Jump to content

Recommended Posts

Posted
Da li neko zna gde mogu da nabavim poslednja 2 albuma?
Imperijal, onda onaj lik sto drzi metal stand ispred SKC-a sa leve strane, valjda 2, 3. kod njega mozes da porucis dosta retkih stvari. I stize brzo, za par dana
Posted

Cisto da ti kazem istinu...ne da si ti hteo da lazes nego.....ja sam narucio u impirijalu 6 cd-ova u martu....i shta mislish....da josh nisu gotovi... biggrin.gif

popizdeo sam....ortak ide svaki dan da proveri...ali ne vredi...a ne moze da ti vrati pare...preporuka:uzmi ono shto ima gotovo

Posted

ja sam zensko wink.gif ranije, dok sam jos isla u Imperijal (do pre par meseci) jesu malo kasnili ali nikad vise od nedelju dana. i jeste da je najbolje naci gotovo, ali kad tako nema, pa bolje je sacekati nego odustati. Inace, ni ovaj yumetal shop nije nesto brz- pise za par dana, ja sam jos u subotu porucila i nista :?

Posted

Imperial ima stvarno veliki izbor cd-ova i sve one redje stvari ali ja samo znam da sam se nacekala ko kreten za bilo koji cd.MIslim da sam za kasetu od "Tura Satana" cekala mesec dana :roll: :ne: sad.gif

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Zavisi da li hoces original ili plagijat ?

Prvi album i nije bas nesto ali zato 'Jaws Of Death' rassssssssssssssssstura

biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Final Embrace i Church of Blood razbijaju.

biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

Malo ih kopiraju?!?!?! 8O :? 8O Ne da kopiraju Judas Priest, no ih parodiraju (i uz to PF mrtvi-ozbiljni)!

Ralf nije prosao na izboru za novog pjevaca JP, pa im tjera inat! A da je klonirani Halford - jeste! No najbolje je pjevao u Gamma Ray... biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• 2 weeks later...
Posted

najbolji album im je Painkiller smile.gif

How true! biggrin.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Šepers je i glavu obrijao da bi ličio na Halforda. Još samo da postane peder, ako to već nije.

• 4 months later...
Posted

Malo ih kopiraju?!?!?! 8O :? 8O Ne da kopiraju Judas Priest' date=' no ih parodiraju (i uz to PF mrtvi-ozbiljni)!

quote']

Ja ih zato i ne volim...a i scheepers-ov glas je krestaviji nego u ray-u,gde je pevao odlicno biggrin.gifa:

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Po meni je Juggulator baš super!! A Ripper inače nije kriv za to što su Priesti u to vreme počeli da kriziraju sa idejama i čak se okrenuli na Demolitionu pomalo ka NU-metalu (Metal Messiah strofa je skroz u tom fazonu iako je kao pesma solidna).

Koncert u Londonu sa Ripperom zvučao je vokalno perfektno, mada je činjenica da Ripper sve vreme naginje da se na sceni ponaša kao NU-metalheadsi :bigblue!!

BTW, Ripper je pevačina samo takva i to upravo pokazuje u Iced Earthu kada mu se dozvoli da pokaže svoj potencijal u potpunosti!

Edited by Levithian