soul wandering Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ja tad nisam bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 http://nocturnemagazine.net/interview/120/paradise-lost-idol-ne-sme-biti-niko Kada već spominjemo to, zbog čega niste svirali “One Second”? Greg: Trebali smo, ali smo skraćeni od strane organizacije. Znao sam da su nam organizatori ukrali tri pesme koje su trebali da sviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Za sve zalbe se obratite Oziju, zbog njega se sve ispremestalo, kolko mi se cini taj dan nista nije kasnilo, tako da je bilo vremena da se sve odsvira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Kako nije, kasnilo je sve po sat vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothsbl Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Da, ali nije to bila "zelja" organizatora nego je Ozzy morao poceti kada je poceo i morao zavrsiti do 00:00, kada je i zavrsio. Covek je mator.. sve se pomera u skladu sa njegovim potrebama, sto je u neku ruku i OK...a organizator je tu da kalkulise zelje i mogucnosti... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Dobro, ali kasnili su, opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Kasnila je promena opreme između bendova, što ne bi bio problem da je Ozi sposoban da izađe na scenu u doba kada inače spava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Hahahahaah, kvlt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Evo mene na ovoj temi da podsetim Jareta na diskusiju u kojoj se on poziva na jedan moj post, zanemarujući šta sam rekao nakon toga. A mrzi me da kopam, svega mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Не могу сада да одговарам нешто опширно, сутра ћу. У сваком случају, гледао сам данас једно 10-так страна уназад, и у само једном посту си исказао своје мишљење о албуму. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Da ti pomognem, obnevideo si od vinjaka. Dve strane unazad. Što više slušam album, to je slabiji. Čak sam uhvatio sebe kako krećem ka "next" dugmetu u toku nekih pesama. Reciklirano, previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Najgora vrsta spota, pa još loše urađena. Nego, simpatilčan komentar: I'm sorry I have to say this but when I saw that PL have done a video with concert snippets I just had to laugh. PL was unfortunately one of the worst live bands I've ever seen. Just played down their setlist and went off stage after 75min...as main act. And that comes from a big PL fan...sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Je li ovo sa thumbnail-a Ušće? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 I meni se čini, vidi se ista bina više puta u spotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 I'm sorry I have to say this but when I saw that PL have done a video with concert snippets I just had to laugh. PL was unfortunately one of the worst live bands I've ever seen. Just played down their setlist and went off stage after 75min...as main act. And that comes from a big PL fan...sad. Klasicno proseravanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Nimalo. Bio si i ti na Ušću, ako nisi čuo da Nik ne može da izvuče pola stvari, do tebe je. Ja sam, budući da mi je bio prvi put da ih gledam, pomislio da mu možda nije bio dan, iako ga bije loš glas. Onda sam ga čuo još jednom, kada je bio još gori, pukao mu je glas u sred nastupa. Proseravanje bi bilo da neko tako priča neosnovano i o bendu koji ne voli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Gledao sam PL 3 puta i svaki put je bilo vrhunski, jedina zamerka na Usce je kraca svirka nego sto sam ocekivao, ali objasnili su sta je elita. A to sto mu puca glas je okej, nije masina i nije u najboljim godinama, a i to je rok en rol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Jedared si me ubeđivao da on uživo sve izvlači, a sada je to sve r'n'r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Ono sto sam ih gledao malo na BA, mogu da kazem da je bio dosta los, jer stvarno mu je bas pucao glas. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Gledao sam ih 4 puta uzivo i sad cu peti put u Zagrebu. Paradise Lost su uvijek bili specifican bend kada su live nastupi u pitanju, mozda je i to jedan od razloga sto tesko "pridobijaju" nove ili mlade fanove, ali ko postane fan - to je do koske. Ko ocekuje lozenje bilo kakvog tipa, padanje na koljena pred publikom...itd. nece to dobiti. Uvijek su imali minimum interakcije sa publikom, a i to sto ima je uglavnom ironicno/zajebantski, suvo, u klasicnom britanskom (i jos "gore", jorksirskom) stilu. Isto tako, jasno je da Nick nikad nije bio vrhunski pjevac uzivo, ali to se od njega nikad nije ni ocekivalo niti je presudno bitno za njihovu muziku. Ali zato cijeli paket - pjesme, svirka, atmosfera... je fenomenalan. Bend zvuci utegnuto do savrsenstva, na celu sa jednim od najvecih gitarista na sceni danas (koji je potpuno bez ego-tripa, kompletan u sluzbi pjesme i benda, a to se rijetko srece, pogotovo kada je taj gitarista i jedini kompozitor u bendu)... To je to - Paradise Lost, nema lazi i nema prevare. Znas da ces dobiti 75-80-85 minuta kvalitetne svirke, bazirane na legendarnim PJESMAMA a ne na kenjanju. Ko hoce sou, vatromete, ulizivanja oh-my-god-you-guys-are-the-best, gitarska izdrkavanja i egzibicije, vokalne demonstracije - Paradise Lost mu se nece dopasti. Ali oni to ni ne pokusavaju - imaju svoju pricu koju guraju vec decenijama, gube i dobijaju fanove, eksperimentisu, ulaze i izlaze iz mainstreama, dovode karijeru na ivicu propasti i ponovo se dizu...a usput, kome se sve to svidja - on ih i prati. A za sve ostale koji r n' r shvataju drugacije, hvala bogu pa ima jos 2394859823475 drugacijih bendova. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Jedared si me ubeđivao da on uživo sve izvlači, a sada je to sve r'n'r. Pa jebem li ga, presluaj poslednji lajv i videces koliko izvlaci. Ne znam sta ocekujes, da peva potpuno isto kao u studiju? Gledao sam ih 4 puta uzivo i sad cu peti put u Zagrebu. Paradise Lost su uvijek bili specifican bend kada su live nastupi u pitanju, mozda je i to jedan od razloga sto tesko "pridobijaju" nove ili mlade fanove, ali ko postane fan - to je do koske. Ko ocekuje lozenje bilo kakvog tipa, padanje na koljena pred publikom...itd. nece to dobiti. Uvijek su imali minimum interakcije sa publikom, a i to sto ima je uglavnom ironicno/zajebantski, suvo, u klasicnom britanskom (i jos "gore", jorksirskom) stilu. Isto tako, jasno je da Nick nikad nije bio vrhunski pjevac uzivo, ali to se od njega nikad nije ni ocekivalo niti je presudno bitno za njihovu muziku. Ali zato cijeli paket - pjesme, svirka, atmosfera... je fenomenalan. Bend zvuci utegnuto do savrsenstva, na celu sa jednim od najvecih gitarista na sceni danas (koji je potpuno bez ego-tripa, kompletan u sluzbi pjesme i benda, a to se rijetko srece, pogotovo kada je taj gitarista i jedini kompozitor u bendu)... To je to - Paradise Lost, nema lazi i nema prevare. Znas da ces dobiti 75-80-85 minuta kvalitetne svirke, bazirane na legendarnim PJESMAMA a ne na kenjanju. Ko hoce sou, vatromete, ulizivanja oh-my-god-you-guys-are-the-best, gitarska izdrkavanja i egzibicije, vokalne demonstracije - Paradise Lost mu se nece dopasti. Ali oni to ni ne pokusavaju - imaju svoju pricu koju guraju vec decenijama, gube i dobijaju fanove, eksperimentisu, ulaze i izlaze iz mainstreama, dovode karijeru na ivicu propasti i ponovo se dizu...a usput, kome se sve to svidja - on ih i prati. A za sve ostale koji r n' r shvataju drugacije, hvala bogu pa ima jos 2394859823475 drugacijih bendova. Mislim da je ovo sustina svemira sto se tice Paradise Losta. Samo jos da dodam i cinjenicu da imaju sta da kazu i nakon 15 albuma za razliku od mnogo "vecih" i popularnijih bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Da, nikada nisu imali "krizu relevantnosti", nazovimo to tako. A popularnijih bendova ima jako puno, dok je vecih i znacajnijih jako malo. To je oduvijek bila njihova sudbina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts