Jel ima neko drugi?Kod mene radi. Odlican bend...beli vuk jeste najbolja pesma,ali meni je i 46 years of pain takodje predobra stvar! a tekst "za tebe zivot pocinje sad" je vrh "Ovo je početak a ne kraj..." pozdrav brate 88! Edited December 12, 2007 by bogsvarog Quote
Southern_Marshall Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Pozdrav za Battle Flag!!!inache njihov bivshi bubnjar svira sa nama!!!! Quote
Guest Jolly Roger Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Drago mi je da se neko setio B.F-a!Bend je zadnju svirku odradio za Srbsku novu godinu (docek 2007) u Bgd-u!Ne secam sa imena kluba a to je i nebitno!Od tada je bend neaktivan.To je bila i zadnja moja svirka sa tim bendom!Neki clanovi su okupili novu ekipu pa cemo da vidimo sta ce da ispadne iz svega toga!Njima sve najbolje zelim.Samo napred!Inace,svirao sam bubjeve za BF par godina. Pozdrav !!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Meni onaj sajt pravi frku.Jel moze neko da okaci negde drugde? Quote
Мајор Гашпар Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 (edited) Pusti te pacenike..nemaju pametnija posla nego idu od teme do teme i kenjaju. Pitaj Djuka da ti da BF... Edited January 12, 2008 by Srbija Srbima Quote
Мајор Гашпар Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Evo jedne pesme za skidanje. Battle Flag- Za tebe život počinje sad http://rapidshare.com/files/83621776...e_Sad.mp3.html Quote
Speed_Dead Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 46 years of pain-je ubedljivo najaca pesma...a i rame uz rame je extra... jel ima negde da se uzme njihova majca? Quote
Bukowski Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 ja ovaj album ne mogu nikako da nadjem!!! ovi linkovi ne rade a i z KSa sam tako da ne mogu da ga kupim... NAPRED SABORCI!! Quote
Recommended Posts