LazaGNR Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Hehe,ja sam cuo za ovu drugu verziju By the way,kad sam vas gledao - vise ste mi zvucali kao neki...new school death metal,nego old-school Ne znam kako zvucite na demo-u... Quote
Serpan Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 Ma to zbog rakije Lazo. Kakav new school, old school kurac-palac, nismo mi ni skolovani za ovo sto radimo! Nego: SUBOTA 22.3. KLUB "AUT" SOMBOR: LIVE METAL POKOLJ: INFIDEL DZEDALJI PRAZAN KAZAN POCETAK OKO 22h Quote
LazaGNR Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ma to zbog rakije Lazo. Could be Hm,mog'o bih jednom da navratim u Sombor,nisam bio 100 godina tamo...al' ne odgovara mi bas taj termin kad vi svirate... Kol'ko je upad u tom Autu? Quote
Serpan Posted March 21, 2008 Author Report Posted March 21, 2008 Upad valjda 100. Svirke na ovom mestu su uvek dobre jer lik iznajmljuje perverzno ozvucenje, ozvuci svaki deo bubnja. Daj Lazo nemoj tu termin ti ne odgovara, sednes na voz i odgovarace ti. Quote
LazaGNR Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ma znam,al' treba i sa ekipom tamo da se iskombinujem (Zejak i co.),a imam i neke druge planove za subotu... Al' dobro,sviracete valjda jos nekad u SO-u? Quote
Serpan Posted March 21, 2008 Author Report Posted March 21, 2008 Nema sta s njima da se kombinujes, samo im javis da dolazis i svi su spremni! Ma sviracemo nije da necemo nego se ovaj lokal posle svirke zatvara zanavek, bice zanimljivo vece. Oprostajno! Quote
dimmu1 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 I zbog jos jednog razloga: imamo prijatelja koga zbog glave ogromnih dimenzija zovu Kazan, pa sam ja zbog njegove nemogucnosti da skonta neku pricu provalio da je prazan kazan. hahahahahhahahhahahahah i kazan je najbolji uchenik u razredu bice dojaja u autu josh bolje nego u satu Quote
LazaGNR Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Nema sta s njima da se kombinujes, samo im javis da dolazis i svi su spremni! Ma sviracemo nije da necemo nego se ovaj lokal posle svirke zatvara zanavek, bice zanimljivo vece. Oprostajno! E jebi ga,nisam ni znao... Ma bice jos prilika Pozdrav Quote
Serpan Posted March 29, 2008 Author Report Posted March 29, 2008 Na youtube-u snimak sa subotnje svirke u Somboru. Koga zanima neka pogleda na : http://www.youtube.com/watch?v=6BBLCQDbpec Quote
Serpan Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 25.4. Klub DVORISTE Novi Sad: Prazan Kazan Obscured MOONFOG (Slk) Quote
Serpan Posted April 19, 2008 Author Report Posted April 19, 2008 (edited) Edited April 19, 2008 by Serpan Quote
Serpan Posted August 30, 2008 Author Report Posted August 30, 2008 Iz nekih bitnih i manje bitnih razloga Prazan Kazan je zavrsio sa radom u ovoj postavi. Uglavnom nije definitivan kraj, ima tu jos ideja koje MORAJU da se realizuju! Ja nastavljam samostalan rad, nove pesme... A ko ce uzivo da ih svira i kad ostace da se vidi. Aljosa Quote
banedeathmetal Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 jbg, valjda ce opet sve krenuti kako valja... Quote
dimmu1 Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 bilo je lepo dok je trajalo,a svirke su bile nezaboravne :\ Quote
dimmu1 Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 ako ikog zanima postavljeno je par klipova sa poslednje svirke(bend nije aktivan snimci su iz 2008.) praznog kazanana youtube. http://www.youtube.com/watch?v=ytKAk6d7iR0 ostali snimci se mogu videti na profilu. Quote
Recommended Posts