Jump to content

Recommended Posts

Posted
eh kako je ovaj bend nekad bio dobar...

Word!

Samo Lost Paradise i Gothic :da:

Ostalo-begaj bre!

Sudeci po zadnjim albumima, tesko je vjerovati da ce se vratiti na zvuk iz Icon/Draconian Times perioda.

Tja sta znam-da se ja pitam Izgubljeni Paradajzi nemaju vise neke preterane veze sa metalom a ni sa gothic-om kad smo vec tu :razz:

Posted

nemoguce je vratiti se na icon/draconian....to je ko da se metallica vrati na prve albume...ovi novi su odlicna meshavina pop muzike i nekog gothic rock-a...plus sto je ovaj in reqiuem dosta mracan...

Posted (edited)

Uh, jedva cekam novi album. Paradise Lost su extra! :muzicar:

Svaki album im je poseban i kvalitetan na svoj nacin.

Nego, jel' ima neko od vas snimak PL, audio ili video, iz Beograda 2005 iz SKC-a. Znaci, tada mi je bilo fenomenalno :rockdevil: , i bas bih voleo kada bih nasao neki zapis sa tog 'certa.

Edited by Prometheus
Posted
Polako, bice uskoro snimak. Ne placi prije vremena :)

Cool! Bio bih veoma zahvalan na snimku!

E da, svidjaju mi se ove slike za novi singl i album.

Valjda ce ih opet dovesti u Srbiju, barem se nadam.

Posted
Momci izbacili novi singl. Odlican je ... :opusteno:

Cool! Gde mozemo cuti celu verziju? Ako ti imas, mozes li da okacis pesme ovde? Bilo bi stvarno super!

Ljudi,pomagajte.

Vec dve godine tragam za snimkom koncerta iz SKC-a.

Ima li dobrih ljudi dobre volje?

I ja tragam za nekim snimkom, ali nista za sada.

Posted
Cool! Gde mozemo cuti celu verziju? Ako ti imas, mozes li da okacis pesme ovde? Bilo bi stvarno super!

I ja tragam za nekim snimkom, ali nista za sada.

Ja imam kompletan singl(3 Pesme).

Mozda ja ne mogu biti objektivan,ali meni su pesme skroz dobre.

jedva cekam da izadje album.

Posted
Ja imam kompletan singl(3 Pesme).

Mozda ja ne mogu biti objektivan,ali meni su pesme skroz dobre.

jedva cekam da izadje album.

Super!

Ako moze, voleo bih i ja da cujem te pesme. Mozes li da ih postavis negde, ili da ih razmenimo preko soulseeka?

Posted
Super!

Ako moze, voleo bih i ja da cujem te pesme. Mozes li da ih postavis negde, ili da ih razmenimo preko soulseeka?

Imam ti ja jos dosta toga od Paradise Lost,buduci da ih slusam 17 godina(tj. od samog njihovog pocetka.Ako si zainteresovan za neke razmene morali bi dogovoriti i razmenu kataloga.Sta kazes na to?

Posted

@ overkill_vs : HVALA PUNO ZA NOVE PESME! Odlicne su. Veoma mocno zvuce. :rockdevil:

@ AleisterCancer : Super! Ja slusam PL vise od 10 godina, i takodje imam dosta stvari od njih. Imam celu diskografiju do sada, s obzirom da sam skinuo sada i The Enemy ( mada moram i njega kupiti na originalu ). Zanima me da od njih nabavim zanimljive video zapise. Mozemo da napravimo razmenu kataloga nase PL kolekcije pa da razmenimo nesto. A moramo negde i da nabavimo neki snimak iz SKC-a. Valjda ima neko.