Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jebo mater, pogrešio sam osobu, izvini :)

Ali i ti si učestvovala u raspravi o Milanu, zato sam se zajebao :)

hahaha, jesam učestvovala ali ne u onoj krvničkoj raspravi.. :)

pored toga... hmmm, čekam novi paramore... :wub:

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"An extremely generous fan Etienne Dube just donated enough for motW to be able to do a full length album.. unbelievable and amazing news! Everyone else can keep donating if you wish, as further donations will help us hire orchestral musicians (cello, etc), and actually press copies instead of having this be an internet release. The recording will start Feb 10.. congratulations to Etienne and to everyone!"

Jedna vest koja me je tak oobradovala......

To je jedina stvar koju cekam , sve shto sam cekao stiglo je.

Posted

Da. Ali to je jedina stvar koju cekam. Nije vazno kolko je stara vest, veoma al iveoma me je obradovala kada sma je prochitao, nisam veorvao, a josh ako se smisle pa pochnu da prave koncerte, i josh navrate u BG......

Posted

Ja iščekujem novi Immortal,koji je trebao da izadje tokom ove godine,no nema nikakvih informacija tako da se izgleda čeka sledeća godina.

Posted

Tankard je trenutno najbolji thrash metal bend na svetu.Album zaista kida.Svaka cast!

Iron Maiden i Megadeth su moja najveca ocekivanja za 2009

Posted

Inace zaboravih ovde napisati da sam JEEEEEEEEEDVA docekao novi Nickelback album, i boga mi vredelo je cekanja od 3 godine heeh, svaka im cast !!!

Uz novi Deeds Of Flesh, Nickelback ima kod mene album godine! :pivopije:

Posted (edited)
Inace zaboravih ovde napisati da sam JEEEEEEEEEDVA docekao novi Nickelback album, i boga mi vredelo je cekanja od 3 godine heeh, svaka im cast !!!

Uz novi Deeds Of Flesh, Nickelback ima kod mene album godine! :pivopije:

I pored svih mojih uverenja, nekako mi dođe da se krstim na ovaj post.

Čekaj, je l' ti neko hakovao nalog?

Da mi je neko rekao da banedeathmetal sluša Nickelback, pa ne da mu ne bih verovao, nego ne znam.

Inače, album godine ipak:

Satyricon_the_age_of_nero.jpg

Edited by Gojko
Posted
I pored svih mojih uverenja, nekako mi dođe da se krstim na ovaj post.

Čekaj, je l' ti neko hakovao nalog?

Da mi je neko rekao da banedeathmetal sluša Nickelback, pa ne da mu ne bih verovao, nego ne znam.

:) :) :) :) :)

Jbg brate, ja njih pratim jos pre Silver Side Up albuma (2002), znaci jos pre nego sto si mogao cuti njihove pesme na radiju i pre nego sto su MTV i VH1 pustali njihove spotove ;) Hahaha, jbg, cudno ali istinito. :rockdevil::pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...