obsessed by cruelty Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Year of Summer, Hallowed Land +Shade Of God, Dead Emotion, Two Worlds, Silent itd.. Quote
MegaDave90 Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Bend sa najboljim B-side pesmama, definitivno. Quote
Descender Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Ubjedljivo. A to će nam biti sljedeće glasanje, kad završimo s albumima. Slobodno se može staviti po 5 da se glasa. Quote
sinkler666 Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Samo mi zao sto B-sides album nisu izdali kao dvostruki a,mogli su laaaaadno.Al' laaaadno. Pored toliko materijala,i tu bi se jedva naguralo. 2 Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 oćemo da stavimo te B strane na jedno mesto pa da se glasa? ovde je sve jasno Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 mora ih biti max 15 dakle, pa da vidimo prvo koliko ih je uopšte sveukupno Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ima više sigurno, možda da se podijele vremenski, pa kao neka polufinala da budu... Ili da eliminišemo obrade? Al obrade jebu kevu... I da vidimo šta mislimo kad kažemo B-strana, čisto singlovi, odnosno by-the-book B strane ili jednostavno snimljene a neobjavljene na albumu (ili neobjavljene u tom obliku), a objavljene na bilo kom drugom ne-albumskom nosaču zvuka (uključujući i bonuse za ltd. izdanja albuma). Ja sam za ovu drugu varijantu. Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 ja sam recimo za tu drugu varijantu, da računamo i obrade, samo ne lajv snimke naravno, pa ako ih je previše mogu i polufinala da budu, što da ne Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Onda ćemo tako, sve osim lajvova. Evo ja već pravim neki spisak, pa kad okačim, pregledajte ako sam nešto promašio ili mislite da još nešto treba/ne treba... Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Dakle, pošto takozvanih b strana (osim lajvova) ima preko 50-60 (!), uz maksimalno trimovanje (izbacivanje svih edita, mixova, remixova i demo snimaka pjesama koje postoje i u albumskom obliku, kao i onih "dub" verzija postojećih stvari i stvari tipa True Belief instrumental), ovo je neki najkraći spisak: Morbid Existence (Demo) Drown in Darkness (Demo) Internal Torment (Demo) Nuclear Abomination (Demo) Rape of Virtue Death Walks Behind You Sweetness Walk Away Laid to Waste Master of Misrule Another Desire The Fear How Soon Is Now? Cruel One Albino Flogged in Black Languish Sway Gone Leave This Alone Waiting for God Xavier Small Town Boy I Can Hate You Deus Through the Silence Sanctimonious You Let Me Drown A Side You'll Never Know Godless Missing Silent in Heart Sons of Perdition Cardinal Zero Back on Disaster The Last Fallen Saviour Ending Through Changes Never Take Me Alive Ako se ne varam - ima ih opet 37. E sad, možda ih dalje istrimovati izbacivanjem onih ranih demoa (iako su to pjesme koje nisu kasnije objavljene na albumima, čisto sumnjam da će ikome biti omiljene) i pokojih ovih kraćih instrumentala ili tako nešto. Predložite kako da ih smanjimo na 30, mislim da je glupo da ih dijelimo na tri glasanja ipak. Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 u jebote aj ovako - ja bih ove prve 4 sasekao za početak, nekako mi prava zabava kreće posle njih ove dve ludački dobre obrade sa SOL-a ja lično nekako nikad nisam ni računao u bonuse, meni su one integralan deo albuma od prvog slušanja Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 aj ovako - ja bih ove prve 4 sasekao za početak Slažem se. ove dve ludački dobre obrade sa SOL-a ja lično nekako nikad nisam ni računao u bonuse, meni su one integralan deo albuma od prvog slušanja Mislim da im baš zato treba odati priznanje i ostaviti ih. Možda da izbacimo i ove instrumentale Languish i Godless? Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 pa može, kapiram da su svima ipak favoriti pesme sa vokalima možda bismo neke dve mogli i da spojimo u isti glas, m? Quote
Berliner Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 mogle bi sve obrade da se izbace moglo bi da se podeli po eri onda glasanje 15 starijih i 15 novijih i obrade posebno naravno Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Pa evo, stigli smo do toga da nam fali samo da dvije spojimo u jedan glas i onda i imamo upravo takvo glasanje, bez da izbacujemo obrade. Samo još da vidimo koje dvije da spojimo... Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 i to je dobra ideja, posebno da biramo naj obradu a posebno naj autorske B strane kako god Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Možda da nastavimo sa tim "starijim" pristupom, pa da spojimo Rape of Virtue i Death Walks Behind You? Mada nisam siguran da je i to dobra ideja... Nemam pojma, vi predložite. Quote
Berliner Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 meni je iskreno bzz da se spajaju dve, nema bas nekog osnova da se to smisleno izvede do kraja ovo su obrade, jel ima jos neka? Albino Flogged in Black Death Walks Behind You How Soon Is Now? In Nomine Satanas Missing Small Town Boy Walk Away Xavier Never Take Me Alive Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 In Nomine Satanas da jbt, dodajte i nju, ispustio sam je na onom gornjem spisku Quote
Berliner Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 jebo mater kad stavim ovako skupa ove obrade stvarno ne znam koja je bolja i ima li benda sa znacajnijim obradama, iako ih nema puno Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 meni je iskreno bzz da se spajaju dve, nema bas nekog osnova da se to smisleno izvede do kraja U pravu si, ajd onda prvo da izdvojimo sve obrade i biramo najbolju, a onda sve autorske u dva polufinala i neće biti potreba da se bilo šta izbacuje. Quote
Berliner Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 ja ne znam sve pesme na listi tako da ne znam ima li osim ovih sto sam nabrojao jos neka da je obrada, ovako naoko ne vidim Quote
Recommended Posts