хипербилирубинонемија Posted June 24, 2002 Report Posted June 24, 2002 Da li neko zna gde mogu da nabavim poslednja 2 albuma? Quote
MissionVao Posted June 24, 2002 Report Posted June 24, 2002 Da li neko zna gde mogu da nabavim poslednja 2 albuma? Imperijal, onda onaj lik sto drzi metal stand ispred SKC-a sa leve strane, valjda 2, 3. kod njega mozes da porucis dosta retkih stvari. I stize brzo, za par dana Quote
+DamyaN+ Posted July 2, 2002 Report Posted July 2, 2002 Cisto da ti kazem istinu...ne da si ti hteo da lazes nego.....ja sam narucio u impirijalu 6 cd-ova u martu....i shta mislish....da josh nisu gotovi... popizdeo sam....ortak ide svaki dan da proveri...ali ne vredi...a ne moze da ti vrati pare...preporuka:uzmi ono shto ima gotovo Quote
MissionVao Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 ja sam zensko ranije, dok sam jos isla u Imperijal (do pre par meseci) jesu malo kasnili ali nikad vise od nedelju dana. i jeste da je najbolje naci gotovo, ali kad tako nema, pa bolje je sacekati nego odustati. Inace, ni ovaj yumetal shop nije nesto brz- pise za par dana, ja sam jos u subotu porucila i nista :? Quote
MissionVao Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 onda ostaje, ako sto rekoh, taj tip kod SKC-a, za njega (sto se porucivanja tice) cujem samo pohvale a: Quote
Satanic Witch Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Imperial ima stvarno veliki izbor cd-ova i sve one redje stvari ali ja samo znam da sam se nacekala ko kreten za bilo koji cd.MIslim da sam za kasetu od "Tura Satana" cekala mesec dana :roll: :ne: Quote
Lorienne Posted July 24, 2002 Report Posted July 24, 2002 Zavisi da li hoces original ili plagijat ? Prvi album i nije bas nesto ali zato 'Jaws Of Death' rassssssssssssssssstura Quote
Lorienne Posted July 24, 2002 Report Posted July 24, 2002 Zavisi da li hoces original ili plagijat ? Quote
Pagan Saviour Posted May 23, 2003 Report Posted May 23, 2003 Zavisi da li hoces original ili plagijat ?Prvi album i nije bas nesto ali zato 'Jaws Of Death' rassssssssssssssssstura a: a: Final Embrace i Church of Blood razbijaju. a: a: Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Da li neko zna gde mogu da nabavim poslednja 2 albuma? Sta ce ti to?! To je zlocin protiv covecnosti! a: a: a: Quote
Pagan Saviour Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 najbolji album im je Painkiller Pa dobro samo ih MALO kopiraju(pevac) Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 26, 2003 Report Posted May 26, 2003 Malo ih kopiraju?!?!?! 8O :? 8O Ne da kopiraju Judas Priest, no ih parodiraju (i uz to PF mrtvi-ozbiljni)! Ralf nije prosao na izboru za novog pjevaca JP, pa im tjera inat! A da je klonirani Halford - jeste! No najbolje je pjevao u Gamma Ray... a: a: a: Quote
RNA Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 najbolji album im je Painkiller How true! Šepers je i glavu obrijao da bi ličio na Halforda. Još samo da postane peder, ako to već nije. Quote
Kai Hansen Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Malo ih kopiraju?!?!?! 8O :? 8O Ne da kopiraju Judas Priest' date=' no ih parodiraju (i uz to PF mrtvi-ozbiljni)! quote'] Ja ih zato i ne volim...a i scheepers-ov glas je krestaviji nego u ray-u,gde je pevao odlicno a: Quote
Invictus Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Prvi album je jedina istina. Bez ovoga ostalog se i moglo. Quote
Anarki StarScream Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 meni se veoma svidjaju pogotovo glas i bass i tekstovi a to sto je Ralf malo debil to nije vazno Quote
Vlakey_Board Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Ma, ja samo znam da nema nishta lepshe od "Running In The Dust" Quote
VEPAR Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 KAKVI PLAGIJATORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Eternal Flame Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Primal Fear & Matt & Ralf Shapers-a mi nedirajte. Quote
Anarki StarScream Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Judas Priest wanna-be's... Nije vazno, bar su bolji od ostalih plagijatora, i milion puta bolje zvuce od priesta sa onom budaletinom sto sebe naziva Ripper-om. Quote
Levithian Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 (edited) Po meni je Juggulator baš super!! A Ripper inače nije kriv za to što su Priesti u to vreme počeli da kriziraju sa idejama i čak se okrenuli na Demolitionu pomalo ka NU-metalu (Metal Messiah strofa je skroz u tom fazonu iako je kao pesma solidna). Koncert u Londonu sa Ripperom zvučao je vokalno perfektno, mada je činjenica da Ripper sve vreme naginje da se na sceni ponaša kao NU-metalheadsi :bigblue!! BTW, Ripper je pevačina samo takva i to upravo pokazuje u Iced Earthu kada mu se dozvoli da pokaže svoj potencijal u potpunosti! Edited April 27, 2004 by Levithian Quote
Recommended Posts