Serpan Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 U pitanju je bend iz Ridjice kod Sombora. Tri clana: bubanj, gitara i vokal. Old school death metal u najsirovijem obliku. Mozete pogledati/ poslusati na www.myspace.com/prazankazan Quote
banedeathmetal Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 E ovo je super bend !!! Bas u duhu pocetkom `90-tih !!! Veliki pozdrav Aljosi i ostalima !!! Branislav & Disdained Quote
Dushman Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Hahah... Ljudi svaka vam cast.... pozdrav za sve Quote
Speed_Dead Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 podrska od DaggerSpawna .upoznao sam jednog clana ekipe na svirci u NSu ...nadam se da mu se svidela nasa muzika..i da cemo uskoro svirati zajedno:D Quote
Serpan Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 Naravno fina svirka u Dvoristu. A sto se tice svirke nadam se nesto isposlovati u Somboru. Quote
Serpan Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Demo snimljen u Avgustu 2007 postavljen za download na sledecem linku: http://www.divshare.com/download/3756512-ea9 Pa ko voli neka trosi dragoceno internet vreme! Quote
Serpan Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 Svirka u Somboru, 01.03.2008. Kafana SUNCANI SAT Pocetak u 22h ULAZ BESPLATAN PIVO 60 din Sviraju: DZEDALJI, PRAZAN KAZAN, LUX Co, i mozda jos poneko... PURE UNDERGROUND! (lokal je u podrumu)! Quote
banedeathmetal Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 E jbg braco tad M.A.D. sviraju u NS-u U svakom slucaju zelim vam lep provod i otkinite !!! Quote
Feniks . Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 PURE UNDERGROUND! (lokal je u podrumu)! Slucajno znam za to mesto, bas je underground... Uh, kako sam se napio na svirci NOISERESPOND tamo...covek je u povratku komentarisao kako dobro vozim auto s obzirom da spavam Quote
Serpan Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 Apatinac? Navrati, ULAZ DZABA - PROVOD ZA SVE PARE! Quote
Sisus Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Kako dzaba? Ja sam cuo da ce biti 100 dinara. Quote
Feniks . Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Kako dzaba? Ja sam cuo da ce biti 100 dinara. Pa isti djavo, necemo se ciganisati Quote
Serpan Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 Ma to je dzaba za ovu svirku 01.03 u Somboru. A za ovo u Topoli jeste 100. Quote
Feniks . Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Aha, izvinjavam se. Od tih sisa nista ne vidis Quote
dimmu1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 ljudi sinoc je bilo ludilo! em shto je mali lokal,em shto ima dosta stolova,padalo se na stolove,klupe neki su na binu padali,shutka mala tj nas 5-6 tu i tamo uleti neki stariji lik..al sve u svemu dojaja veche Quote
LazaGNR Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 E,ne znam dal' je ovaj Serpan clan benda (?) Ako jeste - pozdrav covek i hvala za klopu i rakiju sinoc Ako nije - pozdravi tu ekipu Quote
Serpan Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Jeste Serpan drzi gitaru u ovom bendu. Sta bre ima da se zahvaljujes, rakija je otrov, a salama i pasteta low kvalitet, niska cena i pokvarile se od stajanja u torbi! Zar te ne boli stomak?! Quote
Sale B.C. Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 mene je oduševio bubnjar, dečko ima udarac neviđen,a i osećaj, prirodni talenat Quote
LazaGNR Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Tri clana: bubanj, gitara i vokal. Hehe,nema bas mnogo bendova sa tom kombinacijom...zanimljivo svakako Jeste Serpan drzi gitaru u ovom bendu. Sta bre ima da se zahvaljujes, rakija je otrov, a salama i pasteta low kvalitet, niska cena i pokvarile se od stajanja u torbi! Zar te ne boli stomak?! Za divno cudo - ne boli me Ziv sam,zdrav sam,mrdam se...valjda je onaj otrov od rakije sve to pobio (dezinfikovao) E,znaci ti si taj gitarista? Well,pozdravi ekipu (nisam vam ni imena popamtio ) mene je oduševio bubnjar, dečko ima udarac neviđen,a i osećaj, prirodni talenat Dobar je taj panker Quote
Serpan Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Sto se tice imEna nadjes na www.myspace.com/prazankazan, mozes tamo da poslusas ono sto nisi imao priliku u subotu. Zvuci malo skrnavo ali jebiga nismo mi krivi sto smo sirotinja Quote
LazaGNR Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 My Space je sranje i ne idem tamo Nego bre,nisi rek'o ljudima ovde kako ste dobili ime za bend? Quote
Serpan Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Malo poduza prica. Ima veze sa tekstovima pesama. U 8 pesama coek zaradi po jedan krug pakla svojim gresima, a u devetoj (koja se zove "prazan kazan") umire i ne zavrsi naravno u paklu nego u kovcegu (logicno). Djavo docekuje duse u paklu ali s obzirom na to da su svi u kovcezima nema nikoga pa on umire od gladi i od sve muke i iscrpljenosti place nad praznim kazanom ( kako tuzno ). Pa tako... I zbog jos jednog razloga: imamo prijatelja koga zbog glave ogromnih dimenzija zovu Kazan, pa sam ja zbog njegove nemogucnosti da skonta neku pricu provalio da je prazan kazan. Quote
Recommended Posts