goThic Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Hmm, da, mislim da DeadBeeF uopšte nema library. Nikad nisam ni koristio to, pa zato nisam ni obraćao pažnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) jel instalirao neko ubuntu 11.10? meni baguje maximalnp..ako se kompiz ukljuci prozori se zakucavaju za gornju ivicu, ne mogu da se pomeraju..nestaje "start" dugme, levi komandni bar nestaje..drajvere necec da mi prihvati iako sam njegove disable-ovao. pakao! Edited October 15, 2011 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 ja imam najnoviji i sve radi perfektno.cak sam i one njihove fps-ere na max pokretao,samo nisu ni za kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Problem je u ati drajverima, jos ljudi se zali i postoji resenje (al je meni kao laiku za linux dosta komplikovano), ali nadamo se da ce u 11.10 verziji drajvera ati to popraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 savrseno mi radi 11.10,bolje nego 11.04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) u 2d ili 3d, sa ukljucenim compizom ili bez? i koju graficku imas? Edited October 15, 2011 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 ja gajim nvidiju,ako mene pitas,sve radi ok,tj ovo sta ja koristim tj ono regularno- skidanje sa neta,surfovanje,zika i filmovi,ovo ozbiljnije prepustam vindozi a ubuntu sam i instalirao da ne zagadjujem windows sranjem po netu.za taj compiz nisam prije ni cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 http://ubuntuforums.org/announce.html?t=1239854 Skrsili forum!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Хехехехехе линукс на ћирил'ци http://mondo.rs/a654198/Mob-IT/Vesti/Linux-na-cirilici-ceka-da-ga-preuzmete.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 http://www.b92.net/tehnopolis/softver.php?yyyy=2014&mm=02&nav_id=809108 Kim Dzong OS!!! :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Хехехехехе линукс на ћирил'ци http://mondo.rs/a654...-preuzmete.html Postoji već distro cp6Linux koji je na srpskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Nakon više godina korišnjena Win-a na desktopu, i 4god korišćenja Mac OSX-a, reših da probam i Linux. Pošto sam početnik u svemu uzeo sam Ubuntu, rekoh brzo ću se naučiti na njemu.Da skratim priču više sam nego zadovoljan, sistem klizi na nekom lošem Lenovo laptopu.Ono što mi je fantastično je da toliko toga može da se promeni, iako moram da prizam da mi je ono instaliranje iz Terminala čudno ( sigurno jer sam početnik i ne razumem se u programiranje). Prvi put sam se malo zaneo sa copy-paste-om silnih komandi, i sjebo neke sistemske programe, pa je odma pao reinstall Al je ovo najbolji OS koji sam do sada koristio tu nema reči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 kucaj sudo rm -rf / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Sad videh da je to za recover, al nema veze, već sam sve podesio što treba u novoj instalaciji. Jedino što me trenutno zeza jeste puštanje 1080p videa, al nema veze ova mašina to možda i ne može u fulu da gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 to je za brisanje svega zna generalno da jebe nalaženje drajvera, naročito za zvuk i karticu sa Linuxom... to moraš da nađeš vrača nekog da to zna da odradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Koja je grafa? ako je amd bice seksa, mada i to se moze srediti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Gangbang onda, procesor je AMD E2-2000 APU with Radeon HD Graphics × 2 (dakle ima neku intergisanu grafičku na sebi), a druga grafička tj dinamička je [Radeon HD 7340]. Sad mi pade na pamet, da sistem zapravo forsira ovo integrisano sranje, možda se to može promeniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Koliko mi se čini Radeon 7340 je integrisana u E2-2000, tako da nisam siguran da imaš dve grafičke. I ne bi trebalo da ti pravi problem. Ne znam kako najnoviji Ubuntu radi sa AMD kartama. Na mojoj staroj kanti Ubuntu 10.04 radi lepo sa Radeon 9600 (radio je pre toga sa nvidia FX 5200). Ja imam A10 APU i openSUSE 13.1 koji radi odlično sa catalyst drajverima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Ma u pravu si skroz, tek sam kasnije skontao šta sam napisao. Kakve dve grafike to je samo integruša. Inače, sada sve radi kako treba ( recimo 99 posto) al sam morao da ubacim Catalyst drivere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 16 Report Share Posted September 16 Artix Linux Xfce LTS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted September 16 Report Share Posted September 16 Može. Slackware 15.0 za svaki dan. Takođe Xfce, nikako da mi legne KDE. Kad mi je do zezanja, Puppy u raznim oblicima. ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 16 Report Share Posted September 16 Slackware je tata, od njega je sve krenulo... Nego, mogu li se na njemu instalirati paketi kao što su npr. GNU IceCat i LibreWolf...? Samo Xfce, može se konfigurisati do neprepoznatljivosti, a i brži je od KDE Plasme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted September 17 Report Share Posted September 17 (edited) @vudun LibreWolf sam koristio par meseci, zvanični AppImage, jer je izgradnja pregledača baš smor proces. Gnu IceCat nisam probao. U Slackware slučaju, sve što nije na full install dvd-u, mora se ručno napucavati. Doduše, AlienBob, RWorkman i mnogi drugi nude gotove pakete na svojim serverima, a dostupna je i gomila skripta koje olakšavaju posao. Edited September 17 by HellAwaits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts