Grob Bez Dna Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 nije los origin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Bane gde ce ti dusa, kudis moj top album 2008?! Ne znam, meni bas ubav cd ovaj novi Origin...si slusao ovo sa treceg mesta, Hour of Penance? Neznam iskreno, taj Origin, a bas posebno taj poslednji album mi je taaakva monotonija uh, a originalnost 0. Ali jbg eto, svako svoje E vidis, nisam stigao da ga preslusam...moracu ovih dana. Ajde gledacu ako stignem pa javljam. Inace, BENEATH THE MASSACRE (Holy shit koliko je ovo brutalan i tehnicki zahtevan Death Metal) ima novi album preporucujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Eto meni isto Origin cool album ,a taj BTM mi cisto izdrkavanje. Mogu da ga preslusham bez problema jedan put, a onda dolazi drugi put malo slabije i posle toga pada u zaborav. Jes da se vidi da momci kidaju tehnikalno ali malo da porade na kompoziciji pesme nebi bilo na odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Origin - dzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzdzzdzdzdzdzdzdzdzd :zev: Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) Pa slazem se naravno sa bukvalno svakim od vas jbg, i razumem. @Lunar: Kontam te, ali bas kao sto smo pricali na Disavowed temi - jbg ja gledam uvek bend/album/pesmu ali UVEK prvenstveno sa muzickog, tacnije gitarskog gledista, i apsolutno je normalno da cu ja radije pustiti BTM nego novi Origin, kad tu imam MILION stvari da se cuje, nauci, provali, itd, dok je Origin za mene, bas kao sto kaze Grobodan: dzdzdzdzdzdzdz Jbg, skroz normalno - uvek sve zavisi sta kome odgovara i ko sta vise voli da cuje. Najbitnije je skontati kako ko posmatra muziku, ili na koji nacin je slusa. Svako na svoj nacin - kao sto imas likova koji obozavaju Old School produkciju i ziv bubanj, dok imas onih ljudi koji ako ne cuju ceo trigerovan ili savrseno nakucan bubanj nece ni odslusati disk jer im to smeta. Sve su to razni ukusi jbg. Ma, zivi vi svi meni bili i slusali DEATH METAL !!! Edited November 25, 2008 by banedeathmetal Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Album godine Opeth - Watershed. Nema dalje diskusije za mene na ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Album godine Opeth - Watershed. Nema dalje diskusije za mene na ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Opeth album mi se nije svideo of Blackwater Parka. nekako je nestala atmosfera nakon tog albuma. dobra je godina bila. Bloodbath je izdao album koji Morbid Angel ne uspeva da izda od Domination-a. Cynic se vratio u velikom stilu i posrao se na sve ostale, najbolji album 2008 daleko. Meshuggah pokazala ljudima da mogu brzo da sviraju jos uvek i podali domaci zadatak opet. Gojira pokidala i izdala album na istom ako ne visem nivou neko From Mars. Protest the Hero izdao najbolji prog metal album od Ark - Burn the Sun. bilo i dobrih traditional prog albuma, Seventh Wonder, na nekom 1997 sranju, odlican album pun dobrih refrena. Textures konacno snimio album koji smo cekali i nasli svoj stil. sve u svemu, dosta dobrih sranja ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Azale si ti pijan? Opeth album mi se nije svideo of Blackwater Parka. Protest the Hero izdao najbolji prog metal album od Ark - Burn the Sun. Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 koliko si godina imao kad su blackwater i burn the sun izasli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 11 godina? I sta s' tim? Si mozda tuzan sto nisma slushao te albume odma kad su izashli. Pa te ta tuga ometnula da napishesh nedovrshene rechenice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 zivim brzo, nemam vremena recenice da zavrsavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ... prđe Mišo, da ne može biti grđe odjekuju planine i brda, od njegovog urnebesnog prda... *** Realno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ... prđe Mišo, da ne može biti grđe odjekuju planine i brda, od njegovog urnebesnog prda... *** ... како прђе, не мож' бити грђе одјекују планине и брда од његовог урнебесног прда - кад већ крадеш имењака, кради га дословце. Нови Креатор је премашио сва моја очекивања. Скинуо сам албум данас, слушам га по други пут. Савршенство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Judas. Bez starca nema udarca. A mlade snage predstavljaju Emir Hot i Dargoron. To su top 3 albuma ove godine. :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 pa ostalo je previse malo vremena da bi ocekivao nesto posebno u ovoj 2008 ali naravno kao i uvek sve najbolje i puno srece i zdravlja svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Richard Pinhas & Merzbow - Keio Line album godine!! Alex Tiuniaev - I Knew Her odma' drugo mesto. Takvo remek-delo moderne klasike se ne radja svake decenije The Seven Mile Journey - The Metamorphosis Project third place. bez rechi! :opusteno: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 1.Gojira - The way of all flesh 2.Cynic - Traced in air 3.Meshuggah - ObZen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Zatvoreno. Edited June 26, 2009 by Divlji Tigar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts