inquisitia Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Mladi bend iz Novog Sada.Sviramo odrade Pantere i Death-a,a blagovremeno radimo i na našim stvarima...trebala bi da bude još jedna svirka krajem januara ali obaveštenje sledi. Bend: Aleksandar Bugarski-ritam gitara Bogdan Milutinović-solo gitara Vladimir Bojić-bass Miloš Topić-bubanj Srđan Šefer-vokal Quote
inquisitia Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 (edited) Mladi bend iz Novog Sada.Sviramo odrade Pantere i Death-a,a blagovremeno radimo i na našim stvarima...trebala bi da bude još jedna svirka krajem januara ali obaveštenje sledi. Bend: Aleksandar Bugarski-ritam gitara Bogdan Milutinović-solo gitara Vladimir Bojić-bass Miloš Topić-bubanj Srđan Šefer-vokal http://www.inquisitia.tk-sajt benda http://www.myspace.com/inquisitia-na my space-u Edited December 15, 2007 by inquisitia Quote
METAL Man Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Invalid Friend ID. This user has either cancelled their membership, or their account has been deleted. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 http://www.myspace.com/inquisitia Ne otvarajte sajt virus je na njemu. Pogledao sam 10 sec spota na spejsu...Strasno... Quote
METAL Man Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 On je stavio http://www.myspace.com/inquisitia-na Umesto http://www.myspace.com/inquisitia Ali necu ni da pokusavam da otvaram u tom slucaju. Quote
inquisitia Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 Nema nikakvog virusa... A shto se snimka tice...jbg sta reci snimano nekom krs kamerom u totalno izbetoniranom prostoru,tako da ni nije bilo akustike.Kada budemo imali neki bolji snimak gde se sve cuje,bacicemo njega umesto ovoga... Inace SVECNA NOVA on svih iz Inquisitie Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 (edited) Nema nikakvog virusa... A sta onda ja lazem i fotoshopovao sam ovu sliku? Edited January 1, 2008 by SATAN-iz Batajnice Quote
inquisitia Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 Isto imam NOD32 i ne prijavljuje mi nista,i nisam rekao da lazes...sve sto ima na sajtu je i na MySpace-u,tako da:ko voli nek' izvoli I ovako treba da rushimo sajt i pravimo novi i bolji...strpljenja. Quote
Melodicus Deathus... Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 I sta sviraju od DEATHA?? Quote
inquisitia Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 I sta sviraju od DEATHA?? Trapped In A Corner,The Philosopher,Zero Tolerance i Spirit Crusher I da napomenem da smo,pre nekoliko dana ostali bez pevača,tako da ako ima neko zainteresovan na teritoriji Novog Sada da bi popunio ovo mesto,neka mi se javi na private... Ostalo,sada radimo na našim stvarima(za sada 3 komada) a svirka bi trebali biti u maju... Quote
inquisitia Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 Vokal,koji je do sada bio kod nas,Srdjan Sefer odlazi zbog licnih razloga(odnosno da yavrsi faks),a na njegovo mesto dolazi Petar iz benda DoseOver Quote
inquisitia Posted November 25, 2008 Author Report Posted November 25, 2008 Inquisitia je prestala da svira obrade i prešla da radi na svojim stvarima.DEMO je snimljen pre nekoliko dana,pa možete poslušati par pesama na myspace adresi. Takođe smo pozvani da sviramo na pred novogodišnjoj žurci u Dvorištu(Novi Sad)27.12. Pa ako možete da se strpite do tada,dođite da napravimo haos P.S.Delimo DEMO diskove na toj svirci!!! Ovim putem molim administratore sajta da nasu temu prebace u sekciju DEMO bendova Unadred hvala! Quote
inquisitia Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 INQUISITIA SHOWS: 24.01.2009. - Becej klub "Floyd" 14.02.2009. - Kikinda klub "Terra Rossa"(+CATASTROPHY(Kikinda)/CRITICAL SUBLIMINAL(Sabac)) Quote
inquisitia Posted January 22, 2009 Author Report Posted January 22, 2009 laze laza!!! Ako laze Laza ne laze Bogdan a za DEMO FEST neznam kako da dokazem dodji pa vidi...uostalom ko si ti prijatelju??? Quote
Speed_Dead Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Ako laze Laza ne laze Bogdan a za DEMO FEST neznam kako da dokazem dodji pa vidi...uostalom ko si ti prijatelju??? neznam na kog ti lazu mislis, al taj moj komentar nije bio upucen bendu ili vama... i nema veze sa svirkom(svirkama) Quote
inquisitia Posted January 22, 2009 Author Report Posted January 22, 2009 neznam na kog ti lazu mislis, al taj moj komentar nije bio upucen bendu ili vama... i nema veze sa svirkom(svirkama) Pa iskreno neznam onda sto si ostavio koment ovde ali ajde... Nego INQUISITIA pregovara sa jos par klubova za datume pa jos svirki potvrdjujem polovinom februara... Quote
Chicken Little 420 Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 ja poznajem vaseg pevaca! isli smo zajedno na down/metallica-u! Quote
inquisitia Posted January 22, 2009 Author Report Posted January 22, 2009 ja poznajem vaseg pevaca! isli smo zajedno na down/metallica-u! Pa eto mali je svet... Vidimo se u KI Quote
inquisitia Posted January 25, 2009 Author Report Posted January 25, 2009 Takmicenje je sinoc zavrseno i mogu sa ponosom da kazem smo pobedili... Odrzano u klubu Floyd u Beceju sviralo je ukupno 5 bendova.E sad nisam siguran za imena pa cu reci da su 3 iz Beceja i 2 iz NS-a.(Dark Dawn i mi).Posto su 2 od 5 svirali obrade na demo festu/najtu(!?!)odmah su diskvalifikovani.Ostali smo Vault of Pain,Dark Dawn i mi.Na kraju je ziri rekao da publika izabere izmedju nas i Dark Dawna, medjutim masa to nije mogla da uradi,pa su resili da podele nagradu. Nakon svega odluceno je da cemo ponovo otici u Becej 28.02. Hvala svima koji su bili Quote
Chicken Little 420 Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 haha.. demo fest.. mi smo tamo svirali pre par godina, bilo je 11 bendova i bili smo prvi.. za nagradu dosbismo putne troskove! Quote
inquisitia Posted January 26, 2009 Author Report Posted January 26, 2009 JBG neznam sta da ti reknem...znam da je naš pevač rekao gazdi,da je dobro sto je pobedio neki autorski bend. Jer inače svi su rekli ako pobedi neki od tribute bendova na demo festu da ce mu razlupati lokal...sreća njegova Dolaziš 14og u TerraRossu?Ili provodiš taj dan u romantičnom zagrljaju sa dragom(ako je imaš)? Quote
inquisitia Posted January 29, 2009 Author Report Posted January 29, 2009 (edited) Veceras na Demo Mastersu 202ke INQUISITIA(neznam tacno kada rekli su da ce me zvati od 21-00) Edited January 29, 2009 by inquisitia Quote
inquisitia Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 http://metalaustria.me.ohost.de/inquisitior.htm "Conclusion:For a self-production here has created something incredible. We can only hope that the guys can gain a foothold in the rest of Europe soon. They've earned it all because they have enough:potential, playfulness and inventiveness. " Metal Underground Crew Prvi CD review... Quote
inquisitia Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 Prvi Americki review na myspace stranici u blogu FIRST DEMO REVIEWS(uskoro se ocekuje jos) Update za Kikindu(14.02.):CRITICAL SUBLIMINAL nece svirati i umesto njih sviraju nasi drugovi DARK DAWN Quote
Recommended Posts