kIDd Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Doomsword Za ovaj bend je dovoljno retji da jebu majke... Mislim da ovakav bend zasluzhuje ovde temu Prvi album im je mnogo dojajan, izdali su i ove godine My Name Will Live On...Ne bih rekao da je motjan kao prvi... Kvltna pesma Swords Of Doom objashnjava neke stvari.. Quote
kIDd Posted December 24, 2007 Author Report Posted December 24, 2007 Au kurac niko nije chuo :S Quote
rhapsoad Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 evo upravo sam skinuo prvi album preleteo ga na brxinu i solidno zvuci kad ga ljudski preslusam postovacu svoje misljenje Quote
kIDd Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 samo tj uretji da jebu majke:) Quote
Shamandalie Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ako neko o necemu zeli da se izrazi u superlativima, moze da koristi odabrane reci, a ne vulgrizme iz zargona. Hvala na razumevanju! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Vau kako smo fini.Izvinte gospojice jel ste vi iz Novoga Sada? Quote
delay Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Ne bre,radi na radiJu. http://en.wikipedia.org/wiki/Operant_conditioning Video sam na myspaceu DS stampaju majce,mora da su dobri. edit Sranje su. Mada imaju dobre influences. Manilla Road Quote
kIDd Posted January 17, 2008 Author Report Posted January 17, 2008 Brate ako su sranje ne morash da prdish na temi... Sad ja treba da idem po svakoj temi i da kazhem "SRANJE SU", imaj poshtovanja prema bilo kojem bendu... 1 Quote
Grobodan Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Doomsword intervju Metal sound. Odličan intervju, svi detalji o bendu su tu. Imaju i veoma dobar novi album. Mičite temu na Heavy, moliću. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 JEDAN OD NAJBOLJIH BENDOVA NA PLANEETIIIIIII!!!!! 1 Quote
Angelystor Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Joj sunce ti kako je ovo dobar bend. Epic galore. Ko jos nije upoznat, a sumnja (zbog imena ili cega vec), nek se oproba prvo sa "Let Battle Commence" ili "My Name Will Live On", meni dva favorita. Prvi je teska jebena epika, bas ubada umesto, a drugi sa epikom na istom stepenu, ali ovoga puta prozeto fistpounding metal goodnessom, zvuci kao da su ga pravili Manowar i Manilla Road zajedno. 80tih. Dakle svako koga su ova dva benda ostavila suvim radovima u protekloj deceniji, mislim da ce na Doomsword i vise nego ovlaziti. Ostatak...prvi ima drugog vokala, isto dobar album, drugi mi je najslabiji, mislim da ono sto htedose to da urade su u potpunostu pogodili na narednom (LBC), a poslednji je neka mesavina LBCa i My Name-a, samo sa mozda malo previse manile. Kako bilo, bez slabog albuma, drugi je samo takav u odnosu na ostale, sam je vrlo dobro izdanje. Come to me sons of the north! Quote
LetTheMetalFlow Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Odlični Italijani , jako volim ovaj bend !! Epic / Doom . 1 Quote
Angelystor Posted March 16, 2021 Report Posted March 16, 2021 IDEMO BRE UPDATE: NEW ALBUM Hails to all A quick communication here from Deathmaster. We have lots of news, all of which will be revealed over time. Firstly and most importantly, the new album has been written in ‘first draft’ form. What is different this time is - inspiration. It just wasn’t there before now. The new songs are mighty, epic and classically DoomSword! The momentum is there and we are working remotely - what I have been sent back by Gianluca “Ancient” Silvi and Wrathlord so far has reduced me to a fan-like state. I cannot praise this lineup enough. Given the current situation we cannot say when the album will be recorded but know that it will be as soon as possible. I don’t want to give too much away but it will focus in its majority on Robert E. Howard and Conan the Barbarian, but there will also be a couple of unrelated tracks and a tribute song. Check back for news regarding the release of the demo/ vinyls. Also I will be posting old ‘first draft’ demos of some tracks from MNWLO which are killer. Deathmaster 1 Quote
Recommended Posts