Descender Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Hah, jbg, zar ima neko ko ne voli original?! EDIT: Upade Talvi. Da, još jedna odlična! A kad već krećemo tim cover vodama: http://www.youtube.com/watch?v=yllKpQ-sv7g Edited October 22, 2014 by Descender Quote
Demon Seed Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Te dve ne znam ni originale xD Samo Britance obradjuju, diskriminatori po nacionalnoj osnovi. Edited October 22, 2014 by Demon Seed Quote
Descender Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Vidiš kako ti slušanje Paradise Losta odmah širi vidike! El osećaš kako si odma kulturniji? Quote
Talvi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 i naravno obrada koja mi je apsolutno rame uz rame sa originalom Quote
Descender Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Da, brutalno dobra. A sad manji zaokret: Quote
Demon Seed Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Vidiš kako ti slušanje Paradise Losta odmah širi vidike! El osećaš kako si odma kulturniji? Odma osecam kako postajem bolji covek! Zelim takodje da saopstim da sam generalno muzicki isfrustriran sto ne mogu da postignem da poslusam sve sto bih voleo da cujem, i to samo od starih kultova i sranja koja znam da su dobra i da ce da me puknu po glavi mnogo lepo kad ih pustim, a da ne pricam tek o "BRATAAEUU KOJI TI JE NAJBOLJI DEATH METAL ALBUM U 2014" situaciji, koja crna 2014, i Dead Congregation album sam poslusao tek posle 50 krugova besomucnog hajpovanja, jeste, sad cu kojekakve Tribulatione i Morbuse da slusam, kako ne. Mozda 2020-te, kad zavrsim ono sto treba. Lako je vama sto slusate 2-3 sorte metala, jebem vas, a ko ce novi KKN da isprati? 1 Quote
KazimKazim Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ne znas - en' ai mis iuuuuuuu laik d dez'rt mis d rein?!? Ekvivalentno neznanju ko izvodi - Moi su drugovi biseri rasuti po celom svetu ili Ako te odvedu Cigani Djogani Quote
Demon Seed Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Btw ne znam ni te dve pesme koje ste okacili Ne znas - en' ai mis iuuuuuuu laik d dez'rt mis d rein?!? Ekvivalentno neznanju ko izvodi - Moi su drugovi biseri rasuti po celom svetu ili Ako te odvedu Cigani Djogani Te znam sve 3, polozio sam! 1 1 Quote
Descender Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Lako je vama sto slusate 2-3 sorte metala Nisam taj, tako da te u potpunosti razumijem. Quote
KazimKazim Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Pa to tie Missing (a mislim da rece da ne znas pesmu) Quote
Demon Seed Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) A gle bre stvarno, ono sto me je navelo da kazem da ne znam je sto sam mislio da je Sade verzija original, a na guglanju mi izasao ovaj Everything but the Girl Edited October 22, 2014 by Demon Seed Quote
Talvi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 koje crne 2-3 sorte metala, ovih dana mi novi Krankšvester zauzima 90% plejlisti Quote
Demon Seed Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Njih nisam slusao jedno godinu dana, skoro da su mi izvetreli iz glave, i danas sedim za stolom, jedem nesto, i poceo da deklamujem: imam plan da picku razlepis po tom staklenom stolu dok ja gledam od ispod ti se igraj sa sisom ja cu drkat - ti isto, moja perverzna picko! kao Drljic Bosko zvani Bole, naucno ime "Gandor" i njegovo automatsko pisanje, nista razmisljanje, samo madjija! Hahahaha Kad ovaj prvi stih guglas, izlazi samo jedan result, moj comment na status Alvara Recobe ovde na yumu iz marta 2013. Edited October 22, 2014 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Evo nešto za sladokusce, Greg sa Evoken svira Rotting Misery Svi znaci ukazuju da će sledeći PL album biti još grđi back to the roots. 1 Quote
BLAGOJE Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 samo neka se vracaju,zadnja dva albuma lutke mimo ljudi.i da izjavim da je dimon sid anonimus,i da su PL najveca gospoda u istoriji rokenrola i da je normalno,najbolja obrada koju odradise Venom taman zadnji sad da obrnem 2 4 Quote
Descender Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Svi znaci ukazuju da će sledeći PL album biti još grđi back to the roots. Jbg, čini se da je tako. A možda im je to samo fora da očekujemo jedno, a oni odvale nešto potpuno deseto. Mada ne vjerujem. samo neka se vracaju Ja sam se ipak uželio eksperimenata. Kul su posljednji albumi, ali bih radije nešto novo & neočekivano. Ovo im je najduži niz "istog" do sad, vrijeme je ponovo za malo promjene. i da su PL najveca gospoda u istoriji rokenrola Ubjedljivo. 1 1 Quote
Talvi Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 da nam se ne desi Amorphis scenario sa najavljivanjem promena Quote
BLAGOJE Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 pa eksperiment - ultramracni album sa povrjemenim groulom <3<3<3 pa srce bi me okinulo Quote
Demon Seed Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 E jesi pravi mjetal Sveznadar, Teri Dejt i Kolin Ričardson se ponose tobom! Quote
Face Of Melinda Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 (edited) E ovo sto Blagi kaze bi bio zaista pun pogodak Ja se iskreno uzeleh starog zvuka <3 Edit: fazon ultramracni onako kako sam ga zamislila da te asocira na bespuce vresista stare Engleske gde te sibaju groul-like vetrovi... (zvucim sad kao Sloba Groba, ali inspirativni momenat ) Edited October 23, 2014 by Face Of Melinda Quote
Grobodan Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 da nam se ne desi Amorphis scenario sa najavljivanjem promena Pa Amorphis i jeste uneo promene na Circle. Quote
Descender Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Meni bi sad bas legao neki recimo Symbol of Life + Host + Paradise Lost (X) hibrid, tako nešto, na tragu One Second - malo hitovi, malo hermetično, a uz gomilu elektronike. Quote
BLAGOJE Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 ma da bre,jos je sad greg nalozen da baca rifcuge,ako nema nek zove blakkheima,nema da fali <3 Quote
Descender Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Pa Amorphis i jeste uneo promene na Circle. Drastične. Ja jedva prepoznao da je Amorphis. 2 Quote
Recommended Posts