druželjub Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 to i nije loše, verovatno su odložili da ne bi bili umorni za evropske koncerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 @Shamandalie video sam u starim postovima da si radila intervju sa Gregorom 2005-e. Ako si ga sačuvala, da li ima šanse da ga pročitamo sada, kao lepu uvertiru za sledeći koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Joj samo da ih vidim uzivo! I ovako mi pomazu da prebrodim dan na poslu Na njihov konert bi definitivno isao trezan i chist XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Ja sad gledam na youtube neke snimke sa koncerata i ne mogu da verujem kako Niku glas lose zvuci?? Nemam nista protiv cistog glasa, taj deo mi ne smeta, nego jednostavno mu previse cesto glas puca i imam utisak da se bas muci dok peva. Snimke sa festivala Chayka u Kievu 2007. npr sam bas gledala u neverici. Nisam nasla nesto mnogo utisaka sa proslog koncertau SKC u prethodnim postovima, je l moze neko ko je bio da napise utiske? Detaljne ako moze:pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Bio je to jako dobro posjecen i u sustini vrlo dobar koncert. Orphaned Land su prvi pokidali, a onda PL sa jako dobrom set-listom, sa Enchantment, Hallowed land, True belief, The Last time, Over the Madness, Forever after, Grey.... E sad, tada su neki bili nezadovoljni duzinom nastupa, ali svako ko prati PL, zna da oni nikad ne sviraju duze od 80-max.90 minuta... Sto se samog nastupa tice, bio je odlican koncert, i pored manjih problema sa zvukom u pojedinim momentima. Isto tako, mnogi su zamjerali Nicku sto je sve pjevao clean, ali tako je bilo na svim turnejama u periodu One Second - Paradise Lost, pa nekome se svidja, a nekome ne... Cinjenica je da Nick nikad i nije bio neko koga bismo mogli nazvati nekim vrhunskim pjevacem, ali isto tako, vjeruj mi (ja sam ih gledao vec nekoliko puta) da to puuuno bolje zvuci uzivo nego sto se da naslutiti na snimcima po internetu koji su snimljeni telefonima i sl... A taj nastup u Ukrajini je sam po sebi i bio potpuni raspad iz vise razloga, a i oni sami su to cesto spomnjali kroz salu... Nick ce pjevati otprilike kao na Anatomy of Melancoly, recimo 85 % clean... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Bio je to jako dobro posjecen i u sustini vrlo dobar koncert. Orphaned Land su prvi pokidali, a onda PL sa jako dobrom set-listom, sa Enchantment, Hallowed land, True belief, The Last time, Over the Madness, Forever after, Grey.... E sad, tada su neki bili nezadovoljni duzinom nastupa, ali svako ko prati PL, zna da oni nikad ne sviraju duze od 80-max.90 minuta... Sto se samog nastupa tice, bio je odlican koncert, i pored manjih problema sa zvukom u pojedinim momentima. Isto tako, mnogi su zamjerali Nicku sto je sve pjevao clean, ali tako je bilo na svim turnejama u periodu One Second - Paradise Lost, pa nekome se svidja, a nekome ne... Cinjenica je da Nick nikad i nije bio neko koga bismo mogli nazvati nekim vrhunskim pjevacem, ali isto tako, vjeruj mi (ja sam ih gledao vec nekoliko puta) da to puuuno bolje zvuci uzivo nego sto se da naslutiti na snimcima po internetu koji su snimljeni telefonima i sl... A taj nastup u Ukrajini je sam po sebi i bio potpuni raspad iz vise razloga, a i oni sami su to cesto spomnjali kroz salu... Nick ce pjevati otprilike kao na Anatomy of Melancoly, recimo 85 % clean... Hvala hvala hvala!!! Da, za ovaj nastup u Kijevu sam i ja zakljucila da je nesto skripao, pogotovo mi je bio smesan onaj tip koji ih je najavljivao i dao im poklon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Haha, da, da PA - RA - DAJZ, PA - RA - DAJZ, PA - RA - DAJZ! Inace, zanimljivo da se ispred bine nalazi jedno 150 ljudi, a ostalih jedno 20.000 su udaljeni nekih 100 metara od iste A skripalo je sve zivo, svirali su bez Grega i bez ikakve zamjene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailgunner Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Jel može neko da baci snimak sa koncerta na youtube ili bar neke fotke. Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Jel može neko da baci snimak sa koncerta na youtube ili bar neke fotke. Hvala unapred! http://www.youtube.c...h?v=6AItDnRPJGI Evo ja sam nasla samo ovo. Na zalost nisam bila, iako sam se spremala odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
druželjub Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 nick je tada bio bolestan zato što nije robot inače, taj koncert u kijevu je neviđeni kult! devojčica koja ceo koncert skače pod lml i likovi koji su zajedno sa flašom ispali sa neke svadbe, a daju punu podršku bendu.. meni je taj snimak jedan od omiljenih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 U jebote, tek sam sad ovo video: Izvinjavam se ako je repost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ako je i bilo vec, od viska ne boli glava;) Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 lol al sam se cepao dok sam gledao ovo! Ovaj sto ih intervjuiše ko da je navaren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Jel ima neko neki link za pjesmu Back on Disaster koja je izasla kao japanski bonus za prosli album? Ne mogu nigdje da je pronadjem na netu, a nije izasla ni na jednoj drugoj verziji albuma, ni na vinilu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 http://ifolder.ru/14278878 Nadam se da se snalaziš s ruskim kol'ko za skidanje, ključne su reči сюда i cкачать. Ovo je inače valjda neki MySpace rip, ako neko ima bolju verziju... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 E, hvala Pa da, cuje se da je Myspace, ali barem i tako... Citam i na njihovom forumu da svi kukaju sto nigdje nema pjesme i narucuju japanski cd... Sto ja naravno necu, vinil i 2cd ltd. novog albuma dosta od mene ovaj put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBloodHand Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 video je vrh! stvarno lik ko da je naduvan malkice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Jel ima neko neki link za pjesmu Back on Disaster koja je izasla kao japanski bonus za prosli album? Ne mogu nigdje da je pronadjem na netu, a nije izasla ni na jednoj drugoj verziji albuma, ni na vinilu.... Ja tek sad ovo videh, imam tu pesmu odavno... http://mediaboom.org/mp3/261144-paradise-lost-faith-divides-us-death-unites-us-2009-japanese-edition.html Ali moraš ceo album skidati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 nick je tada bio bolestan zato što nije robot inače, taj koncert u kijevu je neviđeni kult! devojčica koja ceo koncert skače pod lml i likovi koji su zajedno sa flašom ispali sa neke svadbe, a daju punu podršku bendu.. meni je taj snimak jedan od omiljenih 'ladno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Imam na prodaju Draconian Times CD. Prvi press. Omot je u odlicnom stanju. CD ima sitne ogrebotinice, ali radi perfektno (juce sam ga preslusao). Cena neka je 800 RSD. Kontakt na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Imam na prodaju Draconian Times CD. Prvi press. Omot je u odlicnom stanju. CD ima sitne ogrebotinice, ali radi perfektno (juce sam ga preslusao). Cena neka je 800 RSD. Kontakt na PM. CD je prodat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Zasto bi iko prodavao taj CD? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Zasto bi iko prodavao taj CD? Da bi ja kupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts