Grobodan Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Intervju sa Gregom online: http://www.metal-sound.net/interviews.php?read=vallenfyre Quote
Prometheus Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Super urađen intervju! Svaka čast! A Greg, kao i uvek, odličan sagovornik Cool što si ubacio i neka naša pitanja Quote
BLAGOJE Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Dis ili E? Pa nijesu valjda dizali štim no ga spuštali? ja skontah iz price da su ga dizali.draconian je u D ako me sjecanje ne vara. Quote
Vuk Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Spustili su se u C u novom milenijumu. A na plejlisti sa proshlog certa kod nas nije nigde oznacheno da menjaju shtim, tako da cenim da moze da bude samo dublje od D. NE volim live albume, uvek su sranje, tako da ne mogu da kazem koji je shtim na ovom. 1 Quote
BLAGOJE Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 onda ne kontam kako su imali pickasti gitarski zvuk,narocito jer su jsx-ovi kod nas radili uberzlo. Quote
Grobodan Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Super urađen intervju! Svaka čast! A Greg, kao i uvek, odličan sagovornik Cool što si ubacio i neka naša pitanja samo šteta što je diplomatski izbegao ovo za eksperimentisanje, to je pitanje koje me ubedljivo najviše zanima u vezi sa budućnošću PLosta. Quote
soul wandering Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Odlican intervju! Nema jos nigde linka za dvd??? Quote
Lou Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Draconian Times MMXI za 1599 u "Vulkanu", kao i The Fragile King sa bonus pesmom. Ko voli, nek' izvoli. Quote
Footog Qpoos Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 to je najvrhunskiji album ikada u gotiku...da voze intravenozno da se konzumira,konzumirao bih ga do overdoza...overdoz iz maj doz... Quote
Grobodan Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 On priča o lajvu, a Fragile king mi je već na putu ka meni Quote
Talvi Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 British gothic metal pioneers PARADISE LOST have entered The Chapel studios in Lincolnshire, England to begin recording their new album, "Tragic Idol", for an April 24, 2012 release via Century Media Records. Commented Gregor Mackintosh: "The [new CD] will again be produced by Jens Bogren and is influenced by classic doom metal and classic metal. I would say it is more melodic than the last record whilst retaining the heaviness. There are lots of guitar solos and melodies. The album will contain such track titles as 'Honesty in Death', 'Theories from Another World', 'In this We Dwell' and the title track, 'Tragic Idol'." Quote
Svart Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ako bude bar malo slican proslom bice vrhunski. Quote
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 E http://thepiratebay.org/torrent/6858754/Paradise_Lost_-_Draconian_Times_MMXI 1 Quote
Footog Qpoos Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 kakva plejlista,leb te jeb'o...naravno,nesto bih izmenio,al svako bi...ovo mislim da je pogodilo vecinu ukusa... Quote
ZheX Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Playlista je najbolji album i najveci hitovi, a za kraj najkultnija pesma, iskidali ga. Quote
Footog Qpoos Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 znam sta je...taj album konzumiran intravenozno...to je najjaci album u gotiku bez ikakve konkurencije... Quote
Qadmon Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Danas je Gothic scena jako siromasna.Pored P.Lost,Tiamat,Moonspell i jos par bendova,malo ko je ista uradio na pomenutom polju.U svakom slucaju bih izuzeo iz svega toga klise bendove sa zenskim vokalima koji,busajuci se u prsa,grabe epitete Gothic Metala.Paradise Lost su pioniri i kao takvi ostaju.Nikada dosadni,inovativni,uvek sebi i fanovima dosledni... Quote
soul wandering Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Evo gledam dvd ,na Faith Divides Us sam, kolika žena u publici, sunce ti Btw ko ne odgleda ovo, pička je antigotičarska. Quote
Grob Bez Dna Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 (edited) neka debela goticarka? Edited December 9, 2011 by Grob Bez Dna Quote
soul wandering Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Oko sto kilograma, cenim. Quote
vudun Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 to je bila cimerka prinčeve bivše. Quote
Recommended Posts