Eternal Flame Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Po meni je Juggulator baš super!! A Ripper inače nije kriv za to što su Priesti u to vreme počeli da kriziraju sa idejama i čak se okrenuli na Demolitionu pomalo ka NU-metalu (Metal Messiah strofa je skroz u tom fazonu iako je kao pesma solidna). Koncert u Londonu sa Ripperom zvučao je vokalno perfektno, mada je činjenica da Ripper sve vreme naginje da se na sceni ponaša kao NU-metalheadsi :bigblue!! BTW, Ripper je pevačina samo takva i to upravo pokazuje u Iced Earthu kada mu se dozvoli da pokaže svoj potencijal u potpunosti! Pa ovo je tema o Primal Fear ne Judasima. Quote
Apeiron Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Majku mu, nikad nisam verovao da cu reci nesto ovako, ali - novi album ovog benda raznosi! Evil Spell... takvu pesmu odavno nisam cuo u power metal zanru. Quote
StarbreakeR Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Da i ja se slazem...s obzirrom da su za Nuclear Blast prilicno su dobro odradeli posao...Evil Spell stvarno jebe kevu... Quote
Angelystor Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ima diskusije na heavy forumu u vezi novog remek dela Quote
Guest Syrant Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 (edited) Ja baš kasnim sa ovom temom, ali šta fali ''Fear-ovcima'', i ne vidim neke plagijatore u njima...možda zato što ih previše gotivim...blah... Ali da su ljudima toliko loši, ne vidim razlog zašto bi se na sceni održali ovako dugo, i punili hale...Poslednji album ''Seven Seals'' je fenomenalan, ali ipak prvi album je remek-delo, i numere poput ''Battalions Of Hate'', ''Thunderdome'' i ''Running Into Dust'' su fenomenalne... Ovaj bend pratim od početka, i mislim da su ovde kod nas ljudi za njih čuli tek kad su se pojavili sa albumom ''Jaws Of Death'' (Možda zbog onih sirena za vazdušnu uzbunu na početku),ali, jedino gde su malo posustali, bar mo mom mišljenju je na albumu ''Nuclear Fire'', iako ima dobrih pesama poput ''Eye Of An Eagle'' i ''Angel in Black''... I Ralf nije peder . Baš sam pre par godina na sajtu ''Primal Fear-a'' video fotke sa Ralfovog venačanja sa nekom ekstra cicom...onako ćelava sa kravatom, i kezom, ko da kenja. Što se tiče ''Judas Priest-a'' nikad ih nisam preterano gotivio, iako bi me zbog ovoga ubilo pola metal populacije, ali meni je Ralf mnogo bolji pevač od Halforda, iako je dosta kreštaviji u poslednje četiri godine. Uostalom, ako Ralf kopira Halforda, zar nije i Eric Adams kopija Ian Gillana (doduše iz dana, dok je ovaj mogao da peva) Edited August 1, 2006 by Syrant Quote
StarbreakeR Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Imas aktivnu temu na Heavy Metal topicu... Quote
tHe NecromasteR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Seven Seals obavezno stivo za svakog iole ozbiljnog powerasha, a i sire Quote
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Novi album me je iznenadio ... nadao sam se uobichajnom power metalu , mada ima lepih stvari ... inache sve u svemu prosek Edited January 7, 2007 by StormScion Quote
tHe NecromasteR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Dosta osvezavajuc vokal u svakom slucaju. Quote
RNA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Mene je zinervirala promena imidza. Ono, kao, dosadilo nam vise da se oblacimo u kozu, sad cemo malo da menjamo. Idi begaj! Quote
StarbreakeR Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ma meni imidz nikad nije bio presudan...sve u svemu ove nove fotke su im bas kull... ...nadam se da ce sledeci album da bude jos bolji... Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ni meni, daleko od toga, ali su ga se ranije drzali k'o pijani plota. Sad im odjednom dosadio, hoce ljudi malo da se modernizuju! Sta su onda srali toliko svih ovih godina? Quote
StarbreakeR Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Pa dobro sad...bitno da 7 Seals razara Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Imam samo taj poslednji album. Odličan je, balada In Memory je najbolja. Quote
em pi Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Imam Black Sun i Nuclear Fire...Kome treba nek qka na pp da mu spržim Quote
DBrave Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ljudi aj sad svi odemo na temu o Castle festu i trazimo Primal Fear... Ako nas 20 bude smaralo garant ga dovode Quote
Angelystor Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ja sam rekao da necu da ih gledam na heavy forumu, i ako dodju na Castle Fest ostajem pri tome da cu da odem shto dalje od jebenog stejdza ako oni nastupaju. Pichke prodane. Quote
em pi Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ljudi aj sad svi odemo na temu o Castle festu i trazimo Primal Fear... Ako nas 20 bude smaralo garant ga dovode Još ako izračunaš da pojedini smaraju inetnzitetom koji je adekvatan za bar 5 prosečnih smarača, ih....ubedićemo ih na 1 Quote
Bata Trokrilni Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ja sam rekao da necu da ih gledam na heavy forumu, i ako dodju na Castle Fest ostajem pri tome da cu da odem shto dalje od jebenog stejdza ako oni nastupaju. Pichke prodane. Nikad se Primal Fear neće prodati. Extra zvuče čak i na poslednja dva albuma. A ne znam kakva je sad ovo tema, kad već postoji na heavy. Quote
Sale B.C. Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 evo ih krune na graspopu: http://www.skynet.be/muziek/festivals/graspop-2012/live Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 15 Report Posted September 15 (edited) Jedna od boljih pesama u novijoj istoriji benda. Edited September 15 by Najtmerinjo Najgori Quote
Recommended Posts