Pavao Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 (edited) Ne znam za nikakve druge datume, osim ovog za Zagreb. Još se ne zna niti službeni support. Trudim se urediti da hrvatski goth/industrial band Omega Lithium iz Umaga (Istra) bude support, naravno, ako management na to pristane i ako bude prostora za to. Riječ je bandu koji je upravo potpisao za Drakkar records za koju su sniamli (i još snimaju) Nightwish, Misery Index, Ensiferum...i to je velik uspojeh za neki hrvatski metal band općenito. Ovdje im je spot za stvar "Stigmata", vrlo dobra stvar i odličan profi spot i sound: Edited July 15, 2009 by Pavao Quote
The Jester Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Dooobra nova bas onako lepo osvezenje.. Quote
Prometheus Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Objavljena turneja! Prvo ide cela zapadna evropa pa onda..... 1 Dec 2009 - Stodola Warsaw 2 Dec 2009 - Studio Krakow 4 Dec 2009 - Hristo Botev Hall Sofia 5 Dec 2009 - Boogaloo Zagreb 6 Dec 2009 - Planet Vienna 8 Dec 2009 - Musicdrome Milan 9 Dec 2009 - Alpheus Rome itd..... Znaci, ne mogu da verujem da niko nije pokusao da ih dovede i u Beograd!!! Stvarno bezveze Dakle, jel ce biti neke organizacije za Zagreb i Sofiju?? Quote
Defunctus Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) Ja cu u Zagreb...i ne kontam,cemu ici u Sofiju kad za Hrvatsku ne treba viza,plus je Zagreb 10x bolji grad od Sofije. Valjda ce biti karata preko Eventima. Edited July 16, 2009 by Defunctus Quote
Pavao Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Trebali bi ih biti preko Eventim.hr, a super što ispada subota. Quote
djuk Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 srbija je totalno pukla sto se tice koncerata, je ne znam ni jedan dobar koncert koji ce se odrzati u narednom periodu kod nas. Quote
Svart Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Mi smo svoje ispucali za ovu godinu izgleda. Quote
druželjub Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) kada niko nije sposoban da ih dovede u srbiju idemo onda u zagreb Edited July 16, 2009 by druželjub Quote
crusader84 Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 E sranja... Na šta pre ići u ZG, The Cult, Tarja, PL, Amorphis... Najcrnje što će oni (pošto sumnjam da idu avionom ) proći kroz Srbiju na putu između Sofije i Zagreba, verovatno i na putu ka Sofiji. A mogli bi usput da svrate. srbija je totalno pukla sto se tice koncerata, je ne znam ni jedan dobar koncert koji ce se odrzati u narednom periodu kod nas. Sodom, Evergrey, Sonata Arctica, Stratovarius? Quote
Talvi Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Najcrnje što će oni (pošto sumnjam da idu avionom ) proći kroz Srbiju na putu između Sofije i Zagreba, verovatno i na putu ka Sofiji. A mogli bi usput da svrate. Jedino da sviraju 5. ujutru. Quote
Prometheus Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Kod nas vise ne dovode kvalitetne bendove. Samo ove jeseni Srbija ce propustiti turneje Paradise Lost, The Gathering, Porcupine Tree....itd.... Dakle, pravimo organizaciju za Zagreb, Ko je sve zainteresovan? Da li možda može da se organizuje neki prevoz? Koliko bi nas koštalo? @Pavao: Kapiram da si ti uključen u organizaciju koncerta. Javi nam kada budu puštene karte u prodaju i koliko ce da kostaju. I pohvale sa moje strane za dovođenje PL-a! Quote
crusader84 Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Jedino da sviraju 5. ujutru. Može i to , mada sam ja mislio na ovaj dan pauze između Krakova i Sofije. Pitanje samo da li bi stigli iz Poljske za 1 dan,a i nešto mi se čini da tu pre može da uleti Budimpešta. Čudno da nema Mađarske (a ni Grčke) na spisku. Quote
Pavao Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Kod nas vise ne dovode kvalitetne bendove. Samo ove jeseni Srbija ce propustiti turneje Paradise Lost, The Gathering, Porcupine Tree....itd.... Dakle, pravimo organizaciju za Zagreb, Ko je sve zainteresovan? Da li možda može da se organizuje neki prevoz? Koliko bi nas koštalo? @Pavao: Kapiram da si ti uključen u organizaciju koncerta. Javi nam kada budu puštene karte u prodaju i koliko ce da kostaju. I pohvale sa moje strane za dovođenje PL-a! Nisam uključen u organizaciju, prije bih rekao da sam neslužbeni PR agencije, iako je bio urigiranja s moje strane Borim se i za support u vidu najboljeg domaćeg goth Hr banda Omega Lithium, koji je upravo potpisao za Drakkar records (Misery index, Ensiferum, Nightwish...) No, tu je pitanje managementa tko će uopće biti official support. Cijena ulaznica još nije objavljena. Quote
djuk Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 E sranja... Na šta pre ići u ZG, The Cult, Tarja, PL, Amorphis... Najcrnje što će oni (pošto sumnjam da idu avionom ) proći kroz Srbiju na putu između Sofije i Zagreba, verovatno i na putu ka Sofiji. A mogli bi usput da svrate. Sodom, Evergrey, Sonata Arctica, Stratovarius? ma vazi, sve moj do mojega, jos je i pitanje da li ce se i pola od te mizerije odrzati. Quote
Defunctus Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Dakle, pravimo organizaciju za Zagreb, Ko je sve zainteresovan? Da li možda može da se organizuje neki prevoz? Koliko bi nas koštalo? Ne bi bilo lose,ali nije nikakav problem otici u sopstvenom aranzmanu.Voz iz Zagreba je u 6h ujutro,pa nije tesko do tad izblejati. Btw. 40 eura je povratna karta do tamo.Krenes iz Bg-a u 6h ujutro,tamo si oko podne,obidjes malo grad i tako to...uvece koncert,after party,pa na voz... Quote
Prometheus Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Cool! Hvala za info! Možemo svi ići tim vozom. Taman bi bilo vremena da se obidje grad, i da čekamo ispred tour bus-a PL ekipu Quote
druželjub Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 idem i ja pošto se beograd osramotio Quote
vudun Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Има ли ико линкове за концерт из Штутгарта '93? Копао сам по нету, међутим, сваки на који сам наишао је мртав...пронашао сам једино у склопу ''Evolve'' дивидија, али колико сам приметио, на њему се налазе свега седам нумера. Quote
Pavao Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Koncert iz Stuttgarta je sniman za video (VHS) izdanje pod nazivom "Harmony breaks". Odličan video! Quote
Geralt of Rivia Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) cover za novi... http://specials.centurymedia.de/myspace/pa..._divides_us.jpg nova pesma na space-u http://www.myspace.com/paradiselostuk kul refren ima ova nova Edited July 27, 2009 by Geralt of Rivia Quote
Guest Yerathroth Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 cover za novi... http://specials.centurymedia.de/myspace/pa..._divides_us.jpg nova pesma na space-u http://www.myspace.com/paradiselostuk kul refren ima ova nova Auuu predobar naziv pesme, a ni pesma nije losa samo sto mi ovaj vokal smeta :S Quote
Prometheus Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Nove pesme su fenomenalne!!!! Moram još jedanput da kažem da je stvarno bezveze što se niko nije potrudio da ih dovede u Beograd. Može to da se ispravi za drugi deo turneje kada planiraju da posete i Grčku, koja nije u okviru do sada objavljene turneje. U svakom slučaju, ide se u Zagreb! A tu je i Sofija! Quote
Descender Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ovaj sto im je radio omot se lozi na Marduk garant http://specials.centurymedia.de/myspace/pa..._divides_us.jpg Quote
druželjub Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 paradise lost nastavljaju da nas iznenađuju svežinom njihovih izdanja odlične pesme! skroz nova atmosfera.. dopada mi se što ima raznovrsnih vokala Quote
Recommended Posts