kuruz Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Где је, бре, тема који курац? Зашто је неко стално брише? Quote
Despot! Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Где је, бре, тема који курац? Зашто је неко стално брише? Pa da bre, zar ne bese tema ovde negde? Uglavnom, nisam bas ocaran novim albumom Quote
Grobodan Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Tema se utopila na onoj gej temi "bendovi koje ste otkrili u poslednje vreme" Nisam jos cuo novi. Quote
No name member Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Nabavio sam album i svidja mi se. Zreliji je i konkretniji od oba prosla, jedina zamerka ide na preterano ociglednu fasciniranost Dimmu Borgir-om... Quote
Brynhildr Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 (edited) Jedan od boljih BM bendova... Barem po mom misljenju. Nisam jos uvek cula novi album, nadam se da cu ga uskoro nabaviti... Je l' se razlikuje mnogo od prethodnog? Posto mi je "God the lux" fenomenalan.... Mislim, pesmice tipa "Rest in pain", "Phosphorror", "Posthuman kind"... Aaaaaa... Savrsenstvo od albuma Pored GTL imam i "Firefrost Arcanum" koji je isto super, ali jedan je GTL Edited December 27, 2007 by Brynhildr Quote
kuruz Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 Разликује се, није толико бруталан већ има много више мелодике. Генијалан је. Quote
Лударајко Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ovim albumom su postali, sto bi se fudbalskim zargonom reklo, stabilan prvoligas. Ekstra je album, sto ga vise slusam sve je bolji... Bas profi. Quote
Little Butcher Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Преслушо сам само God The Lux, и много ми се свидео, с обзиром да сам мислио да је бенд срање... Е, сад капирам да је и овај нови албум страва ко Страва у Улици Брестова Quote
kuruz Posted January 27, 2008 Author Report Posted January 27, 2008 Ovim albumom su postali, sto bi se fudbalskim zargonom reklo, stabilan prvoligas. Ekstra je album, sto ga vise slusam sve je bolji... Bas profi. Јеа. Мени је Rage of Reason најбоља на албуму. Quote
Лударајко Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Meni ona druga, Downfall se zove cini mi se... Quote
kuruz Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 Јесте, у њој има један много добар део који почиње стихом "the brave man with the sword". Quote
Despot! Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 i dalje nikako da pronadjem smisao u novom albuma, jeste ok al mi nesto fali s toga is rocih nesto manje pozitivniju recenziju za novi MS o vasih komentara. U svakom slucaju God the Lux je dobar. Quote
kuruz Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 Нови албум се свиђа само људима из Житишта. :) Quote
Лударајко Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ali salu na stranu - bas me interesuje sta to ne valja na albumu, ako se analiticki pogleda? Svirka u tehnickom smislu - fenomenalna Aranzmani i struktura kompozicija - kompleksna, viseslojna, iz svakog tona curi iskustvo i zrelost Produkcija - kristal (secer) Jedino je originalnost diskutabilna, jer furaju Dimmu Borgir fazon i tu nema dileme, ali to zaista sjajno rade i sto je najbitnije, rade od samog pocetka. Kapiram da nekome ne lezi, ali da je lose... Nije brate. Quote
Despot! Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ali salu na stranu - bas me interesuje sta to ne valja na albumu, ako se analiticki pogleda? Svirka u tehnickom smislu - fenomenalna Aranzmani i struktura kompozicija - kompleksna, viseslojna, iz svakog tona curi iskustvo i zrelost Produkcija - kristal (secer) Jedino je originalnost diskutabilna, jer furaju Dimmu Borgir fazon i tu nema dileme, ali to zaista sjajno rade i sto je najbitnije, rade od samog pocetka. Kapiram da nekome ne lezi, ali da je lose... Nije brate. ne, ne nije los, dao sam mu 7,5 od 10, to svakako nije losa ocena, uradio sam i jedan lep intervju sa Orion-om, ali kao da mi nasto nedostaje. pazi imam god the lux na originalu, ali eto dovoljan je primer, novi album nisam nesto pozurio da kupim. isto tako, ni grave, a ni jos jednom mojem drugu koji je uzeo god the lux isto kad i ja, ni njemu novi nije bas najbolji. mislim da je upitanju stvar ukusa-zvuci stereotipno-al' u ovom slucaju radi Quote
Лударајко Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Opa bato, pa to znaci da God The Lux imas i na originalu i na promosu koji sam ti dao A Grave ko Grave, voli samo kvlt, pa i ne cudi da mu se ne svidja Vesania... Quote
Grobodan Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Fala bogu. Nego, moram jos prouciti malo, pa da dam konacan sud. Quote
Grobodan Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Presusao sam vrlo pazljivo album vise puta i gospodar je stvarno u pravu – dobro je to, ali fali nesto. Ima delova da se useres, ali u nekim momentima dave, malo im samo fali da budu vrh. Steta, simpaticni su mi mnogo, i ne smeta mi Dimmu kopiranje nimalo. I kakva bre prva liga...Druga. Eventualno Ib, u prvoj su veliki momci kao Behemoth, Dimmu, Keep of kalessin... Quote
kuruz Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 Слоба је превише загазио у мрачне воде квлта. Quote
Grobodan Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Nismo dovoljno iskreni, Kuruze... Quote
Despot! Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Hm, da iskrenost je urodjena mana Pa ne znam koliko je bas keep za premijer ligu kupa black metal sampiona ali jest' istina ova tri benda krenuse na turneju po Americi. Sjajan koncert! Nismo dovoljno iskreni, Kuruze... da, mislim da znam sta im fali. ne glume dovoljno dobro vampire Quote
kuruz Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Kalessin је Armada - ом освојио шампионску титулу сезоне 2006. испред Satyricon - a. Quote
Despot! Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Kalessin је Armada - ом освојио шампионску титулу сезоне 2006. испред Satyricon - a. nesto mi se taj album i nije bas svideo. prva pesma je stvarno dobra, al' ostatak. mada primecujem da se vecini jako dopada pa da vam ne kvarim kultni ugodjaj Quote
oʞɾoƃ Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 nesto mi se taj album i nije bas svideo. prva pesma je stvarno dobra, al' ostatak. mada primecujem da se vecini jako dopada pa da vam ne kvarim kultni ugodjaj A ja mislio da jedino mene ostavlja ravnodušnim. Doduše, dosta vremena je prošlo, morao bih opet da ga obrnem, možda legne. Quote
Recommended Posts