Jump to content

Recommended Posts

Posted

Једино ако су га реиздали. имају они пуно раритета, али на несрећу знају колико то вреди и колико су неки спремни да их плате. Довољно ти говори да постоје људи који овај албум поседују на плочи, а њена цена се креће око 1000 долара, колико је мени познато.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Једино ако су га реиздали. имају они пуно раритета, али на несрећу знају колико то вреди и колико су неки спремни да их плате. Довољно ти говори да постоје људи који овај албум поседују на плочи, а њена цена се креће око 1000 долара, колико је мени познато.

U jebote - nisam znao da je ovaj bend takav raritet da im se cene ploca krecu do 1000$ :confused::unsure:

• 2 weeks later...
Posted
Ценим да нису, а у биографији између осталог пише да су људи стално очекивали да свирају песме од Lynyrd Skynyrd, јер су и они били одатле. И за разлику од Тампе, Џексонвил није имао метал сцену.

Да, а Грци су највеће колекционари што се метала тиче, с тим што врло често скупљају и раритетно ђубре, само зато што је раритетно.

Raritetno djubre ? Tebi je djubre a nekome zlato.

Posted

Ниси ме разумео. Јесте злато у смилу тржишне вредности вредности, али у смислу уметничке, тј. квалитета музике, је ђубре. Кад чујеш неке од тих бендова постаје ти јасно зашто нико није хтео да потпише уговор с њима и зашто су остали непознати. Тек је шачица оних стварно неправедно запостављених.

Posted
Ниси ме разумео. Јесте злато у смилу тржишне вредности вредности, али у смислу уметничке, тј. квалитета музике, је ђубре. Кад чујеш неке од тих бендова постаје ти јасно зашто нико није хтео да потпише уговор с њима и зашто су остали непознати. Тек је шачица оних стварно неправедно запостављених.

jeste u pravu si nisam te razumeo na onom drugom postu.

Posted

Ne postoji vise linkovi za download. Ni mediafire, ni rapidshare, ni filefactory, nista. Ne znam ko ih ukloni sve, a bilo ih je oko 8 linkova...

Eventualno ako nadjes na share programima ili torentima...

Posted

Јој, стрпите се док ми помче редовно за 10 дана, срезаћу Маји диск, па нека га окачи.

Posted

Ako mislis na mene, ja imam na kompu.

Mogu da uploadujem ovih dana, ali me opet cudi sto su svi linkovi sklonjeni, pa da ne sklone i ovaj kako ga uploadujem.

Posted

Кад већ копаш, нађи Sacred Rite под хитно! Ако ти се то не свиди, поготово први албум и лајв део другог албума, ја се одмах бесим!

Posted

Не постоји бест оф, има два диска са комплетном колекцијом прва три албума плус демо стварима.

Posted

O RNA bem mu sve.

Diskografija:

* Sacred Rite 1984

* The Ritual 1985

* Is Nothing Sacred? 1986

* Rites Of Passage, Vol. 1 (Best of/Compilation) 2002

* Rites Of Passage, vol. 2 (Best of/Compilation) 2002

* Rendezvous Leftovers (Best of/Compilation) 2003

* SR-IV (Best of/Compilation) 2003

* Live (Live album) 2005

* Resurrection 2007

Posted

Е, па, те информације не ваљају. Јесу компилације, али не бест оф, него СВЕ са прва три албума на једном месту! Ону четворку не рачунам, то су углавном урадци после пресељавања и промене поставе. За "Rendezvous Leftovers" већ не знам.

Posted (edited)

Pa dobro, ja racunam kao best of, ali ni tu nemam sve.

A ovo je jedan od bendova koje nema sanse naci preko neta.

Cak im je i oficijelni sajt preko geocities-a grozno odradjen.

Steta. :(

A vecina brka Sacred Rite sa Reich (thrasherima) i Steel (power)...

Edited by ZmYchE
Posted (edited)

Имам ја та два диска већ срезана за неког, заборавио сам кога, па ћу ти дати. Значи, бенд је бар за 3 дужине бољи од овог који овде помињемо, али да прескочимо расправу. Само ме боли чињеница да њихова тема зврји празна, а овде расправљамо нашироко и надугачко. НЕПРАВДА!

Edited by RNA