Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hehe,ja sam cuo za ovu drugu verziju :D:pivopije:

By the way,kad sam vas gledao - vise ste mi zvucali kao neki...new school death metal,nego old-school :ph34r:

Ne znam kako zvucite na demo-u... :ph34r:

Posted

Ma to zbog rakije Lazo. Kakav new school, old school kurac-palac, nismo mi ni skolovani za ovo sto radimo!

Nego: SUBOTA 22.3. KLUB "AUT" SOMBOR:

LIVE METAL POKOLJ:

INFIDEL

DZEDALJI

PRAZAN KAZAN

POCETAK OKO 22h

Posted
Ma to zbog rakije Lazo.

Could be :):pivopije:

Hm,mog'o bih jednom da navratim u Sombor,nisam bio 100 godina tamo...al' ne odgovara mi bas taj termin kad vi svirate...

Kol'ko je upad u tom Autu?

Posted

Upad valjda 100. Svirke na ovom mestu su uvek dobre jer lik iznajmljuje perverzno ozvucenje, ozvuci svaki deo bubnja.

Daj Lazo nemoj tu termin ti ne odgovara, sednes na voz i odgovarace ti.

Posted

Ma znam,al' treba i sa ekipom tamo da se iskombinujem (Zejak i co.),a imam i neke druge planove za subotu...

Al' dobro,sviracete valjda jos nekad u SO-u? ;)

Posted

Nema sta s njima da se kombinujes, samo im javis da dolazis i svi su spremni! Ma sviracemo nije da necemo nego se ovaj lokal posle svirke zatvara zanavek, bice zanimljivo vece. Oprostajno!

Posted
I zbog jos jednog razloga: imamo prijatelja koga zbog glave ogromnih dimenzija zovu Kazan, pa sam ja zbog njegove nemogucnosti da skonta neku pricu provalio da je prazan kazan.

hahahahahhahahhahahahah i kazan je najbolji uchenik u razredu :lol:

bice dojaja u autu josh bolje nego u satu :da:

Posted
Nema sta s njima da se kombinujes, samo im javis da dolazis i svi su spremni! Ma sviracemo nije da necemo nego se ovaj lokal posle svirke zatvara zanavek, bice zanimljivo vece. Oprostajno!

E jebi ga,nisam ni znao... :confused:

Ma bice jos prilika :pivopije:

Pozdrav

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Iz nekih bitnih i manje bitnih razloga Prazan Kazan je zavrsio sa radom u ovoj postavi. Uglavnom nije definitivan kraj, ima tu jos ideja koje MORAJU da se realizuju! Ja nastavljam samostalan rad, nove pesme... A ko ce uzivo da ih svira i kad ostace da se vidi. Aljosa

• 2 years later...