Face Of Melinda Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Preldazem SWG (soul wandering girl) vs. SWB (steven wilson band) Kad bolje razmislim ovo SWG moze ladno da se cita SWaG Anyway nova stvar od PL kidaaaa Quote
soul wandering Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 nego sta, on ili ja, odlucite. ali da, super su pesme ovo sto je do sad izaslo, meni je i prosli album bio bas dobar ali mi lici da ce mi se ovaj jos vise svideti Quote
vudun Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Another Desire je zasluženo trijumfovala. Dajte poll Gothic vs Lost Paradise. Quote
Demon Seed Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Da, nije ti to loša ideja, izdvojimo po dva albuma head-to-head eliminaciono glasanje, pa onda četvrtfinale, polufinale, finale, i ako ispoštujemo rokove lepo do kraja avgusta imamo pobednika. 1 1 Quote
Lou Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Koja pljuvačina i ponašanje, pa ovaj bend je kolektivno ušao u krizu srednjih godina. Quote
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Stvarno bre ItFe nisi pod libelu ako su ti ove solaže dosadne, i kad odsvira samo melodiju refrena u solou, opet se ispiša po sirotinji 1 1 Quote
vudun Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 solaže su vazda bile jednostavne a efektne. Quote
sinkler666 Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Ja ga jebem ali,meni je Beneath broken earth u ravni sa Forever Failure,Over the madness,Joys of the emptiness i Praise Lamented Shade. Quote
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Ja pola pesama ne znam kako se zovu, pustim ceo album i udaljim se, sad guglam da vidim šta je šta Solaže jednostavne, negde samo prate glavne melodijice pesme, negde ga razvale kol'ko budu kreativne, a u oba slučaja pokidaju Ja ga jebem ali,meni je Beneath broken earth u ravni sa Forever Failure,Over the madness,Joys of the emptiness i Praise Lamented Shade. Ček bre, pa to ova nova pesma Blago tebe ako je tako onda, ja ne žurim sa slušanjem novih, iam šta da gustiram. Hajpujem se za samo za bendove koje sam naučio napamet xD 1 Quote
vudun Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Shadowkings se na mnogo lep način završava. Prosto te mami da naglo ubrzaš na auto-putu i zakucaš se u neki tamo šleper. Quote
sinkler666 Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Odlična je Beneath Broken Earth Znam ja sta pricam Quote
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Sad baš da je u rangu sa Forever Failure i ostalim, da se ne zajebavamo 1 1 Quote
sinkler666 Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Sad baš da je u rangu sa Forever Failure i ostalim, da se ne zajebavamo A dobro,mozda malo preterah ali,time sam samo hteo reci koliko mi se ustvari Beneath svidja...ne zamerite. Quote
vudun Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Propao je Nick sa ovom bradurinom četničkom. Nekada je bio veoma zgodan mladić, jedan od retkih lepuškastih plavušana. Izjele ga droge i depresija strašna... Kad bi mu barem tašta kupila žilet da se dovede u red... Quote
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Ne diraj čoveka He is made of the same as you're made If he struggles with ill fortune, that's his way 1 Quote
sinkler666 Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Ne diraj čoveka He is made of the same as you're made If he struggles with ill fortune, that's his way U to vreme je bas i bio ljepuskasti plavusan. Quote
vudun Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Ne diraj onog čoveka za stolom, nije mu lako znam. Muči ga tuga neka, ne diraj ga, možda te ista sudbina čekaaa 1 Quote
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 E, baš sam hteo nešto takvo da napišem u prozi, ali neće biti potrebno, toe to 1 Quote
In The Flesh Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Stvarno bre ItFe nisi pod libelu ako su ti ove solaže dosadne, i kad odsvira samo melodiju refrena u solou, opet se ispiša po sirotinji Meh, nikad mi nije bio zanimljiv. Quote
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Mora probaš još i još dok ga ne budeš cenijo I nije to 'zanimljivo' toe emocija, direktno u mozak ide solaža, u dušu progeri prokleti! 1 1 Quote
In The Flesh Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Viđećemo ovaj novi kakav će da bude. Reklo bi se da će biti još jedan Grobodanov album godine. I nije to 'zanimljivo' toe emocija, direktno u mozak ide solaža, u dušu progeri prokleti! Ne. To je svaki Hetfieldov solo. 1 Quote
Recommended Posts