solicitor Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Ja sam se ošišao kad sam imao 19 godina i nikad posle nisam pustio kosu, ali više volim da vidim metal bendove sa dugim kosama. Nema veze s muzikom, ali ipak mislim da je duga kosa jedan od simbola metala i da tako treba i da ostane Quote
heavyervin Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Upravo sam o tome i govorio, objasnio si u par reci sustinu. Ja imam sranje retko kosu ali necu da se sisam, pa kakva je takva je. 1 1 Quote
Lou Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Ja sam mislio da su zajebani gitarski rifovi pod jakom distorzijom, slobodoumlje i beskompromisno nepovinovanje klišeima glavni simboli roka i metala, a ne nečija frizura. Quote
Black desire Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 (edited) Jebes to ako nema kosu. Edited April 29, 2012 by Black desire Quote
Lou Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Ako sam ovo dobro skontao, Black Desire bi da me jebe, jer nemam kosu. Quote
Јарослав Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Можда би Ника да јебе? Или обојицу? Quote
Grobodan Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Momci aj malo smanjite da vas sve ne pobanujem. Za momenat ste pomislili da je ovo istina, zar ne? Quote
solicitor Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Ja sam mislio da su zajebani gitarski rifovi pod jakom distorzijom, slobodoumlje i beskompromisno nepovinovanje klišeima glavni simboli roka i metala, a ne nečija frizura. Rekoh JEDAN od simbola, a ne najvažniji simbol. Muzika je svakako najbitnija, ali je poželjna i ikonografija, makar kod muzičara. PL su primer kako je njihov imidž pratio muziku koju su pravili http://www.youtube.com/watch?v=VcW494uaL-4 http://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9CpwmYd76fHJ-LW7-q_fAhw Quote
Angelystor Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 The dead sing out for my soul Before they hide in their own hell In this we dwell Jebote kako je dobar album, vise hitova nego mesa u mesari. Za sada medju najboljem sto izaslo ove godine. Quote
soul wandering Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Pocetak albuma plus bonusi vrhunci albuma za mene. Quote
MegaDave90 Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Bonusi su fantastični, mogli su da završe na albumu bez problema. Quote
LetTheMetalFlow Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 U pravu ste novi Paradise Lost je odličan !!! 1 Quote
Lou Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Što više slušam album, to je slabiji. Čak sam uhvatio sebe kako krećem ka "next" dugmetu u toku nekih pesama. Quote
Grobodan Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Meni sve bolji, već vidim da je jedan od onih albuma kojima ću se uvek vratiti rado. Nego PARADISE LOST intervju Metal sound Quote
Lou Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Meni sve bolji, već vidim da je jedan od onih albuma kojima ću se uvek vratiti rado. Kao što su se oni vratili na Draconian Times i period sa elektronikom i izmešali to na jednom albumu? Quote
Јарослав Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Пустих после неког времена нови. Не бих још пожуривао са таквим мишљењем, али ово има потенцијала да можда прерасте у најбољи албум који су издали. Quote
Јарослав Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ја сам озбиљан. Нисам од оних који дају култним албумима већу оцену само зато што су култни. Ово ми је стварно феноменално и не памтим да ми је неки PL албум тако брзо легао као овај. Quote
Recommended Posts